0

Menu

  • Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt. Snelle montage mogelijk!
  • Wij hanteren aangepaste COVID-19 maatregelen! Koopavond tot 20u!
  • 6 dagen per week geopend & 2 koopavonden op dinsdag & donderdagavond.
  • Sinds 2007 experts op het gebied van grote (breed)sets.  

15 inch velgen

Kiezen voor onze 15 inch velgen is kiezen voor topkwaliteit. De velgen die wij aanbieden staan garant voor een uitstekende pasvorm. Met nieuwe 15 inch velgen kunt u gaan voor een geheel nieuwe en sportieve uitstraling of kunt u juist kiezen voor een nettere en degelijker aanblik van uw wagen. Rijdt u in een tweedehands auto of bent u er van plan een te kopen? Zet daar een paar nieuwe velgen onder en de wagen ziet er nieuw en modern uit.

Ruime keuze 15 inch velgen

Bij ons vindt u een ruim aanbod van velgen. 15 inch velgen zijn er in allerlei modellen en soorten van diverse aftermarket merken. Ons aanbod is steeds vernieuwend en wij breiden ons assortiment regelmatig uit met nieuwe collecties. Zo hebben wij ook een ruim aanbod velgen voor zowel zomer- als winterbanden. Wij leveren ook banden, zodat u bij ons terecht kan voor een compleet pakket aan banden en velgen. Dit maakt het nog makkelijker voor u om het nieuwe seizoen in te gaan.

Onze service voor velgen 15 inch

U mag gerust zijn dat onze velgen uitblinken in kwaliteit, een goede prijs en zeker een uitstekende pasvorm hebben voor uw auto. U zal zeker tevreden zijn bij aankoop van uw 15 inch velgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u twijfelt tussen de diverse soorten of modellen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, want wij weten hoe belangrijk het voor onze klanten is om de juiste keuze te maken.