0

Menu

  • Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt. Snelle montage mogelijk!
  • Wij hanteren aangepaste COVID-19 maatregelen! Koopavond tot 20u!
  • 6 dagen per week geopend & 2 koopavonden op dinsdag & donderdagavond.
  • Sinds 2007 experts op het gebied van grote (breed)sets.  

16 inch velgen

Dankzij de ruime keuze aan velgen in verschillende maten van diverse merken en voor verschillende modellen, kunt u er zeker van zijn dat u velgen vindt waar u naar op zoek bent. Op basis van uw eigen smaak en keuze kunt u eenvoudig de verschillende soorten vergelijken.

Velgen in alle maten: ook velgen 16 inch

16 inch velgen is één van de veel voorkomende inchmaten. U vindt bij ons een ruime keuze. Deze velgen kunnen bij heel wat wagens worden gebruikt.

U maakt een veilige keuze wanneer u bij ons velgen bestelt en op uw auto laat zetten. Duizenden klanten gingen u naar volle tevredenheid voor. Onze velgen zijn van top kwaliteit en dat straalt uw auto ook uit nadat wij de door uw gekozen velgen hebben geïnstalleerd.

Twijfelen hoeft niet meer

Onze 16 inch velgen zijn er in diverse uitvoeringen, materiaalsoorten, met fijnere of juist robuustere spaken. Daarnaast passen zijn onze velgen beschikbaar voor zowel zomer- als winterbanden. Aarzel niet om meer informatie te vragen als u niet meer weet welk model voor u van toepassing is. Wij helpen u gerust alle voordelen en nadelen even op een rijtje te zetten zodat u enkel de juiste keuze nog zelf hoeft te maken.