0

Menu

  • Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt. Snelle montage mogelijk!
  • Wij hanteren aangepaste COVID-19 maatregelen! Koopavond tot 20u!
  • 6 dagen per week geopend & 2 koopavonden op dinsdag & donderdagavond.
  • Sinds 2007 experts op het gebied van grote (breed)sets.  

18 inch velgen

Maak uw auto nog specialer met top kwaliteit 18 inch velgen. Of uw auto een nieuwe model of een occasion is, u zult tevreden zijn over het eindresultaat.

Naast dat u met nieuwe velgen een andere look aan uw auto kan geven, kunnen andere velgen ook extra functionaliteit bieden. De juiste velg geeft meer stevigheid aan uw wielen en dat komt een stabiele wegligging ten goede. Wanneer u laagprofiel banden heeft, dan bieden 18 inch velgen ook nog eens een betere rijkwaliteit.

Als u zowel winter- als zomerbanden heeft, dan is het overigens aan te raden om twee sets 18 inch velgen aan te schaffen. Het steeds verwisselen is niet bevorderlijk voor de levensduur van uw banden.

Ruime keuze 18 inch velgen

Al met al kunt u er vanuit gaan dat de aanschaf van uw nieuwe velgen u altijd voordelen oplevert. De auto die u rijdt heeft u met zorg uitgekozen en dat is ook de manier waarop u uw 18 inch velgen kan gaan kiezen. Daarom hebben we alle mogelijke 18 inch velgen voor u op een rij gezet die passen bij uw model auto. We hebben een breed assortiment 18 inch velgen voor de meest uiteenlopende automerken. Neem de tijd voor u keuze en als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen, zijn wij u graag van dienst.