Snel advies: whatapp of bel ons op deze nummers:
Bel: 0413-234314 App: 06-24221185
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

18 inch velgen

Maak uw auto nog specialer met top kwaliteit 18 inch velgen. Of uw auto een nieuwe model of een occasion is, u zult tevreden zijn over het eindresultaat.

Naast dat u met nieuwe velgen een andere look aan uw auto kan geven, kunnen andere velgen ook extra functionaliteit bieden. De juiste velg geeft meer stevigheid aan uw wielen en dat komt een stabiele wegligging ten goede. Wanneer u laagprofiel banden heeft, dan bieden 18 inch velgen ook nog eens een betere rijkwaliteit.

Als u zowel winter- als zomerbanden heeft, dan is het overigens aan te raden om twee sets 18 inch velgen aan te schaffen. Het steeds verwisselen is niet bevorderlijk voor de levensduur van uw banden.

Ruime keuze 18 inch velgen

Al met al kunt u er vanuit gaan dat de aanschaf van uw nieuwe velgen u altijd voordelen oplevert. De auto die u rijdt heeft u met zorg uitgekozen en dat is ook de manier waarop u uw 18 inch velgen kan gaan kiezen. Daarom hebben we alle mogelijke 18 inch velgen voor u op een rij gezet die passen bij uw model auto. We hebben een breed assortiment 18 inch velgen voor de meest uiteenlopende automerken. Neem de tijd voor u keuze en als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen, zijn wij u graag van dienst.