Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

23 inch velgen

23 inch velgen voor uw voertuig

Selecteer uw voertuig en krijg direct een overzicht van geschikte velgen voor uw voertuig.

 

 

23 inch velgen

Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online! Selecteer uw voertuig voor een passend aanbod voor uw voertuig.

 

 

 

Kiest u voor 23 inch velgen van Wheelpoint, dan kiest u voor topkwaliteit. Onze velgen staan garant voor een uitstekende pasvorm en nieuwe uitstraling van uw wagen. Gaat u voor een sportieve uitstraling met 23 inch lichtmetalen velgen van GMP, of kiest u voor een kleurrijk aanblik van uw wagen met de grote 23 inch lichtmetalen velgen van het merk OZ? Wat u ook kiest: na een paar nieuwe 23 inch velgen onder uw auto, ziet deze er als nieuw uit. En, met de grootste maat velgen uit ons aanbod, zal u(w auto) gegarandeerd gaan opvallen. 

Ruim aanbod 23 inch velgen

Bij Wheelpoint hebben we een ruim velgen aanbod. Wij hebben 23 inch velgen voor elk automerk, van verschillende merken, in verschillende soorten. Elk soort velg geeft uw auto een compleet andere uitstraling. Wij vernieuwen ons assortiment regelmatig door nieuwe collecties toe te voegen. Ook hebben wij 23 inch velgen voor zowel zomer- als winterbanden. Heeft u banden nodig? Deze leveren wij ook. Zo heeft u direct een compleet, passend pakket aan banden en velgen. En gaat u(w wagen), veilig en in stijl het nieuwe seizoen in.

Voor elke auto geschikte velgen

Bent u op zoek naar 23 inch velgen voor uw Volkswagen, BMW, Audi, Mercedes, Volvo, Opel, Seat of Ford? Of één van de merken die we hier zijn vergeten? Het maakt niet uit wat voor auto u rijdt. Vanwege ons uitgebreide velgenaanbod is er àltijd een geschikte velg voor uw wagen. Ons aanbod in velgen bestaat uit verschillende merken, zoals BBS, Concaver, GMP, Monaco, MSW, OZ, Vossen en Wheelforce. Elk merk heeft een eigen, herkenbare uitstraling. Welk merk u kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Komt u er niet helemaal uit? Neem eens contact op met onze experts, zij helpen u graag een stap verder.

Velgenconfigurator

Het is belangrijk dat de velgen die u kiest geschikt zijn voor uw auto. Bij Wheelpoint zorgen we ervoor dat u de juiste velgen(maat) voor uw wagen kiest. Maar, misschien voor u wel net zo belangrijk, is dat u velgen kiest die iets doen voor het uiterlijk van uw geliefde wagen. En dit kan nog eens een lastige keuze zijn. Want twee soorten velgen geven uw auto een totaal verschillend aanblik. Hiervoor hebben wij de VelgenConfigurator bedacht. Door in de configurator het merk, model en type van uw auto in te voeren, kunt u met één druk op de knop zien hoe de verschillende soorten velgen onder uw auto staan. Zo heeft u uw 23 inch lichtmetalen velgen binnen no-time uitgezocht.

Lichtmetalen 23 inch velgen

Gaat u voor lichtmetalen 23 inch velgen? Door te kiezen voor lichtmetalen velgen geeft u uw wagen een sportiever karakter. Daarnaast zijn lichtmetalen velgen in gewicht lichter dan stalen velgen. Een mooie bijkomst is dat uw auto hierdoor zuiniger zal rijden.  

Velgen meten

Niet elke velg is geschikt voor uw auto. Welke maat velgen heeft u nodig? We raden aan dezelfde maat aan te houden als uw huidige velgen. Ook kunt u de maten vinden in uw onderhoudsboekje of aan de binnenkant van het brandstofklepje. Deze maten worden weergegeven in inches. Een velg in de maat 6x23, is 6 inch breed en heeft een diameter van 23 inch. Weet u niet zeker welke velgenmaat uw auto heeft? Neem dan even contact op met onze experts, zij helpen u graag verder.    Bent u op zoek naar 23 inch velgen? Dan houdt u van opvallende wielen. 23 inch velgen hebben een diameter van ongeveer 58,4 cm (!). De grootste maat velgen uit ons aanbod. Bij Wheelpoint vindt u een uitgebreid assortiment 21 inch lichtmetalen velgen. Van kleurrijk, tot sportief, tot degelijk. Welk soort velg u ook kiest: met deze grote velgen zal u gaan opvallen op de weg.   

Service bij Wheelpoint voor uw 23 inch velgen

  Onze velgen blinken uit in kwaliteit en prijs. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de 23 inch velgen een uitstekende pasvorm voor uw wagen hebben. Ons doel is simpel: klanten die tevreden zijn met de aankoop van hun velgen. Een belangrijk component hierin is de keus in velgen. Wij hebben een uitgebreid assortiment in 23 inch velgen. Komt u er niet helemaal uit? Of twijfelt u tussen diverse soorten of modellen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag met het maken van deze belangrijke keuze. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Uden. Wij laten u de mogelijkheden zien, zodat u tevreden naar huis rijdt. Mét uw nieuwe velgen. Wat ook bijdraagt aan de klanttevredenheid, is de service bij Wheelpoint. Van onze klanten hebben wij een gemiddelde beoordeling van 9,8. Deze prachtige score hebben wij weten te behalen vanwege ons gratis transport en de goede klantenservice. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.  

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok