Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Banden acties

Op verschillende momenten in het jaar hebben wij ook speciale (banden)acties:

Wij hebben vanaf 01-04-22 een geweldige actie lopen van Goodyear/Dunlop! Er geldt een cashback tot maar liefst 100,- euro (afhankelijk van aantal banden / inchmaat), en u maakt kans op een geweldige prijs!

 Goodyear actie


Ook hebben we met het merk Bridgestone een mooie cashback actie lopen, voor de gehele maand April 2022.


        
Momenteel kunnen wij zeer scherpe prijzen maken met de nieuwste Pirelli Pzero PZ4 zomerbanden. Deze A-kwaliteit banden kenmerken zich door een erg brede/dikke velgrandbeschermer, en zodoende biedt deze Pirelli verreweg de meeste bescherming voor uw nieuw aangeschafte velgen.  Tevens zijn deze banden erg laag in het geluidsniveau, in bepaalde uitvoeringen en maten slechts 68dB. En zoals u van een A-merk als Pirelli kunt verwachten ook een optimale grip. 

Seat Leon Cupra met 19 inch Z-performance velgen en Pirelli

Kortom, heeft u in onze online velgen-shop een mooie set velgen gezien voor uw auto? Maak het dan compleet met een band van Pirelli, zodat u een geweldige set velgen + banden onder uw auto heeft! Laat u informeren door een van onze medewerkers, of shop online in onze uitgebreide velgen configurator. 

goodyear 

Bij Wheelpoint monteren we dagelijks banden van het merk Good year. Dit premium banden merk is dan ook een van de favorieten van onze klanten.