Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Bestelling laten bezorgen

Uw bestelling laten bezorgen

Uw nieuwe velgen en banden bestellen was nog nooit zo makkelijk! Via onze webshop en velgen-configurator kunt u gemakkelijk uw nieuwe velgen en/of banden uitzoeken, en verwerken wij 24/7 bestellingen. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan zullen wij deze zo snel mogelijk bezorgen.

 

Gratis verzending Nederland & België (Waddeneilanden uitgezonderd)
- Complete velgensets (4velgen)

 

Standaard verzending Nederland & België €9,95 (Waddeneilanden uitgezonderd)

- 1-3 banden of velgen, verzendkosten €9,95 per item, vanaf 4 gratis

- Accesoires bestellingen

 

Transport en levering

Particuliere webshop bestellingen bezorgen wij bij u thuis. De bezorging is gratis bij bestelling vanaf 4 velgen voor België & Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd). Meestal leveren wij de bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen. Het specifieke aantal dagen vindt u op de productpagina van de banden of velgen die u voor ogen heeft. Ook nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren wij u altijd de verwachte levertijd via de mail. 

Montage van de velgen en/of banden

Als u ervoor kiest om de bestelling bij u thuis afgeleverd te krijgen, dient u de velgen en/of banden zelf onder de auto te monteren. Dat klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Wij leveren de bestelling volledig montage-klaar af. Om u in het proces te helpen, hebben wij een handleiding geschreven. In deze montagehandleiding leggen wij in een aantal korte stappen uit hoe u de nieuwe velgen en/of banden verantwoord en veilig onder uw auto monteert.  Wilt u toch liever dat wij dit voor u uit handen nemen? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Uden. Hier kunt u de velgen en/of banden aankopen, waarna we deze direct onder uw auto monteren in onze aangrenzende werkplaats. Bij aankoop van een gehele set, is dit helemaal gratis.

Vragen over uw bestelling

Heeft u vragen over uw bestelling? Deze beantwoorden we niet alleen in de showroom; ook online willen we u zo goed mogelijk te woord staan.  Wij vinden het belangrijk dat u eenvoudig contact kunt opnemen en snel antwoord krijgt. Daarom zijn wij vele uren in de week bereikbaar via telefoon en Whatsapp. Via de contactpagina ziet u een overzicht van drie van onze medewerkers, zodat u ook uw specifieke vragen direct kunt stellen. Liever contact opnemen via de mail? Deze beantwoorden wij vaak nog dezelfde dag. Zo kunt u, ook online, met vakkundig en eerlijk advies de beste velgen en/of banden voor uw auto vinden. 

Uw bestelling retourneren

Is uw bestelling niet uitgevallen zoals u had verwacht? Dat kan gebeuren. Gelukkig kunt u de bestelling retourneren. In dit geval dient u de bestelling binnen 7 dagen na levering (of aankoop in de showroom) te retourneren, mits deze ongebruikt, ongemonteerd en in de originele verpakking is. Ook dienen de producten schadevrij en inclusief de bijgeleverde accessoires teruggestuurd te worden.  Hier zijn de retourkosten wel voor uw eigen rekening. Op maat gemaakte velgen, speciaal voor u bestelde of compleet gemonteerde velgensets kunnen wij niet retour aannemen. 

Showroom

Online hebben wij een uitgebreid aanbod, met duizenden soorten velgen en banden van de populairste A-merken, zoals GMP, Monaco, Brock, Michelin en Pirelli. Wij hebben altijd de nieuwste modellen in ons assortiment. Waar u ook naar op zoek bent: de kans is groot dat u het bij Wheelpoint vindt.  Wilt u toch liever in een winkel uw velgen of banden bekijken? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Uden. Ook hier hebben we een grote voorraad, en kunnen we u persoonlijk voorzien van het beste advies. Daarnaast kunt u hier uw velgen of banden direct laten monteren, zodat u dat niet zelf hoeft te doen.  Of we u nu in de showroom of webshop mogen ontvangen: als u voor Wheelpoint kiest, kiest u voor kwaliteit en de allerbeste service. Online en offline. We zullen u altijd proberen zo goed mogelijk te adviseren, zodat u binnen een aantal dagen met nieuwe velgen of banden rijdt.