Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

19 inch velgen

Bent u op zoek naar 19 inch velgen? Bij ons vindt u diverse mogelijkheden van kwaliteit after-market merken om uw auto die unieke look te geven waar u al zo lang naar op zoek bent. Afhankelijk van het type wagen krijgt u een aantal mogelijkheden gepresenteerd die passen bij uw wagen.

Voor elke wagen een passende set velgen
Of het nu gaat om nieuwe velgen van 19 inch voor een SUV, 4x4 of gewone personenwagen, we zorgen ervoor dat de velgen van uw keuze snel worden geleverd. Zoekt u een model met een sportieve uitstraling of liever een meer behouden ‘look & feel’? Het ruime assortiment van 19 inch velgen omvat voor elke smaak een serie velgen die beantwoorden aan de verwachtingen. Er zijn velgen voor nagenoeg alle merken beschikbaar. Van een Fiat tot een BMW, maar ook voor een Ford, Opel en Hyundai. Kortom voor een passende set velgen 19 inch bent u hier aan het goede adres.

Bestelproces
U selecteert simpelweg het type automodel en maakt een keuze uit de beschikbare 19 inch velgen. Het gehele bestelproces is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Ook de service die u van ons krijgt bij het installeren van velgen op uw auto is ongekend. Heeft u nog vragen voor u een aanvraag doet? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs waar ons vriendelijke personeel u graag te woord staat.

inch

19 inch Barotelli ST-3

19 inch GMP Stellar

19 inch Monaco GP2

19 inch GMP Atom

19 inch GMP Atom

19 inch GMP Stellar