Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

20 inch velgen

De diverse 20 inch velgen die wij aanbieden, zijn velgen voor de echte kenners onder ons. Ze zijn de ultieme sportieve look voor uw wagen. Vanwege de grootte afmeting van deze velgen, komt deze relatief weinig voor in Nederland. Met deze velgen heeft u daarom een echt pareltje voor uw auto. Alleen al deze velgen zorgen voor veel bekijks als u langs rijdt.

20 inch velgen is voor de velgenliefhebber
Zoals ook de automarkt constant in beweging is, is dit ook voor de velgenmarkt zo. Er komen constant nieuwe velgen op de markt en soms is het moeilijk om als liefhebber de juiste keuze te maken. Zo vindt u bij ons steeds de beste keuzes op gebied van 20 inch velgen. Want velgen zijn alleen maar van topkwaliteit als ze een uitstekende pasvorm hebben en als ze volgens uw smaak gekozen zijn.

20 inch velgen kopen?
Wenst u 20 inch velgen te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment velgen 20 inch die wij voor een uitstekende prijs met uitmuntende service kunnen aanbieden. U kunt ons formulier gebruiken om uw automerk, de serie en het exacte type te kiezen. Op basis van de gegevens die u heeft opgegeven, kunt u direct zien welke velgen er voor uw auto beschikbaar zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en wij helpen u graag. Wij staan ook altijd voor u klaar in onze showroom in Uden!

20 inch Breyton LS

20 inch Niche Misano

20 inch Motec Tornado

20 inch Breyton LS

20 inch GMP Stellar

20 inch Veemann V-FS25