Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Alutec velgen

Alutec

Alutec logo

Met onze aftermarket Alutec velgen voorziet u uw wagen meteen van een nieuw uiterlijk. Met name als de huidige velgen van uw wagen niet zo mooi vindt, of wanneer u zomaar toe bent aan iets verschillends, is dit de ideale uitkomst om uw wagen te vernieuwen. In ons ruime assortiment van Alutec velgen kunt u er vanuit gaan dat er meestal een velg is die perfect bij uw wagen past. Dit komt omdat Alutec veel diverse typen velgen fabriceert, die verschillen in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de kleur of vele andere elementen van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u bijna alle mogelijke velgen van Alutec aan. In onze webwinkel vindt u meer dan 6000 diverse velgen, waarvan Alutec velgen een cruciaal onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste inventaris velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Alutec velgen dus liever vooraf in het echt wilt bekijken, is de kans groot dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze deskundige medewerkers zes dagen per week voor u klaar. Online kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een lagere prijs

Uw wagen een simpele maar effectieve verniewing geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Alutec. De Alutec velgen zijn geschikt voor meerdere typen auto's, hierdoor de mogelijkheid is groot dat deze eveneens onder uw wagen zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gewaarborgd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Vandaar gaan ze voor een langere periode mee. Naast de fijne kwaliteit is eveneens de prijs gunstig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan gelijkwaardige originele velgen voor uw wagen. U bespaart daardoor dus een vermogen in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit eveneens in onderhoud. Een dubbel fijne deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aanschaffen, bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Al onze tweedehands velgen zijn vaak in goede tot uitstekende staat. Wij zullen u hier altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te garanderen, worden alle tweedehands velgen altijd uitvoerig getest op schade, deuken of krommingen en daarna helemaal gereinigd. Doordat de velgen tweedehands zijn, bent u goedkoper uit. Uw huidige velgen kunt u bij ons eveneens eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op ecologische wijze hergebruiken.

Opvallende en eenvoudige verniewing voor uw wagen

De Alutec velgen zijn daarom een goede koop vanwege de hoge kwaliteit voor een lagere prijs. Vrijwel alle mogelijkheden zijn haalbaar. De velgen van Alutec passen hierdoor zo goed als altijd bij uw eisen en uw wagen. U kunt zoveel wijzigen als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur, een alternatieve spaak of ga voor een grotere omvang velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen meteen opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw wagen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok