Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Arcasting velgen

Arcasting

Arcasting logo

Bent u op zoek naar nieuwe velgen voor onder uw auto? Misschien is het merk Arcasting iets voor u. Arcasting is een Italiaans velgenmerk met een groot assortiment aan sportief uitziende velgen. 

Dit assortiment verkopen we ook bij Wheelpoint.nl. Bij ons bestelt u Arcasting velgen in verschillende maten en kleuren. En heeft u advies nodig over Arcasting velgen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Over Arcasting

Arcasting is in 2001 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een grote naam in de velgenwereld. Het bedrijf is opgericht na tien jaar ervaring in de productie van OEM lichtmetalen velgen. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Automerken besteden de productie van hun velgen vaak uit aan velgenfabrikanten. Arcasting produceerde in deze jaren dus de originele velgen van verschillende automerken. Inmiddels worden deze OEM lichtmetalen velgen nog steeds geproduceerd, maar het Arcasting assortiment is wel uitgebreid. Een groot deel van het assortiment bestaat nu uit after-market velgen. 

Arcasting komt uit Italië. In Italië beschikt Arcasting dan ook over een eigen ontwerpbureau en engineerafdeling, waardoor het bedrijf hoge kwaliteit kan garanderen. Deze kwaliteit vertaalt zich in een hoge veiligheid en sportief karakter. De velgen worden tevens in Italië geproduceerd. 

Op het gebied van productie is Arcasting een hoogstaand merk. Arcasting is één van de weinige bedrijven die haar producten in Italië produceert onder de low pressure technologie. Deze technologie zorgt voor een uitstekende kwaliteit. 

De voordelen van Arcasting op een rijtje:

  • Arcasting velgen zijn van hoge kwaliteit. 
  • Arcasting velgen zijn geproduceerd met veiligheid in het achterhoofd. 
  • Arcasting heeft een uitgebreid assortiment aan sportieve designs.
  • Arcasting wordt ontworpen en geproduceerd in Italië. 
  • Arcasting velgen worden geproduceerd onder de low pressure technologie, wat een uitstekende kwaliteit belooft. 

Arcasting bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we tientallen topmerken aan velgen in ons assortiment. Een populair merk als Arcasting mag natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vindt u ons aanbod, bestaand uit zo’n tien velgen in verschillende maten. Niet elke velg is voor elk wiel geschikt, dus het is belangrijk om rekening te houden met de velgenmaat. Per product kunt u zien voor welke velgenmaten deze geschikt is. 

Nu hoeft u enkel nog te kiezen voor welke velgen u gaat. Kiest u bijvoorbeeld voor de stoere Gladio Black in het zwart, of de sportieve Enea Black Polished?

De juiste maat Arcasting velgen

Zoals u misschien wel weet, past niet elke velg onder elke auto. Verschillende auto’s hebben verschillende velgenmaten. Weet u niet precies welke velgenmaat bij uw auto hoort? Op onze website kunt u hier eenvoudig achter komen. Op de homepagina kunt u uw kenteken of automerk en -type invoeren. Hierna krijgt u direct een overzicht met passende velgen voor onder uw auto. 

Bent u specifiek op zoek naar Arcasting velgen? Dan kunt u vervolgens, in het menu links, filteren op het merk Arcasting. Nu ziet u een overzicht van passende Arcasting lichtmetalen velgen voor onder uw auto. 

Arcasting velgen worden geleverd in 18 tot en met 22 inch. Dit zijn veelvoorkomende velgenmaten. De keuze in inches is afhankelijk van het model. 

De juiste velgen kiezen

Uw velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw auto. Daarom kan het nog eens lastig zijn om de juiste velgen voor onder uw auto uit te kiezen. Hier hebben wij iets op bedacht. Met onze VelgenConfigurator kunt u in een oogopslag zien welke velgen het mooist onder uw auto staan. 

De VelgenConfigurator werkt als volgt. U vult uw automerk en -type in de configurator in. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle passende velgen voor onder uw auto. Bent u geïnteresseerd in velgen van het merk Arcasting? Selecteer dan op dit merk. U kunt zo direct zien welke Arcasting velgen het best bij uw auto passen. 

Heeft u toch nog wat vragen? Dat begrijpen we best; er is veel keus en de invloed op het uiterlijk van uw wagen is groot. Onze experts kunnen u hierbij helpen. Zij vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de voordelen van elke specifieke velg. 

U kunt contact met onze experts opnemen via deze pagina, of eens langskomen in onze showroom in Uden. De showroom, ook wel de Wheel Superstore, is een bezoekje waard. In de showroom hebben we honderden velgensets op voorraad, zodat u ze rustig kunt bekijken. 

Service bij Wheelpoint

Heeft u inmiddels de juiste velgen voor onder uw wagen gevonden? Dan kunt u ze via de webshop bestellen en gratis laten bezorgen (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Online bestellingen leveren we meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina. Uiteraard wordt uw bestelling montageklaar geleverd. 

Wilt u de velgenset liever even in het echt zien? Dan kunt u eens langskomen in onze showroom in Uden. Hier monteren we uw velgenset na aankoop direct in onze werkplaats. 

We zien u snel in onze webshop of showroom! Heeft u tussendoor nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! U kunt hier contact opnemen met onze experts.