Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

ATS velgen

ATS

ATS logo

Met onze aftermarket ATS velgen voorziet u uw auto meteen van een nieuwe stijl. Voornamelijk als de bestaande velgen van uw auto niet zo mooi vindt, of als u zomaar toe bent aan iets nieuws, is dit de ideale uitkomst om uw auto op te knappen. In ons ruime assortiment van ATS velgen kunt u er vanuit gaan dat er altijd wel een velg is die perfect bij uw auto past. Dit komt doordat ATS veel uiteenlopende typen velgen produceert, die uiteen lopen in het aantal inches van de velg, het ontwerp van de spaak en het aantal spaken, de kleur of vele andere kenmerken van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van ATS aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 uiteenlopende velgen, waarvan ATS velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste inventaris velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe ATS velgen dus liever eerst in het echt wilt bekijken, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Daar staan onze professionele collega's 6 dagen per week voor u klaar. Via de website kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een mindere prijs

Uw auto een simpele maar adequate verniewing geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van ATS. De ATS velgen zijn passend voor een heleboel typen vervoermiddelen, dus de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw auto zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Daarom gaan ze voor een langere tijd mee. Naast de fijne kwaliteit is ook de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan vergelijkbare originele velgen voor uw auto. U bespaart hiermee dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel fijne deal dus.

Ook als u gebruikte velgen wilt kopen, bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Al onze gebruikte velgen zijn vaak in degelijke tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te waarborgen, worden alle gebruikte velgen telkens uitvoerig getest op schade, deuken of vervormingen en vervolgens volledig gepoetst. Doordat de velgen tweedehands zijn, bent u goedkoper uit. Uw bestaande velgen kunt u bij ons ook gemakkelijk inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op ecologische manier hergebruiken.

Opvallende en eenvoudige verniewing voor uw auto

De ATS velgen zijn daarom een degelijke koop vanwege het hoge niveau voor een mindere prijs. Zo goed als alle opties zijn mogelijk. De velgen van ATS passen daardoor vrijwel altijd bij uw wensen en uw auto. U kunt zoveel wijzigen als u zelf wilt. Ga onder andere voor een nieuwe kleur, een andere spaak of ga voor een grotere maat velgen: alles is mogelijk. Uw nieuwe velgen zullen meteen opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw auto.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok