Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Autec velgen

Autec wheels bij wheelpoint

Wil je jouw auto een stoere en sportievere look geven? Dan kan een nieuwe set velgen een echte uitkomst zijn. Met een relatief kleine investering kun jij namelijk jouw auto een geheel nieuwe look geven. Niet alleen de relatieve lage investering is aantrekkelijk, een nieuwe set velgen is namelijk ook erg gemakkelijk te monteren. Hierdoor kun je jouw auto binnen een handomdraai een sportieve of stoere look geven. 

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan ben je bij Wheelpoint aan het juiste adres. In onze showroom en in onze webshop bieden wij een groot assortiment aan in velgen. De velgen worden aangeboden in allerlei soorten en maten. Het maakt hierbij niet uit of je op zoek bent naar zwarte velgen, matte velgen of velgen met een fletse kleur. In ons assortiment bieden we velgen aan naar ieders smaak en wensen. Een populair merk binnen onze winkel en webshop is het merk Autec Wheels. 

Over Autec Wheels 

Autec Wheels is een Duits velgenbedrijf welke gespecialiseerd is in het ontwerpen en het produceren van lichtmetalen velgen. De velgen van Autec staan bekend om zijn unieke design en de uitmuntende Duitse kwaliteit van de velgen. Het bedrijf onderwerpt zijn producten aan stevige onderzoeken en kwaliteitsonderzoeken. 


De velgen van Autec ondergaan allemaal aan zeer strenge kwaliteitseisen. Alle velgen van het bedrijf worden voorzien van een TÜV certificaat. Het TÜV certificaat staat bekend als een zeer belangrijk veiligheidskenmerk. Hierdoor  weet je zeker dat de velgen niet alleen blits onder je auto staan, maar ben je er ook van verzekerd dat je veilig de weg op gaat. 
Diverse modellen van de Autec velgen zijn geschikt om je originele naafkappen over te zetten onder bijvoorbeeld een BWM, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen

Autec velgen bij Wheelpoint 

Bij Wheelpoint beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment aan velgen van het merk Autec Wheels. Wanneer je op zoek bent naar een mooie nieuwe set velgen voor je auto, dan heb je op onze website een ruime keuze in Autec velgen. De Autec velgen worden aangeboden in verschillende kleuren, designs en maten. Hierdoor kan het bijna niet anders dan dat jij een mooie set velgen vindt die past bij jouw auto. 

De juiste maat Autec velgen bestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe set velgen van het merk Autec Wheels, dan is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Soms kan het natuurlijk voorkomen dat je niet exact weet welke maat velgen hoort bij jouw auto. Gelukkig hebben wij hier de oplossing op bedacht. Op onze website kun je namelijk gemakkelijk inzien welke maat jij nodig hebt voor je auto. Op de homepage van onze website kun jij gemakkelijk en snel je kenteken of je voertuiggegevens invoeren. Na het invoeren van de gegevens krijg je direct de velgen te zien welke passend zijn op je auto. Wil je enkel de beschikbare velgen voor je auto zien van het merk Autec Wheels? Dan kun je dit aanvinken aan de linkerkant van de pagina. Onze website zal nu de zoekresultaten filteren waardoor je enkel nog de geschikte Autec velgen voor je auto te zien krijgt. Hierfoor ben je ervan verzekerd dat je de juiste maat velgen besteld voor je auto. 

Het mooiste design Autec velgen kiezen voor je auto 

Je weet nu inmiddels welke maat je nodig hebt voor je auto, toch kan het nu nog steeds lastig zijn om de juiste velg te vinden voor je auto. Je ziet namelijk de velgen weergegeven staan in een foto, maar soms kan het lastig zijn om de velgen onder je auto in te beelden. Om je een handje te helpen hebben wij daarom de velgenconfigurator ontwikkeld. Deze velgenconfigurator helpt je erbij om de mooiste velg onder je auto te plaatsen. 

Het gebruik van de velgenconfugurator is erg gemakkelijk. Je voert je kentekengegevens of je voertuiggegevens in, waarna je jouw auto ziet verschijnen op je beeldscherm. Daarnaast krijg je ook direct de beschikbare velgensets voor je auto te zien. Door de velgen aan te klikken worden deze velgen direct onder je virtuele auto geplaatst. Hierdoor kun jij direct inzien welke velgen het mooiste staan onder jouw auto. Je kunt meerdere velgensets aanklikken waardoor je steeds een andere set velgen onder je auto ziet verschijnen. Je krijgt hierdoor direct een goede indruk van de uitstraling van de velgen onder je auto. Wil je liever de velgen bekijken en voelen? Dan kun je ook een bezoek brengen aan onze megastore in Uden. Een team van specialisten helpt je graag om de perfecte velg te vinden voor je auto. 

Service bij Wheelpoint

Heb je een mooie velgenset gevonden op onze website? Dan kun je ervoor kiezen om deze velgenset premium te laten bezorgen naar je huis. We bezorgen de velgen premium in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeleilanden). Over het algemeen worden de velgen binnen drie tot vijf dagen montageklaar bij je aan huis geleverd. Wil je de velgen direct in handen? Dan kun je er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. De velgen worden hierbij direct gratis onder de auto gemonteerd.