Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Barotelli velgen

Barotelli velgen zijn relatief nieuw op de markt, maar nu al ongeëvenaard in design. Dit premium merk uit Italië ontwikkelt lichtgewicht velgen met sportieve belijningen en een luxe uitstraling. Vooral de Barotelli velgen met kenmerkende ‘concave look’ zijn ware hoogstandjes in elegantie. Bovendien zijn bij de meeste sets ook de achterste velgen van een extra diepe concave voorzien, wat een bijzonder exclusieve uitstraling aan de wagen geeft. Deze Barotelli breedsets zijn dan ook voornamelijk geschikt voor auto’s met achterwielaandrijving zoals BWW en Mercedes. Barotelli velgen zijn ook verkrijgbaar voor Audi en Volkswagen.

Barotelli velgen zijn speciaal ontwikkeld voor het hogere segment. Het merk levert vooral ‘dedicated’ wielen voor Duitse automerken. Wie Barotelli velgen koopt gaat voor een hoge kwaliteit aluminium velg die uitstekende prestaties levert in rijeigenschappen, balans, warmtetransport en vormvastheid. De velgen dragen een KBA/TÜV certificering waardoor een lange levensduur is verzekerd. Ook zijn de velgen optimaal bestand tegen corrosie.

Barotelli biedt autoliefhebbers alle keuze in design en afwerking. Zo is de Barotelli ST-1 een populair meerspaaks model met een fraaie dynamische racing look. Het centrum ligt net wat dieper en dat geeft de wielen de kenmerkende ‘çoncave’ stijl. De Barotelli ST-2 is met zijn vijf-dubbelspaaks ontwerp net wat stoerder. En wie graag een moderne, ultrastrakke belijning aan zijn wielen geeft kijkt vooral bij ST-5 modellen die uitgevoerd zijn met 8 extra brede spaken. Barotelli velgen zijn verkrijgbaar in 19 en 20 inch in de finishes glanszwart, matzwartgepolijst, antraciet, glans- en matzilver, en zijn allemaal voorzien van een lakbeschermende coating.


19 inch Barotelli ST-1

19 inch Barotelli ST-2

20 inch Barotelli ST-1

20 inch Barotelli ST-1

19 inch Barotelli ST-2

19 inch Barotelli ST-7

20 inch Barotelli