Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag/woensdag/donderdag

Alle soorten BBS Velgen

Bent u op zoek naar sportieve velgen? Dan zijn BBS velgen de juiste keuze voor u. Deze velgen van Duitse makelij werden voor het eerst gebruikt in de autosport. Nu worden ze steeds meer onder personenwagens geplaatst om die typische Duitse sportieve look te evenaren.

BBS velgen worden vaak gekocht door mensen met passie en een oog voor kwaliteit en design. In onze shop vindt u BBS velgen in verschillende prijscategorieën afhankelijk welk model of soort dat u zoekt. BBS velgen bestaan in zo’n ruime keuze dat het bijna onmogelijk is om te kiezen. Elk model heeft zijn charme en elk model heeft zijn eigen look. Geeft u op onze website aan welke auto u heeft en wij zetten de beschikbare velgen voor u op een rij. U hoeft dan enkel nog te beslissen welke uitstraling u aan uw wagen wenst te geven.

BBS velgen te koop
Kiezen voor BBS velgen is kiezen voor Duitse kwaliteit en degelijkheid. Op die manier kunt u met een gerust hart kiezen en weet u wat u in huis haalt. Uiteraard hebben wij nog andere soorten velgen in onze shop waaruit u kunt kiezen. Neem gerust een kijkje en vergelijk de velgen onderling. Aarzel bij twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.


19 inch BBS CH-R

18 inch BBS SR Grey

17 inch BBS SR

20 inch BBS SX