Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

BE Wheels velgen

BE Wheels logo

Meest gestelde vragen over BE Wheels velgen

Welke BE Wheels velgen passen onder mijn auto?

U kunt gemakkelijk de juiste BE Wheels velgen voor uw auto vinden door het kenteken of merk en model van uw auto op onze website in te voeren. Ons systeem toont dan de velgen die compatibel zijn met uw voertuig.

Zijn BE Wheels velgen geschikt voor gebruik in de winter?

Ja, veel van onze velgen zijn geschikt voor wintergebruik. Let op de productbeschrijving of neem contact met ons op voor advies over de beste winterbestendige opties.

Hoeveel garantie zit er op BE Wheels velgen?

Wij bieden een standaardgarantie van twee jaar op al onze velgen. Voor specifieke garantievoorwaarden, Neem contact op met onze klantenservice.

Montage mogelijkheid van velgen & banden in Uden

Als u een complete set velgen inclusief banden bij ons aanschaft, kunt u kiezen voor premium montage aan in onze vestiging in Uden.

Kan ik de producten van tevoren bekijken?

Ja, u bent van harte welkom om onze showroom in Uden te bezoeken waar wij een groot deel van ons assortiment tentoonstellen. Wilt u een specifiek model bekijken? Neem dan vooraf even contact met ons op.

Kan ik online bestellen en velgen & banden laten monteren?

Zeker, u kunt online bestellen en de optie kiezen om de velgen en banden bij ons in Uden te laten monteren. Bij het afrekenproces kunt u de voorkeur aangeven.

Wat zijn TPMS Sensoren?

TPMS-sensoren zijn bandenspanningssensoren die u waarschuwen als de bandenspanning van uw voertuig te laag is. Deze kunnen nodig zijn afhankelijk van het bouwjaar van uw auto.

Kan ik mijn oude velgen en banden inruilen?

Wij bieden een inruilservice voor uw oude velgen en band. We zullen uw velgen en banden op locatie in Uden beoordelen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
producten

BE wheelsEen auto helemaal compleet maken met BE Wheels velgen is echt van deze tijd. Het is leuk om een auto te laten uitvoeren van de fabrieksstandaard en er een eigen gedachte op los te laten. Personaliseren hoort bij de eenentwintigste eeuw en daarop is de auto natuurlijk geen uitzondering. Dit gaat gemakkelijk met de ruime keuze aan BE Wheels velgen. Wie kijkt naar de grote aantallen aftermarket velgen, ziet pas echt wat er allemaal haalbaar is. Elk model auto heeft wel een ruim assortiment BE Wheels velgen die passen. Daarmee is het uiterlijk helemaal naar de eigen wens te ontwikkelen. Dat is exact wat het verschil kan maken als het om plezier in rijden gaat.

BE Wheels velgen van experts

Met velgen van BE Wheels zie je dat je velgen hebt die zijn geproduceerd door experts en weet je dat de diverse ontwerpen van fijne kwaliteit zijn en daarom voor een goede rijervaring zorgen. Maar het feit dat het concept van de auto erdoor aangepast, is waarschijnlijk nog crucialer. Het is prettig om te kunnen vari?ren van wat iedereen al heeft. Dat is met BE Wheels velgen het geval die een ruim assortiment aan ontwerpen heeft. Ze passen bij alle moderne auto's die nu in de handel zijn. Wanneer ze eveneens nog eens altijd in de correcte staat kunnen blijven. Daardoor heeft u als autobezitter heel veel vrijheid in de opties. Dit betekent dat de velgen telkens aan uw eisen aangepast kunnen worden op die wijze.

BE Wheels velgen voor elke auto

De handel voor velgen is flink groot. Bijna elk vervoermiddel en elk concept is daardoor op een passende wijze af te stemmen. Dat BE Wheels velgen simpel en vlug door Wheelpoint te installeren maakt het alleen maar aantrekkelijker om deze beslissing te maken. De opties om een persoonlijke tint aan uw auto toe te voegen zijn daardoor wel heel groot. Het kan alle richtingen op gaan. Maak een auto net iets sportiever. Of maak de auto even zakelijk als u bent. Door de vele alternatieven op het gebied van design in de selectie, kunt u hiermee alle richtingen op. BE Wheels velgen zijn van goede kwaliteit. Eveneens op de lange termijn blijven ze in degelijke staat. Iedere autobezitter kan op deze wijze het rijgenot alleen maar nog verder vergroten met de BE Wheels.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok