Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Beyern velgen

Beyern

Beyern logo

Beyern Wheels

Wilt u uw BMW een nieuw of sportiever uiterlijk geven? Denk dan eens aan nieuwe velgen van het merk Beyern! Beyern bouwt en ontwerpt velgen exclusief voor het merk BMW. Hierdoor weet u zeker dat de velgen goed onder uw BMW passen en staan. Een nieuwe set velgen verandert het uiterlijk van uw auto volledig. Afhankelijk van uw keuze, geeft u de auto een sportieve of chique uitstraling. 

Bij Wheelpoint bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod in Beyern velgen, zodat u altijd een passende set velgen voor onder uw BMW kunt vinden. 

Over Beyern velgen

Beyern Wheels is een merk dat velgen exclusief voor de BMW bouwt en ontwerpt. Hierbij moet u niet denken aan originele velgen, OEM-velgen of kopieën van originele BMW velgen. Beyern Wheels is een op zichzelf staand merk met aftermarket wielen die ervoor zorgen dat u uw originele BMW wielen wilt vervangen. 

Omdat Beyern enkel velgen voor de BMW ontwerpt, kan het bedrijf dit zonder compromissen doen. Zoals ze het zelf beschrijven, ‘Bij Beyern doen we één ding, en dat doen we goed.’ Dit is terug te zien in het ontwerp:

  • De Beyern lichtmetalen velgen zijn perfect gecentreerd op de naaf. 
  • Beyern velgen hebben de perfecte pasvorm voor wielen van BMW. 
  • Beyern velgen zijn aangepast op het laadvermogen, offset, centrale boring en de remklauwspeling van BMW-voertuigen. 

Samenvattend: Beyern velgen zijn met hoge precisie ontworpen en zorgen ervoor dat uw BMW zo goed mogelijk rijdt. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel bij Beyern. De aftermarket BMW wielen hebben alle belangrijke testnormen doorstaan. De velgen voldoen aan de Duitse TUV-standaard, de Japanse JWL-standaard en de Amerikaanse SAE-standaard. Veilig rijden, soepel rijden, en stijlvol rijden met Beyern. 

Beyern Wheels bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we een groot aanbod aan Beyern lichtmetalen velgen. Op deze pagina vindt u ons aanbod, bestaand uit verschillende soorten en kleuren. De velgen verkopen wij vanaf 15 inch en tot 22 inch. Of u nu een 1 serie of een 5 serie heeft: bij ons vindt u een passende, kwalitatieve set lichtmetalen velgen. 

De juiste maat Beyern Wheels

Zoals u waarschijnlijk wel weet, heeft niet elke auto dezelfde velgenmaat. Grotere auto’s hebben vaak grotere wielen, en daardoor grotere velgen nodig. Weet u niet precies welke velgenmaat u nodig heeft? Hier kunnen wij u bij helpen. Op deze pagina kunt u uw automerk- en type invoeren, of - nog makkelijker - uw kenteken. Vervolgens krijgt u een overzicht van passende velgen voor onder uw wagen te zien. Bent u geïnteresseerd in Beyern Wheels? Dan kunt u in het filter, links op de pagina, filteren op Beyern Wheels. Binnen een minuut heeft u een overzicht aan velgen in het juiste formaat gevonden. Nu hoeft u enkel nog een mooi model uit te kiezen. 

De juiste Beyern Wheels kiezen

Veel van onze klanten vinden het nog lastig om de juiste velgenset te vinden. Er is immers veel keus, en uw velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw auto. U wilt de juiste keuze maken, en dat begrijpen wij. Daarom hebben we daar iets op bedacht. 

Op onze website vindt u de VelgenConfigurator. Dit is een simulator, waarin u uw automerk en -type kunt invoeren. Vervolgens kunt u verschillende velgen aanklikken, zodat u ziet welke velgen het mooist onder de auto staan. Bent u er zeker van dat u wilt gaan voor Beyern Wheels voor uw BMW? Selecteer dan in het filter op dit merk. Kijk en vergelijk, en maak zo de perfecte keuze. 

Komt u er, ook met de VelgenConfigurator, niet helemaal uit? Dat begrijpen we best. Misschien kunnen onze experts u verder helpen. Zij vertellen u graag over de voordelen van elke specifieke velg. U kunt contact opnemen via deze pagina

Soms is het voor klanten doorslaggevend als ze de velgen even in het echt hebben gezien. Is dit voor u ook het geval? Kom dan eens langs in onze showroom in Uden! Hier hebben we honderden soorten velgen op voorraad liggen. Hier kunt u de Beyern Wheels bekijken, waarna we u graag voorzien van het nodige advies. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Beyern Wheels velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Inch
Kleur
Model
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok