Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

CMS velgen

CMS logo

Met onze aftermarket CMS velgen voorziet u uw auto gelijk van een nieuwe look. Vooral als de huidige velgen van uw auto niet zo mooi vindt, of als u gewoonweg toe bent aan iets verschillends, is dit de ideale uitkomst om uw auto op te frissen. In ons ruime assortiment van CMS velgen kunt u er vanuit gaan dat er bijna altijd een velg is die fantastisch bij uw auto past. Dit komt omdat CMS veel verschillende soorten velgen produceert, die vari?ren in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere kenmerken van de velg. Bij Wheelpoint verstrekken wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van CMS aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 verschillende velgen, waarvan CMS velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste opslag velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe CMS velgen dus liever eerst in het echt wilt bekijken, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze professionele collega's 6 dagen per week voor u klaar. Online kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een mindere prijs

Uw auto een eenvoudige maar doeltreffende transformatie geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van CMS. De CMS velgen zijn passend voor tal van soorten auto's, dus de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw auto zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te vergelijken met de kwaliteit van de originele velgen. Vandaar gaan ze voor een langere periode mee. Naast de goede kwaliteit is ook de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan vergelijkbare originele velgen voor uw auto. U bespaart daarmee dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gegarandeerde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel goede deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aanschaffen, bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Al onze tweedehands velgen zijn dikwijls in degelijke tot uitstekende staat. Wij zullen u hier altijd eerlijk advies in geven. Om dit te waarborgen, worden alle tweedehands velgen altijd grondig getest op schade, deuken of vervormingen en daarna compleet gepoetst. Vanwege het feit dat de velgen gebruikt zijn, bent u goedkoper uit. Uw huidige velgen kunt u bij ons ook eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op een milieuvriendelijk manier opnieuw gebruiken.

Opvallende en eenvoudige transformatie voor uw auto

De CMS velgen zijn dus een degelijke aanschaf vanwege de hoge kwaliteit voor een mindere prijs. Nagenoeg alle mogelijkheden zijn haalbaar. De velgen van CMS passen daardoor vrijwel altijd bij uw eisen en uw auto. U kunt zoveel veranderen als u zelf wilt. Ga onder andere voor een nieuwe tint, een verschillende spaak of ga voor een grotere afmeting velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen gelijk worden opgemerkt, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw auto.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok