Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Coro wheels

Coro Wheels

Coro Wheels logo

Coro wheels velgen

Met een nieuwe set velgen kunt u uw auto een compleet nieuwe look geven. Uw auto ziet er met een nieuwe set velgen direct een stuk stoerder en sportiever uit. Gelukkig is de aanschaf en het monteren van een nieuwe set velgen erg gemakkelijk. Bij Wheelpoint bieden we namelijk een groot assortiment velgen aan, in verschillende soorten en maten. Het maakt niet uit of u zwarte velgen of gouden velgen wilt, in ons assortiment bieden we velgen aan voor ieders wils. Een populair merk dat wordt aangeboden via ons is het merk: Coro Wheels. We bieden een ruim assoriment aan van Coro Wheels waardoor ze in allerlei kleuren en maten beschikbaar zijn. Op deze manier kunt u binnen een handomdraai een nieuwe look aan je auto geven. 

Over Coro Wheels 

Het bedrijf achter Coro Wheels vind het belangrijk dat uw auto meer verdient. Dit is daarom ook direct hun drijfveer, om een topproduct op de markt neer te zetten. Het bedrijf vind het belangrijk dat uw wielen stijlvol zijn voor een betaalbare prijs. Hiermee willen ze zorgen dat de klant de diepste en beste ervaring in de velgen sector ervaart. Coro Wheels wil dat hun velgen in de toekomst ook de beste blijven. Hierdoor kijken ze altijd vooruit waarbij ze de nieuwe technologie en innovatie scherp in de gaten houden. Het bedrijf wil de klant de garantie bieden van de beste Europese kwaliteit, design en vakmanschap. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Coro Wheels één van de populairste merken op de markt is. Buiten het prachtige design om, zijn de velgen ook van hoogstaande kwaliteit. De velgen worden geproduceerd in ultramoderne TÜV goedgekeurde fabrieken. Hierdoor bent u als klant ervan verzekerd dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en dat de veiligheid van het product voorop staat. Naast de TÜV goedkeuring, beschikt Coro Wheels ook over een UN-ECE-certificering, een ISO 9001 kwaliteitscertificaat en voldoet het aan alle ETRTO normen. Laatstgenoemde staat voor Europese technische organisatie voor banden en velgen. Met al deze certificeringen en controles bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief en vooral veilig product koopt. 

Coro Wheels bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint bieden wij een ruim assortiment velgen aan van het merk: Coro Wheels. Wanneer u op zoek bent naar een mooie set nieuwe velgen onder uw auto, dan hebt u een flinke keuze in velgen van Coro Wheels. De velgen van Coro Wheels worden aangebonden in 18 inch, 19 inch en 20 inch. Daarnaast hebben de velgen allen een uniek design en zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kan het bijna niet anders dan dat u een velgen set vindt die past bij uw wensen. 

De juiste maat Coro Wheels velgen

Wanneer u voor een nieuwe set velgen van Coro Wheels wilt gaan, dan is het belangrijk dat u de juiste maat van de velgen besteld. Het is natuurlijk mogelijk dat u helemaal niet weet welke maat velgen u nodig heeft voor uw auto. Gelukkig is dit geen enkel probleem! Wanneer u naar de homepagina van onze website gaat, dan kunt u gemakkelijk en snel uw kenteken invoeren. Na het invoeren van uw kenteken krijgt u direct alle velgen te zien die geschikt zijn voor uw auto. Wilt u enkel de velgen van Coro Wheels zien? Dan kunt u dit aangeven door middel van een filter in het menu. Klik op het merk en u ziet nu enkel de geschikte Coro Wheels voor uw auto. 

De juiste velgenset van Coro Wheels kiezen 

Nu u weet welke maat u nodig hebt voor uw auto, kunt u beginnen met zoeken naar een mooie set velgen. Toch kan het soms lastig kiezen zijn met alleen een foto van een velg. Gelukkig hebben wij hier iets op bedacht: de velgenconfigurator. In deze simulator kunt u verschillende velgensets onder uw virtuele auto plaatsen. U hoeft enkel uw kenteken in te voeren waarna u een foto van uw auto te zien krijgt. Klik verschillende velgensets aan en u zult ze al snel onder de auto zien verschijnen. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling die de velgen op uw auto aanbrengt. Wilt u liever de velgen voelen en vasthouden? Dat is ook mogelijk! In onze showroom in Uden hebben we namelijk honderden velgensets op voorraad loggen. Daarnaast kunnen ze ook direct gemonteerd worden, waardoor u dezelfde dag nog met een schitterende set velgen de weg op kan. 

Service bij Wheelpoint

Hebt u een mooie set gevonden? Dan kunt u deze velgenset gratis laten bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De velgen worden doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Voor de exacte levertijd kunt u terecht op de pagina van de door u uitgekozen velgen. De velgenset die u gekozen heeft, worden montageklaar aan u geleverd. Wilt u toch liever langskomen? Dan bent u van harte welkom in de showroom in Uden. Heeft u nog vragen over onze aangeboden velgen, dan kunt u via hier contact met ons opnemen. 

Inch
Kleur
Model
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok