Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Coventry velgen

Coventry logo

Coventry Wheels

Bent u op zoek naar nieuwe velgen voor onder uw Jaguar? Goed idee! Een nieuwe set velgen is soms precies wat uw wagen nodig heeft. Velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw auto, waardoor uw auto weer als nieuw voelt. 

Speciaal voor Jaguar auto’s is er het velgenmerk Coventry. Coventry Wheels ontwerpt lichtmetalen velgen, exclusief voor Jaguar auto’s. Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor velgen van Coventry. 

Over Coventry

Coventry Wheels ontwerpt lichtmetalen velgen, speciaal voor auto’s van het merk Jaguar, zoals de Jaguar S-Type, X-Type, XK en XJ. Dat is niet zomaar. Auto’s van Jaguar hebben een speciale esthetiek, en vragen om velgen die bij deze esthetiek passen. Coventry Wheels zijn daarom qua uiterlijk én functionaliteit ontworpen om perfect bij Jaguar te passen. 

Ook zijn Jaguar auto’s over het algemeen lastig om wielen op te monteren. Coventry Wheels biedt met zijn lichtmetalen velgen de perfecte maat: zowel voor de naaf, als de offset en bouten. 

Coventry Wheels bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor velgen voor onder uw Jaguar. Wij hebben verschillende velgen van het merk Coventry in ons assortiment. De velgen zijn verkrijgbaar in de kleuren Hyper Silver, Gloss Black en Chrome. Allen even sportief en stoer, voor een geweldig aanblik van uw Jaguar. 

De Conventry Wheels velgen hebben wij in het assortiment vanaf 17 inch, tot 22 inch. Zo vindt u altijd een passende velgenset voor onder uw wagen. 

De juiste maat Coventry Wheels

Verschillende auto’s vragen om verschillende velgen. Niet elke auto heeft namelijk dezelfde grootte wielen, en daarom ook een andere velgenmaat. 

Het kan nog eens voorkomen dat u niet precies weet welke velgenmaat u voor uw Jaguar nodig heeft. In zo’n geval kunt u op deze pagina uw autotype en -merk of kenteken invullen. De zoekfunctie geeft u vervolgens een overzicht van passende velgen voor onder uw Jaguar. 

Bent u specifiek op zoek naar velgen van Coventry Wheels? Filter dan links in het scherm op dit merk, zodat u enkel passende velgen van Coventry Wheels in het overzicht ziet. 

De juiste Coventry Wheels vinden

Met onze zoekmachine heeft u binnen mum van tijd passende Coventry Wheels voor onder uw Jaguar gevonden. Maar nu komt de volgende stap: welk van deze velgen staan het best onder uw auto? Dit kan nog best een lastige keuze zijn, omdat deze keuze een grote invloed heeft op het uiterlijk van uw auto. 

Gelukkig hebben we daar bij Wheelpoint een oplossing op gevonden. Op onze website vindt u de VelgenConfigurator. Dit is een simulator waarin u eenvoudig kunt kijken en vergelijken. Dit werkt als volgt; u vult uw automerk en -type in. Vervolgens ziet u uw auto in de simulator, met daaronder verschillende velgen die onder deze auto zouden kunnen passen. Als u één van de velgen aanklikt, kunt u in de simulator zien hoe deze onder uw wagen staan. Op deze manier kunt u eenvoudig verschillende velgen met elkaar vergelijken, zodat u de beste keuze weet te maken. 

Wilt u enkel de velgen van Coventry met elkaar vergelijken? Selecteer dan in het filter op dit merk. De VelgenConfigurator laat u nu alleen de passende velgen van Coventry zien. 

Soms komt het nog eens voor dat, ook met de VelgenConfigurator, klanten de knoop niet kunnen doorhakken. Is dit bij u ook het geval? Neem dan eens contact met ons op. Onze experts helpen u graag met het maken van de keuze. 

Wilt u de velgen liever even in het echt zien? Dat begrijpen we best. U bent daarom van harte welkom in onze showroom in Uden. Hier kunt u de velgen van Coventry bekijken, en eventueel om advies van onze experts vragen. Na aankoop van een velgenset in onze showroom, kunnen wij deze direct en kosteloos onder uw auto plaatsen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Coventry Wheels velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok