Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

CW Wheels

CW Wheels logo

Op zoek naar velgen voor onder uw SUV, caravan of camper? Dan moet u bij CW Wheels zijn. Dit velgenmerk is gespecialiseerd in lichtmetalen velgen voor SUV’s, caravans of campers vanwege het hoge draagvermogen. 

Voor velgensets van het merk CW Wheels bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. In onze webshop vindt u velgensets, banden en accessoires van verschillende merken, waaronder CW Wheels. 

Over CW Wheels 

CW Wheels is onderdeel van het bekendere Borbet Group GmbH. CW Wheels ontwerpt en produceert lichtmetalen velgen, speciaal voor SUV’s, caravans en campers. De velgen van CW Wheels zijn verzwaard en hebben hoge draagvermogens van 950 tot 1600 kg per wiel. Hierdoor zijn deze velgensets extra sterk en daarom passend bij zware wagens zoals campers, bijvoorbeeld. 

Een leuk feitje over CW Wheels is dat alle Borbet Group GmbH wielen bij CW Wheels worden geboord, omdat alle techniek en de kennis over het boren in huis is bij CW Wheels in Niederneuching. 

CW Wheels bij Wheelpoint

Bent u geïnteresseerd in velgen van het merk CW Wheels? In onze webshop kunt u ze vinden. Wij hebben verschillende velgen van CW Wheels in ons assortiment, vanaf 15 inch tot 19 inch. Ook hebben de velgensets verschillende kleuren, zodat u een set kunt vinden die perfect bij uw voertuig past. Zo hebben we velgen in het zilver, zwart of antraciet. 

De juiste maat CW Wheels

Verschillende voertuigen hebben verschillende velgenmaten. Als u op zoek bent naar een passende velgenset, is het dus eerst belangrijk om de velgenmaat te achterhalen. 

Hier kunnen wij u bij helpen. Op onze homepagina kunt u uw kenteken of automerk en -type invoeren. Vervolgens krijgt u direct een overzicht van alle passende velgen voor onder uw voertuig. Bent u specifiek op zoek naar een velgenset van het merk CW Wheels? Filter dan links in het menu even op dit merk. Zo heeft u binnen een minuut een overzicht van alle passende velgensets voor onder uw SUV, caravan of camper. 

De juiste CW Wheels velgenset

Nu u de juiste maat heeft gevonden, kunnen we op zoek gaan naar de velgenset die het mooist bij uw voertuig past. Dit is in de praktijk vaak nog best een lastige keuze, omdat het uiterlijk van de velgen veel invloed heeft op het uiterlijk van uw wagen. Gelukkig hebben we hier iets op gevonden. 

Op onze website vindt u de VelgenConfigurator. Dit is een configurator waarin u uw kenteken of automerk en -type kunt invoeren. Na het invoeren verschijnt uw auto op het beeldscherm, met daaronder alle passende velgensets voor onder uw auto. Bent u er zeker van dat u wilt gaan voor velgen van het merk CW Wheels? Klik dit merk dan links in het filter even aan. Nu krijgt u direct de passende velgen van CW Wheels te zien. 

En nu hoeft u slechts te gaan kijken en vergelijken. Als u klikt op één van de velgensets onder het voertuig, verschijnt deze velgenset onder de auto. Zo ziet u direct welke velgenset mooi, of juist minder mooi onder de wagen staat. Hierdoor vindt u binnen mum van tijd een set die perfect bij het uiterlijk van uw wagen past. Want voor elke wagen is er een perfect passende velgenset. 

Sommige klanten vinden het toch fijner om de velgensets even in het echt te zien. Dat begrijpen wij natuurlijk goed. Daarom hebben wij een showroom geopend in Uden. In deze showroom hebben wij honderden velgensets op voorraad liggen, welke u kunt bekijken en waarover onze experts u graag meer vertellen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke CW Wheels velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok