Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Evolution velgen

De velgen van Evolution zijn het perfecte alternatief voor orginele standaardvelgen. Door hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben Evolution velgen een zeer goede naam opgebouwd.

De lichtmetalen velgen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van pasvorm, materiaal, design, afwerking en levensduur. Dankzij het brede assortiment van Evolution velgen is er voor bijna elk gangbaar automerk en model een ruime keus beschikbaar. Met name voor de velgmaten 17 inch, 18 inch en 19 inch is het aanbod enorm!

De velgen van Evolution geven uw auto een gloednieuwe uitstraling; of uw auto nu net van de band is gerold of al tien jaar op uw oprit staat. Dankzij de grote diversiteit aan Evolution velgen stemt u uw nieuw velgenset volledig af op de carrosserie van uw auto, budget en bovenal uw eigen persoonlijke smaak.

Naast de keuze in de vele onderscheidende designs en verschillende stijlen, valt er ook op het gebied van kleur en afwerking veel te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor gepolijst zilver voor een elegante look of tover uw wagen om in een stoere bolide met donkere kleuren als antraciet of zwart in combinatie met een matte finish. Voor welke uitstraling u ook kiest: met de velgen van Evolution voorziet u uw auto altijd van een zeer stijlvolle upgrade. Naast het mooie uiterlijk zijn de lichtmetalen Evolution velgen een stuk minder zwaar dan de stalen variant en voeren ze beter warmte van het remmechanisme en de banden af. Kies hieronder uw automerk en het type of model en bekijk meteen de ruime keuze aan Evolution velgen.


18 inch ATS Evolution

19 inch Evolution S312

19 inch Evolution S312

19 inch Evolution S310

19 inch Evolution S312