Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Forzza velgen

Forzza

Forzza logo

Forzza Velgen

Wanneer u uw auto een geheel nieuwe look wilt geven, dan kan een nieuwe set velgen u daarbij helpen. Met een nieuwe set velgen kunt u uw auto namelijk stoerder, sportiever of een stuk chiquer maken. Als u op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Onze winkel en website bieden namelijk een enorm assortiment verschillende velgen aan. Het assortiment bestaat uit allerlei soorten, kleuren en maten velgen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er altijd een mooie velg in het assortiment aanwezig is om uw auto een nieuwe look te geven. 

Over Forzza Velgen

De geschiedenis van Forzza velgen begon in het jaar 2002. In dit jaar begon de merkcreatie hun eerste velgen productie. Tijdens het opstarten van het bedrijf werd al snel duidelijk dat Forzza Velgen zich wilde richten op zorgvuldig ontworpen en opvallende velgen. Hierdoor zijn de velgen niet alleen gemaakt voor de looks van je auto, maar ook dat ze net zo goed presteren als dat ze eruitzien. Doordat het bedrijf inmiddels ruim 20 jaar ervaring heeft in de auto-onderdelen industrie, beschikt het over alle kennis over de perfecte velg. Hierdoor koopt de klant gegarandeerd velgen met het hoogste kwaliteitsniveau. Doordat Forzza Velgen het ook belangrijk vindt om vernieuwend te blijven, zorgt het bedrijf ervoor dat het assortiment jaarlijks wordt uitgebreid. Tijdens het uitbreiden van het assortiment wordt er rekening gehouden met de behoefte en wensen van de klanten. 

De velgen van Forzza Wheels voldoen aan alle eisen voor de internationale norm op het gebied van uitvoerige tests en kwaliteitscontroles. Hierdoor zijn alle Forzza Velgen voorzien van IATF (ISO) en JWL-certificeringen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de velgen gegarandeerd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Forzza Wheels bij Wheelpoint

Wanneer u op zoek bent naar een mooie velgenset van Forzza Wheels, dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. In onze showroom en op onze website kunt u kiezen uit een ruim assortiment velgen van het merk. Het assortiment biedt een ruime keuze velgen aan in allerlei soorten, kleuren en maten. Het maakt niet uit of u rode, gouden of zwarte velgen wilt, er zit altijd een prachtige velgen set naar wens tussen. De aangeboden velgen zijn beschikbaar in 15 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch

De juiste maat Forzza Velgen

Wanneer u op zoek gaat naar een mooie nieuwe set velgen, dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste maat aan te schaffen. Doordat elk voertuig beschikt over een eigen velgenmaat, is het belangrijk dat u vooraf bekijkt welke maat u nodig hebt. Weet u uw velgenmaat niet? Geen probleem! Op onze homepagina kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw kenteken en automerk invoeren. Na het invoeren van deze gegevens krijgt u direct een overzicht van alle passende velgen voor uw voertuig. Wilt u enkel de velgen van het merk Forzza zien? Dan kunt u in het filter aan de linkerzijde dit gemakkelijk aanklikken. Nu ziet u enkel nog de velgen die op uw auto passen van het merk Forzza. 

De juiste Forzza Wheels

Soms kan het lastig zijn om te beslissen welke velgenset het beste bij uw auto past. Ze zien er geweldig uit, maar zien ze er net zo geweldig uit onder de auto? Dit kan natuurlijk een heleboel keuzestress geven. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Wij hebben namelijk een velgenconfigurator ontwikkeld waarmee jij gemakkelijk kunt zien welke velgen het beste bij uw auto past. Op onze website hoeft u enkel in de velgenconfigurator uw kenteken of automerk in te voeren. Na het invoeren van deze gegevens krijgt u al snel uw auto te zien op de website. Daarbij krijgt u ook direct een overzicht te zien van de velgen die geschikt zijn voor uw auto. Op deze manier kunt u een leuke set velgen aanklikken, waarna u deze direct ziet verschijnen onder uw auto. Hierdoor weet u zeker dat de gekozen velgen mooi matchen met uw voertuig. 

Service bij Wheelpoint

Wanneer u de juiste velgenset hebt gevonden, dan kunt u ze gratis laten bezorgen door heel Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). De velgen worden doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen geleverd bij u thuis. De bestelling wordt direct montage klaar geleverd, zodat u geen extra handelingen hoeft te verrichten. Wilt u liever de velgen eerst in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. Wanneer u beslist om in de showroom een set velgen te kopen, dan worden deze direct, in onze werkplaats, gratis gemonteerd aan uw voertuig. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw vragen of wensen u van harte welkom in onze showroom in Uden! 

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok