Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

GMP velgen

GMP

GMP logo

GMP Velgen configurator

GMP heeft een velgen configurator app ontwikkeld zodat u velgen van het merk GMP onder uw voertuig kunt plaatsen met uw mobiel. Download de app en zie direct verschillende GMP velgen onder uw voertuig.

gmp velgen

velgen configuratorvelgen configurator

Let op! Deze app laat enkel velgen van GMP zien. U kunt onze eigen velgenconfigurator gebruiken voor alle merken..

 

 

 

Als u op zoek bent naar echt mooie velgen dan is GMP een merk dat u zeker in overweging moet nemen. Zij maken al vele jaren velgen voor diverse automerken. Het maakt dus in principe niet zoveel uit voor welk merk u op zoek bent naar passende velgen, bij GMP is de kans groot dat u slaagt. Bij Wheelpoint hebben wij uiteraard het assortiment van GMP voor u uit voorraad leverbaar. De GMP velgen zijn bij onze klanten al vele jaren erg populair.

Kies voor de fraaie Italiaanse velgen van GMP

Het Italiaanse GMP is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van lichtmetalen velgen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle onderdelen van GMP, inclusief de fabriek, zijn op dezelfde locatie in Italië gevestigd. Met GMP bent u dus verzekerd van hoogwaardige lichtmetalen velgen van 100% Italiaanse makelij. GMP velgen worden ontworpen met een duidelijk doel voor ogen: het perfectioneren van de esthetiek en het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd. Deze passie is terug te zien in het stijlvolle design van iedere GMP velg. Voor bijna elk automerk is er een stoere, chique, sportieve of elegante set GMP velgen beschikbaar. Niet alleen het ontwerp, maar ook de superieure afwerking wat betreft kleur en glansgraad geeft uw auto precies de look die u voor ogen heeft. Van zilver tot zwart en van glanzend tot mat: de keuze is enorm!

Design en techniek van GMP Italy velgen

Naast het design is het technische aspect voor GMP minstens zo belangrijk. Dankzij de nieuwste technologie, uitgebreide simulatietesten (TÜV/KBA keuring) en CAD 3D-design worden GMP velgen ontwikkeld met de perfecte balans, de beste pasvorm en een uitstekende wegligging. Het productieproces van GMP omvat een mooie combinatie tussen efficiëntie en vakmanschap. GMP velgen worden geboren in het hart van de fabriek: de gieterij. Hier wordt volgens een ambachtelijk proces de aluminiumlegering in de mal tot stand gebracht en verder zowel machinaal als met de hand vervaardigd tot een superieur eindproduct. Elke GMP velg wordt tot slot handmatig gecontroleerd of deze 100% voldoet aan de kwaliteit van GMP. Dankzij de nieuwste productietechnologieën worden er dagelijks maar liefst 1200 nieuwe GMP velgen tot in de perfectie gefabriceerd. Niet voor niets zijn er zoveel populaire modellen zoals de GMP Atom en GMP Stellar.

Mooie velgen voor uw BMW

Wilt u uw BMW, een van oorsprong oerdegelijke Duitse auto die qua stijl natuurlijk niets onderdoet voor Italiaanse ontwerpen, een Italiaans tintje geven met fraaie GMP velgen. U kunt in de webshop een keuze maken uit diverse fraai ontworpen velgen met verschillende wielmaten. Let op dat u een juiste maat kiest, om schade aan uw auto te voorkomen. Te grote velgen kunnen namelijk de wielbakken beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mooie GMP velgen voor uw Opel

Heeft u een Opel die wel een upgrade kan gebruiken dan kunt u uw auto meteen mooie set velgen van GMP al een flinke opknapbeurt geven. De velgen zijn immers de blikvangers van een auto. Ga maar bij uzelf na: Als u een auto geparkeerd ziet staan met een mooie velgenset dan worden uw ogen daar direct naartoe getrokken. En u bent zeker niet de enige. Ongeacht welk type Opel u rijdt, er is altijd een set mooie velgen voor uw wagen beschikbaar bij Wheelpoint. Ga voor mooie zwarte velgen of kies voor een fraaie zilverkleur, al naar gelang uw smaak en wat bij de uitstraling van uw auto past.

Chique Volkswagen velgen van GMP

Bezitters van een Volkswagen staan erom bekend dat ze hun auto er graag opvallend en sportief uit willen laten zien. Dat gaat prima met een set velgen van GMP. Bij Wheelpoint kunt u een keuze maken uit verschillende series velgen die u eenvoudig bekijkt in onze webshop. Per serie zijn er verschillende maten en modellen beschikbaar, volledig toegesneden op uw merk en type auto. Als u vragen heeft of het lastig vindt om een keuze te maken dan kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op onze deskundige medewerkers die u graag van advies voorzien. U kunt de velgen bestellen in onze webshop of langskomen bij ons in Uden zodat wij ze voor u monteren.

Kies de mooiste velgen voor uw Ford

Bent u de trotse bezitter van een Ford en wilt u deze laten voorzien van sportieve velgen? Bekijk dan het assortiment GMP velgen van Wheelpoint. Maak eenvoudig uw keuze uit de diverse series en selecteer vervolgens de juiste maat en de uitvoering die past bij uw smaak. Het is belangrijk om de velgen niet te groot te kopen, hoewel veel mensen grote velgen mooi vinden. Maar dit moet natuurlijk wel passen bij de auto. Als de velgen te groot zijn kan dit de wegligging en daarmee de veiligheid tijdens het rijden beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat u veilig de weg op gaat is het daarom belangrijk dat u de juiste GMP velgen laat monteren.

Mercedes velgen van GMP zijn een sieraad voor uw auto

Rijdt u in een Mercedes dan wilt u natuurlijk dat uw auto er perfect uitziet. Mooie velgen dragen daar zeker aan bij. Bij Wheelpoint kiest u eenvoudig een mooie set velgen voor uw auto waarmee u deze een perfecte upgrade geeft. U kunt online op uw gemak een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Als u zelf monteert kunt u uw velgen thuis laten bezorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe GMP velgen door ons te laten monteren.

Mooie velgen geven uw auto net dat beetje extra

Vindt u dat uw auto er een beetje saai uitziet? Zie dan wat een mooie set velgen van GMP kan doen. Deze velgen zijn gemaakt met Italiaanse passie en dat is duidelijk te zien. De Italianen weten niet alleen op modegebied wat mooi is, ze weten dat ook als het gaat om auto accessoires. Die kennis komt terug in de fraaie series velgen die GMP nu al vele jaren op de markt brengt. Bij Wheelpoint zijn we er trots op dat we ze in ons assortiment hebben en rechtstreeks aan onze klanten kunnen verkopen.

Maak een keuze

Met het keuzemenu hieronder kiest u eenvoudig uw automerk, automodel en velgmaat (bijvoorbeeld 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch etc.) en kunt u meteen bekijken welke GMP velgen beschikbaar zijn voor uw auto. Als u het lastig vindt om een keuze te maken kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Let er bij het bestellen op dat velgen in verschillende inch maten beschikbaar zijn. Als u niet precies weet wat de maat van uw banden is kunt u dit vaak terugvinden in het instructieboekje van de auto of navragen bij de dealer.

Snelle levering van uw velgen

Omdat Wheelpoint een groot aantal velgen uit voorraad kan leveren, heeft u uw velgen doorgaans al binnen enkele werkdagen in huis. Als u ervoor kiest om de velgen door ons te laten monteren dan nemen wij contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. U kunt uw bestelling doorgeven via het contactformulier op de website. Wij balanceren uiteraard de wielen goed uit zodat u na de montage van uw GMP velgen direct veilig de weg op kunt voor hopelijk vele fijne kilometers.

 

Met het typische Italiaanse oog voor detail

GMP heeft een zeer rijke historie als het gaat om de productie en het ontwerpen van lichtmetalen velgen. De velgen zijn buitengewoon solide en veilig, waarbij er steeds Italiaans oog is voor detail. GMP velgen heeft zich met de tijd gespecialiseerd in het segment van wat men ook wel Dedicated Wheels noemt. GMP maakt speciaal voor grootheden Audi velgenBMW velgenMercedes velgen en Volkswagen velgen, dit in de originele pasvorm. Bovendien biedt GMP lichtmetalen velgen in modellen waar de originele kappen precies in passen.

Er zijn GMP velgen beschikbaar voor elk merk auto

Van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Die typering wordt niet zelden toegekend aan de velgen die GMP te bieden heeft. De velgen zijn van honderd procent Italiaanse makelij en met een duidelijk doel voor ogen ontworpen. GMP wil namelijk de esthetiek en het karakter van de auto die de velgen aangemeten krijgt verder perfectioneren. En dat lukt de Italiaanse producent al jarenlang op uitstekende wijze. Dit zie je nadrukkelijk terug in het bijzonder stijlvolle design dat elke GMP velg je biedt. Er zijn GMP velgen voor elk merk auto, ongeacht of het gaat om een stoere, sportieve maar ook meer chique of elegante vierwieler. Elke auto krijgt met de velgen van GMP meer uitstraling en de velgen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen; van zwart tot zilver en van glanzend tot mat. De keuze is enorm bij de zeer betrouwbare Italiaanse producent.

GMP velgen hebben de perfecte balans tussen de beste pasvorm en een uitstekende wegligging

De techniek is uitermate belangrijk bij de productie van de lichtmetalen velgen. GMP gebruikt bij het vervaardigen van de velgen steeds de nieuwste technologieën en de velgen ondergaan talloze simulatietesten en wat betreft het design speelt ook CAD 3D een prominente rol. De velgen worden zo ontwikkeld dat er steeds sprake is van een perfecte balans en dat sprake is van de beste pasvorm en een meer dan uitstekende wegligging.

Het maken van een velg is bij GMP nog een ambachtelijk proces

GMP weet als geen ander om gedurende het intensieve productieproces een combinatie te vinden van efficiëntie en Italiaans vakmanschap. In alle gevallen wordt elke velg geboren in het hart van de Italiaanse fabriek; in de gieterij dus. Bij GMP is het maken van elke willekeurige velg een kwestie van een ambachtelijk proces. In de mal wordt met behulp van een aluminiumlegering een velg tot stand gebracht. Vervolgens wordt de velg geperfectioneerd met de hand en machinaal tot uiteindelijk een geweldig eindproduct gepresenteerd kan worden.

Alleen velgen waarover men honderd procent tevreden is, gaan de fabriek uit

De velgen die door GMP geproduceerd worden, worden aan het einde van het proces met de hand gecontroleerd. Pas als er sprake is van 100 procent tevredenheid, gaat een velg daadwerkelijk de fabriek uit. In de Italiaanse fabriek worden dagelijks liefst 1200 nieuwe velgen gefabriceerd. GMP biedt velgen in de gangbare maten, van 14 tot en met 23 inch. In de filosofie van GMP moet elke velg van toegevoegde waarde zijn voor de auto, moet het de auto meer uitstraling bieden. Met die instelling worden de velgen door Italiaanse ontwerpers aan de tekentafel ontworpen. Aan elk aspect wordt gedacht, tot op detailniveau aan toe. GMP velgen zijn velgen met oog voor stijl, zoals het een Italiaanse producent betaamt.

Bij GMP worden alleen maar kunstwerken geproduceerd

Elke velg is een kunstwerk bij GMP. De velgen van GMP zijn strak, blinken uit in design en zijn in zowel de zomer als de winter voor de volle honderd procent veilig. Elke velg moet de goedkeuring van de professionals hebben en moet een aanwinst voor elk merk auto zijn. Het maakt van GMP een bijzonder producent van opvallende en kwalitatief ijzersterke lichtmetalen velgen. Daar waar de echte liefde voor een mooie velg nog bestaat.

Alleen aluminium van de beste kwaliteit bij de productie van GMP velgen

Uiteraard kan je bij Wheelpoint dit prachtige velgenmerk verkrijgen. Dat is een geruststellende gedachte als je een velg voor je auto zoekt die altijd met de nodige zorg en maat en oog voor detail ontworpen zijn in de Italiaanse fabriek. Het zijn bovendien altijd fraaie velgen, vervaardigt uit aluminium van alleen de beste kwaliteit. De collectie van GMP is ondertussen buitengewoon breed en zoals al gesteld is er een prima velg beschikbaar voor elk merk auto en in elke maat. Met GMP kun je altijd uit de voeten dus en geef jij je auto een enorme boost. Het voert te ver om alle uitvoeringen van de velgen die GMP te bieden heeft te bespreken, want ze voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen die GMP zelf aan de velgen heeft gesteld en nog steeds stelt.

De Arcan valt op door een werkelijk uniek ontwerp

Toch kunnen we een aantal opmerkelijke producten van GMP benoemen, producten die wereldwijd aftrek vinden. De GMP Arcan is daar een mooi voorbeeld van. Bijzonder aan deze velg is het unieke ontwerp. Het wiel heeft liefst vijf dubbele spaken. De GMP Arcan kun je in de kleuren zwart, antraciet en zilver aanschaffen. Bijzonder; met name onder de bestuurders van Volvo, KIA en Hyundai blijkt de GMP Arcan bijzonder populair. De GMP Arcan is er in de maten 17, 18 en 19 inch. De Arcan is een typische GMP velg, al zou je deze uitvoering misschien zelfs wel iets minder opvallend kunnen noemen dan de rest van het aanbod van GMP velgen. En toch is deze specifieke velg dus erg in trek.

GMP Targa is populair onder de rijders van Porsches

Ook opvallend en bijzonder is de GMP Targa. Deze specifieke velg is onder de bezitters van Porsches erg populair. Met deze velg geef je de al zo bijzondere uitstraling van je Porsche nog een extra tintje. Je hebt deze bijzondere velg in de kleuren zwart, glanzend zwart en antraciet. Zo kies je die velgen die passen bij jouw al zo opvallende auto. De GMP Targa is typisch zo’n velg die elke auto net dat beetje extra’s geeft.

Met GMP velgen geef je elke willekeurige auto een frisse uitstraling

Wie het heeft over GMP velgen die heeft het vaak ook over de GMP Katana. Wel bijzonder maar niet voor GMP is de fraaie vormgeving van deze velg, die bijzonder geschikt is voor onder meer auto’s als de Peugeot, KIA en Audi, terwijl ook de rijders van Hyundai en Jaguar graag een GMP Katana onder de auto hebben. Ook nu maak je een keuze tussen de kleuren zilver, zwart en antraciet. De Katana valt op door de vijf dubbele spaken, die van elke auto een zeer opvallende auto maken. Denk jij dat je auto wel wat meer uitstraling zou mogen hebben, die doet er goed aan eens heel erg serieus naar de GMP Katana te kijken.

Veiligheid boven alles bij de Italiaanse producent van lichtmetalen velgen

Ongeacht welke uitvoering va de GMP je ook kiest; je ziet in alles de typische Italiaanse schoonheid die je tot voor kort alleen terugzag in de Italiaanse mode. In alles wil de Italiaanse producent iets aan je auto toevoegen. Met een GMP velg geef je elke auto een uniek karakter en zet je je persoonlijke handtekening onder je vierwieler. Bovenal staat de veiligheid voorop. Laat ook dat duidlelijk zijn. Want hoe fraai ontworpen en doordacht een velg ook mag zijn en hoe veel meer uitstraling jij je auto ook bied, niets gaat bij GMP boven de factor veiligheid.

   
ANGEL BLACK ANGEL BLACK
18"
19"
20"
21"
22"
ANGEL BLACK POLISHED ANGEL BLACK POLISHED
18"
19"
20"
21"
22"
ANGEL MATT ANTHRACITE POLISHED ANGEL MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
21"
22"
ARCAN ANTHRACITE ARCAN ANTHRACITE
17"
18"
ARCAN ANTHRACITE POLISHED ARCAN ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
ARCAN BLACK POLISHED ARCAN BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
ARCAN SILVER ARCAN SILVER
17"
18"
19"
20"
ARCAN SILVER POLISHED ARCAN SILVER POLISHED
18"
19"
ARGON ANTHRACITE ARGON ANTHRACITE
16"
17"
18"
ARGON ANTHRACITE POLISHED ARGON ANTHRACITE POLISHED
15"
16"
17"
18"
ARGON BLACK ARGON BLACK
16"
17"
ARGON BLACK POLISHED ARGON BLACK POLISHED
14"
15"
16"
17"
18"
ARGON MATT ANTHRACITE ARGON MATT ANTHRACITE
14"
15"
16"
17"
18"
ARGON MATT BLACK ARGON MATT BLACK
14"
15"
16"
17"
18"
ARGON SATIN BLACK ARGON SATIN BLACK
14"
ARGON SILVER ARGON SILVER
14"
15"
16"
17"
18"
ASTRAL ANTHRACITE ASTRAL ANTHRACITE
16"
17"
18"
ASTRAL BLACK ASTRAL BLACK
16"
17"
18"
ASTRAL BLACK POLISHED ASTRAL BLACK POLISHED
16"
17"
18"
ASTRAL MATT ANTHRACITE ASTRAL MATT ANTHRACITE
16"
ASTRAL SILVER ASTRAL SILVER
16"
17"
18"
ATOM ANTHRACITE POLISHED ATOM ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
ATOM BLACK ATOM BLACK
17"
19"
20"
21"
ATOM BLACK POLISHED ATOM BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
ATOM LOW PRESSURE ANTHRACITE POLISHED ATOM LOW PRESSURE ANTHRACITE POLISHED
18"
ATOM LOW PRESSURE BLACK ATOM LOW PRESSURE BLACK
18"
ATOM LOW PRESSURE BLACK POLISHED ATOM LOW PRESSURE BLACK POLISHED
18"
ATOM LOW PRESSURE MATT ANTHRACITE POLISHED ATOM LOW PRESSURE MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
ATOM LOW PRESSURE SILVER ATOM LOW PRESSURE SILVER
18"
ATOM MATT ANTHRACITE POLISHED ATOM MATT ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
ATOM MATT BLACK POLISHED ATOM MATT BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
ATOM SILVER ATOM SILVER
17"
19"
20"
21"
ATOM SILVER POLISHED ATOM SILVER POLISHED
18"
19"
20"
21"
AVIDO ANTHRACITE AVIDO ANTHRACITE
19"
AVIDO BLACK AVIDO BLACK
19"
AVIDO BLACK WITH POLISHED LIP AVIDO BLACK WITH POLISHED LIP
19"
AVIDO MATT ANTHRACITE AVIDO MATT ANTHRACITE
19"
AVIDO MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP AVIDO MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP
19"
AVIDO MATT BLACK AVIDO MATT BLACK
19"
AVIDO MATT BLACK WITH POLISHED LIP AVIDO MATT BLACK WITH POLISHED LIP
19"
AVIDO SILVER AVIDO SILVER
19"
BERGHEM BLACK BERGHEM BLACK
18"
19"
20"
21"
22"
23"
BERGHEM BLACK WITH POLISHED LIP BERGHEM BLACK WITH POLISHED LIP
18"
19"
20"
21"
22"
23"
BERGHEM MATT ANTHRACITE BERGHEM MATT ANTHRACITE
18"
19"
20"
21"
22"
23"
BURAN ANTHRACITE BURAN ANTHRACITE
23"
BURAN BLACK BURAN BLACK
18"
20"
23"
BURAN BLACK POLISHED BURAN BLACK POLISHED
16"
17"
18"
19"
20"
22"
23"
BURAN BLACK POLISHED WITH POLISHED LIP BURAN BLACK POLISHED WITH POLISHED LIP
20"
BURAN BLACK STEEL BURAN BLACK STEEL
20"
BURAN DARK SILVER BURAN DARK SILVER
17"
18"
19"
20"
22"
BURAN MATT BLACK BURAN MATT BLACK
17"
18"
19"
20"
22"
23"
BURAN MATT BLACK POLISHED BURAN MATT BLACK POLISHED
20"
23"
BURAN MATT BLACK WITH POLISHED LIP BURAN MATT BLACK WITH POLISHED LIP
17"
18"
19"
20"
22"
23"
BURAN SILVER BURAN SILVER
16"
17"
18"
19"
20"
22"
23"
BURAN SILVER POLISHED BURAN SILVER POLISHED
23"
BURAN VAN ANTHRACITE BURAN VAN ANTHRACITE
16"
BURAN VAN BLACK POLISHED BURAN VAN BLACK POLISHED
16"
BURAN VAN MATT ANTHRACITE BURAN VAN MATT ANTHRACITE
16"
BURAN VAN MATT BLACK BURAN VAN MATT BLACK
16"
BURAN VAN SILVER BURAN VAN SILVER
16"
BURAN WHITE POLISHED BURAN WHITE POLISHED
18"
19"
20"
23"
COVENTRY BLACK COVENTRY BLACK
21"
22"
COVENTRY BLACK POLISHED COVENTRY BLACK POLISHED
21"
22"
COVENTRY MATT ANTHRACITE POLISHED COVENTRY MATT ANTHRACITE POLISHED
21"
22"
CROSS ANTHRACITE CROSS ANTHRACITE
20"
CROSS BLACK CROSS BLACK
20"
CROSS MATT BLACK CROSS MATT BLACK
20"
CROSS SILVER CROSS SILVER
20"
DEA ANTHRACITE DEA ANTHRACITE
18"
DEA ANTHRACITE POLISHED DEA ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
DEA BLACK DEA BLACK
18"
19"
20"
DEA BLACK POLISHED DEA BLACK POLISHED
18"
19"
20"
DEA MATT ANTHRACITE POLISHED DEA MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
DEA SILVER DEA SILVER
18"
19"
20"
DIVA BLACK DIVA BLACK
17"
18"
DIVA BLACK POLISHED DIVA BLACK POLISHED
17"
18"
DIVA SILVER DIVA SILVER
17"
18"
DRAKE BLACK DRAKE BLACK
18"
19"
20"
DRAKE BLACK POLISHED DRAKE BLACK POLISHED
18"
19"
20"
DRAKE DARK ANTHRACITE DRAKE DARK ANTHRACITE
19"
20"
DYNAMIK ANTHRACITE POLISHED DYNAMIK ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
22"
DYNAMIK BLACK DYNAMIK BLACK
20"
21"
22"
DYNAMIK BLACK POLISHED DYNAMIK BLACK POLISHED
20"
21"
22"
DYNAMIK MATT BLACK DYNAMIK MATT BLACK
20"
21"
DYNAMIK MATT BLACK POLISHED DYNAMIK MATT BLACK POLISHED
22"
DYNAMIK SILVER DYNAMIK SILVER
20"
21"
22"
EASY R BLACK EASY R BLACK
15"
16"
17"
EASY R BLACK POLISHED EASY R BLACK POLISHED
14"
15"
16"
17"
EASY R MATT ANTHRACITE EASY R MATT ANTHRACITE
14"
15"
16"
17"
EASY R MATT BLACK EASY R MATT BLACK
14"
15"
16"
17"
EASY R MATT BLACK WITH RED LIP EASY R MATT BLACK WITH RED LIP
16"
EASY R MATT BLACK WITH WHITE LIP EASY R MATT BLACK WITH WHITE LIP
16"
EASY R SILVER EASY R SILVER
14"
15"
16"
17"
EASY R SILVER POLISHED EASY R SILVER POLISHED
17"
EGO MATT ANTHRACITE EGO MATT ANTHRACITE
18"
EGO SILVER EGO SILVER
18"
ELECTRIC ANTHRACITE ELECTRIC ANTHRACITE
18"
ELECTRIC BLACK ELECTRIC BLACK
18"
ELECTRIC SWAN ANTHRACITE ELECTRIC SWAN ANTHRACITE
19"
ELECTRIC SWAN BLACK ELECTRIC SWAN BLACK
19"
ELEGANTE SILVER WITH STAINLESS LIP ELEGANTE SILVER WITH STAINLESS LIP
22"
EMOTION BLACK EMOTION BLACK
19"
20"
EMOTION BLACK POLISHED EMOTION BLACK POLISHED
19"
20"
ENIGMA BLACK POLISHED ENIGMA BLACK POLISHED
18"
19"
20"
21"
ENIGMA CONCAVE BLACK POLISHED ENIGMA CONCAVE BLACK POLISHED
21"
ENIGMA CONCAVE MATT BLACK WITH POLISHED LIP ENIGMA CONCAVE MATT BLACK WITH POLISHED LIP
21"
ENIGMA MATT BLACK WITH POLISHED LIP ENIGMA MATT BLACK WITH POLISHED LIP
18"
19"
20"
21"
EVOS ANTHRACITE POLISHED EVOS ANTHRACITE POLISHED
20"
EVOS BLACK EVOS BLACK
20"
EVOS BLACK POLISHED EVOS BLACK POLISHED
20"
EVOS MATT BLACK EVOS MATT BLACK
20"
EVOS SILVER EVOS SILVER
20"
FASTEN BLACK FASTEN BLACK
17"
18"
19"
20"
FASTEN BLACK POLISHED FASTEN BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
FASTEN MATT ANTHRACITE FASTEN MATT ANTHRACITE
17"
18"
19"
20"
FASTEN SILVER FASTEN SILVER
17"
18"
19"
20"
GIOVE BLACK POLISHED GIOVE BLACK POLISHED
20"
GIOVE SILVER GIOVE SILVER
16"
GUNNER BLACK GUNNER BLACK
18"
19"
20"
21"
22"
GUNNER BLACK POLISHED GUNNER BLACK POLISHED
18"
19"
20"
21"
22"
GUNNER MATT ANTHRACITE GUNNER MATT ANTHRACITE
19"
20"
21"
GUNNER MATT ANTHRACITE POLISHED GUNNER MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
21"
22"
GUNNER MATT BLACK GUNNER MATT BLACK
20"
GUNNER SILVER GUNNER SILVER
18"
19"
20"
21"
22"
HUNTER ANTHRACITE POLISHED HUNTER ANTHRACITE POLISHED
18"
HUNTER BLACK HUNTER BLACK
19"
ICAN MATT ANTHRACITE POLISHED ICAN MATT ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
ICAN SATIN BLACK POLISHED ICAN SATIN BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
ICAN SILVER ICAN SILVER
17"
18"
19"
20"
JOB ANTHRACITE POLISHED JOB ANTHRACITE POLISHED
15"
16"
JOB BLACK JOB BLACK
15"
16"
JOB BLACK POLISHED JOB BLACK POLISHED
15"
16"
JOB MATT BLACK JOB MATT BLACK
15"
16"
JOB SILVER JOB SILVER
15"
16"
KATANA ANTHRACITE POLISHED KATANA ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
KATANA BLACK KATANA BLACK
18"
19"
20"
KATANA BLACK POLISHED KATANA BLACK POLISHED
18"
19"
20"
KATANA SILVER KATANA SILVER
18"
19"
20"
KIRA ANTHRACITE POLISHED KIRA ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
KIRA BLACK POLISHED KIRA BLACK POLISHED
18"
19"
KIRA SILVER KIRA SILVER
18"
19"
LUNICA BLACK LUNICA BLACK
18"
19"
20"
LUNICA BLACK POLISHED LUNICA BLACK POLISHED
18"
19"
20"
LUNICA MATT ANTHRACITE POLISHED LUNICA MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
MACON BLACK POLISHED MACON BLACK POLISHED
17"
MACON MATT ANTHRACITE MACON MATT ANTHRACITE
17"
MACON MATT ANTHRACITE POLISHED MACON MATT ANTHRACITE POLISHED
17"
MATISSE-S BLACK MATISSE-S BLACK
18"
19"
20"
MATISSE-S BLACK POLISHED MATISSE-S BLACK POLISHED
18"
19"
20"
MATISSE-S MATT ANTHRACITE POLISHED MATISSE-S MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
MATISSE ANTHRACITE MATISSE ANTHRACITE
17"
18"
19"
MATISSE BLACK MATISSE BLACK
15"
16"
17"
18"
19"
20"
MATISSE BLACK POLISHED MATISSE BLACK POLISHED
15"
16"
17"
18"
19"
20"
MATISSE MATT ANTHRACITE POLISHED MATISSE MATT ANTHRACITE POLISHED
15"
16"
17"
18"
19"
20"
MATISSE SILVER MATISSE SILVER
17"
18"
19"
MENTOR BLACK MENTOR BLACK
17"
18"
19"
20"
MENTOR BLACK POLISHED MENTOR BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
MENTOR MATT ANTHRACITE POLISHED MENTOR MATT ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
MIRYANG BLACK MIRYANG BLACK
15"
MIRYANG BLACK POLISHED MIRYANG BLACK POLISHED
15"
MK1 ANTHRACITE POLISHED MK1 ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
MK1 BLACK POLISHED MK1 BLACK POLISHED
20"
21"
MK1 BLACK WITH POLISHED LIP MK1 BLACK WITH POLISHED LIP
20"
21"
MK1 CONCAVE ANTHRACITE POLISHED MK1 CONCAVE ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
MK1 CONCAVE BLACK POLISHED MK1 CONCAVE BLACK POLISHED
20"
21"
MK1 CONCAVE BLACK POLISHED WITH POLISHED LIP MK1 CONCAVE BLACK POLISHED WITH POLISHED LIP
20"
MK1 CONCAVE BLACK WITH POLISHED LIP MK1 CONCAVE BLACK WITH POLISHED LIP
20"
21"
MK1 CONCAVE SILVER POLISHED MK1 CONCAVE SILVER POLISHED
20"
21"
MK1 CONCAVE SILVER WITH POLISHED LIP MK1 CONCAVE SILVER WITH POLISHED LIP
20"
MK1 CONCAVE STRONG ANTHRACITE POLISHED MK1 CONCAVE STRONG ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
MK1 CONCAVE STRONG BLACK POLISHED MK1 CONCAVE STRONG BLACK POLISHED
20"
21"
MK1 CONCAVE STRONG BLACK WITH POLISHED LIP MK1 CONCAVE STRONG BLACK WITH POLISHED LIP
20"
21"
MK1 CONCAVE STRONG SILVER POLISHED MK1 CONCAVE STRONG SILVER POLISHED
20"
21"
MK1 SILVER MK1 SILVER
20"
21"
MK1 SILVER POLISHED MK1 SILVER POLISHED
20"
21"
MK1 STRONG BLACK POLISHED MK1 STRONG BLACK POLISHED
21"
MK1 STRONG BLACK WITH POLISHED LIP MK1 STRONG BLACK WITH POLISHED LIP
21"
MK1 STRONG SILVER MK1 STRONG SILVER
21"
MK1 STRONG SILVER POLISHED MK1 STRONG SILVER POLISHED
21"
MYTHOS ANTHRACITE POLISHED MYTHOS ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
MYTHOS BLACK POLISHED MYTHOS BLACK POLISHED
17"
18"
19"
MYTHOS GLC ANTHRACITE POLISHED MYTHOS GLC ANTHRACITE POLISHED
18"
MYTHOS GLC BLACK POLISHED MYTHOS GLC BLACK POLISHED
18"
MYTHOS GLC SILVER MYTHOS GLC SILVER
18"
MYTHOS SILVER MYTHOS SILVER
17"
18"
19"
PAKY ANTHRACITE POLISHED PAKY ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
PAKY BLACK POLISHED PAKY BLACK POLISHED
18"
19"
20"
PAKY MATT ANTHRACITE POLISHED PAKY MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
PAKY SILVER PAKY SILVER
18"
19"
20"
REBEL BLACK REBEL BLACK
19"
20"
21"
22"
23"
REBEL BLACK POLISHED REBEL BLACK POLISHED
19"
20"
21"
22"
23"
REBEL MATT ANTHRACITE POLISHED REBEL MATT ANTHRACITE POLISHED
19"
20"
21"
22"
23"
REVEN ANTHRACITE POLISHED REVEN ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
REVEN BLACK REVEN BLACK
17"
18"
19"
20"
REVEN BLACK POLISHED REVEN BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
REVEN SILVER REVEN SILVER
17"
18"
19"
20"
SAT21 BLACK WITH POLISHED LIP SAT21 BLACK WITH POLISHED LIP
18"
20"
SAT21 MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP SAT21 MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP
19"
20"
SAT21 MATT BLACK SAT21 MATT BLACK
18"
20"
SAT21 MATT BLACK WITH POLISHED LIP SAT21 MATT BLACK WITH POLISHED LIP
18"
20"
SAT21 MATT BLACK WITH RED LIP SAT21 MATT BLACK WITH RED LIP
19"
20"
SAT21 SILVER SAT21 SILVER
18"
19"
20"
SHOT BLACK WITH POLISHED LIP SHOT BLACK WITH POLISHED LIP
20"
SHOT MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP SHOT MATT ANTHRACITE WITH POLISHED LIP
20"
SHOT MATT BLACK WITH POLISHED LIP SHOT MATT BLACK WITH POLISHED LIP
20"
SHOT MATT BLACK WITH RED LIP SHOT MATT BLACK WITH RED LIP
19"
20"
SHOT SILVER SHOT SILVER
20"
SJ15 BLACK SJ15 BLACK
15"
SJ15 BLACK POLISHED SJ15 BLACK POLISHED
15"
SJ15 SILVER SJ15 SILVER
15"
SPARTA BLACK SPARTA BLACK
20"
21"
22"
SPARTA BLACK POLISHED SPARTA BLACK POLISHED
20"
21"
22"
SPARTA MATT ANTHRACITE POLISHED SPARTA MATT ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
22"
SPECTER BLACK SPECTER BLACK
18"
19"
20"
SPECTER BLACK POLISHED SPECTER BLACK POLISHED
18"
19"
20"
SPECTER MATT ANTHRACITE POLISHED SPECTER MATT ANTHRACITE POLISHED
18"
19"
20"
SPORT BLACK WITH STAINLESS LIP SPORT BLACK WITH STAINLESS LIP
22"
23"
SPORT SILVER WITH STAINLESS LIP SPORT SILVER WITH STAINLESS LIP
22"
STELLAR ANTHRACITE STELLAR ANTHRACITE
17"
19"
20"
21"
22"
STELLAR ANTHRACITE POLISHED STELLAR ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR BLACK STELLAR BLACK
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR BLACK POLISHED STELLAR BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR BLACK WITH POLISHED LIP STELLAR BLACK WITH POLISHED LIP
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR GLC ANTHRACITE POLISHED STELLAR GLC ANTHRACITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR GLC BLACK POLISHED STELLAR GLC BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR GLC BLACK WITH POLISHED LIP STELLAR GLC BLACK WITH POLISHED LIP
21"
22"
STELLAR GLC SILVER STELLAR GLC SILVER
17"
18"
19"
20"
21"
22"
STELLAR SILVER STELLAR SILVER
17"
18"
19"
20"
21"
22"
SWAN ANTHRACITE SWAN ANTHRACITE
17"
18"
19"
20"
SWAN BLACK SWAN BLACK
17"
18"
19"
20"
SWAN BLACK DARK POLISHED SWAN BLACK DARK POLISHED
19"
20"
SWAN BLACK POLISHED SWAN BLACK POLISHED
17"
18"
19"
20"
SWAN SILVER SWAN SILVER
17"
18"
19"
20"
TARGA-S ANTHRACITE POLISHED TARGA-S ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
22"
TARGA-S BLACK TARGA-S BLACK
20"
21"
22"
TARGA-S BLACK POLISHED TARGA-S BLACK POLISHED
20"
21"
22"
TARGA-S SILVER TARGA-S SILVER
20"
21"
22"
TARGA ANTHRACITE POLISHED TARGA ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
TARGA BLACK TARGA BLACK
20"
21"
TARGA BLACK DARK POLISHED TARGA BLACK DARK POLISHED
20"
21"
22"
TARGA BLACK POLISHED TARGA BLACK POLISHED
20"
21"
TARGA SILVER TARGA SILVER
20"
21"
TITAN ANTHRACITE POLISHED TITAN ANTHRACITE POLISHED
20"
21"
22"
TITAN BLACK TITAN BLACK
20"
21"
22"
TITAN BLACK POLISHED TITAN BLACK POLISHED
20"
21"
22"
WONDER ANTHRACITE WONDER ANTHRACITE
16"
17"
18"
19"
WONDER BLACK WONDER BLACK
16"
17"
18"
19"
WONDER BLACK POLISHED WONDER BLACK POLISHED
16"
17"
18"
19"
WONDER SILVER WONDER SILVER
16"
17"
18"
19"