Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag/woensdag/donderdag

GMP velgen

Het Italiaanse GMP is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van lichtmetalen velgen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle onderdelen van GMP, inclusief de fabriek, zijn op dezelfde locatie in Italië gevestigd. Met GMP bent u dus verzekerd van hoogwaardige lichtmetalen velgen van 100% Italiaanse makelij. GMP velgen worden ontworpen met een duidelijk doel voor ogen: het perfectioneren van de esthetiek en het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd. Deze passie is terug te zien in het stijlvolle design van iedere GMP velg. Voor bijna elk automerk is er een stoere, chique, sportieve of elegante set GMP velgen beschikbaar. Niet alleen het ontwerp, maar ook de superieure afwerking wat betreft kleur en glansgraad geeft uw auto precies de look die u voor ogen heeft. Van zilver tot zwart en van glanzend tot mat: de keuze is enorm!

Design en techniek
Naast het design is het technische aspect voor GMP minstens zo belangrijk. Dankzij de nieuwste technologie, uitgebreide simulatietesten (TÜV/KBA keuring) en CAD 3D-design worden GMP velgen ontwikkeld met de perfecte balans, de beste pasvorm en een uitstekende wegligging. Het productieproces van GMP omvat een mooie combinatie tussen efficiëntie en vakmanschap. GMP velgen worden geboren in het hart van de fabriek: de gieterij. Hier wordt volgens een ambachtelijk proces de aluminiumlegering in de mal tot stand gebracht en verder zowel machinaal als met de hand vervaardigd tot een superieur eindproduct. Elke GMP velg wordt tot slot handmatig gecontroleerd of deze 100% voldoet aan de kwaliteit van GMP. Dankzij de nieuwste productietechnologieën worden er dagelijks maar liefst 1200 nieuwe GMP velgen tot in de perfectie gefabriceerd.

Maak een keuze
Met het keuzemenu hieronder kiest u eenvoudig uw automerk, automodel en velgmaat (bijvoorbeeld 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch etc.) en kunt u meteen bekijken welke GMP velgen beschikbaar zijn voor uw auto.


19 inch GMP Katana

19 inch GMP Katana

17 inch GMP Astral FP Black

19 inch GMP Dea MGM

19 inch GMP Katana

19 inch GMP Dea MGM