Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

HRE velgen

HRE logo

HRE velgen kopen

Wilt u uw auto een nieuw uiterlijk geven? Een nieuwe set HRE velgen is een stuk goedkoper dan de aankoop van een nieuwe wagen. Bij Wheelpoint hebben we een groot assortiment aan velgen, van verschillende merken. Eén van deze merken is HRE. HRE heeft innovatie hoog in het vaandel staan, maar weet de velgen toch voor een concurrerende prijs te produceren. Bekijk onze HRE velgen op deze pagina. 

Over HRE

HRE ontwerpt en produceert velgen, passend onder verschillende automerken. Deze velgen maakt het merk momenteel met de allernieuwste materialen en technologieën. De experts van HRE zijn dag in, dag uit op zoek naar mogelijkheden om hun velgen te verbeteren. Nog meer kracht, nog betere prestaties, nog minder gewicht. 

HRE velgen zijn herkenbaar aan de spaken. En deze spaken hebben een belangrijke taak: het verbinden van de velg met het middengedeelte van het wiel. Hierdoor moeten de spaken sterk zijn; ze bepalen immers de sterkte van het wiel. HRE zorgt ervoor dat  de spaken een hoge capaciteit hebben, waardoor de wielen optimaal presteren. 

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: wat doet dit met het prijskaartje? Hoewel prijzen altijd relatief hoog of laag zijn, zijn de prijzen van HRE velgen concurrerend te noemen. Met HRE velgen krijgt u absoluut waar voor uw geld: kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs dan veel andere merken. 

HRE bij Wheelpoint

HRE is begonnen met een lijn aan FlowForm velgen, en hebben deze door de jaren heen uitgebreid. Niet zomaar, want de FlowForm velgen van HRE Wheels zijn ontzettend populair gebleken. De HRE FlowForm velgen zijn modern en glad qua uiterlijk, waardoor ze elke auto een luxer uiterlijk kunnen bieden. Bij Wheelpoint hebben we deze velgen in het assortiment. U kunt de FlowForm velgen herkennen aan de letters ‘FF’ in de naam. Kiest u voor deze velgen, dan kiest u voor innovatie en design, maar dan voor een fijne prijs. 

Een aantal van deze velgen, zoals de FF01 Raw, FF04 Raw, of FF10 Raw, zijn bij Wheelpoint verkrijgbaar in verschillende custom kleuren, zoals rood, blauw, goud of wit. Zo kunt u uw velgen volledig naar uw zin samenstellen. 

Velgen van HRE zijn verkrijgbaar vanaf 18 inch tot 22 inch. Grote kans dat uw velgenmaat hier ook bij zit. 

De juiste maat HRE Wheels

Niet elke auto is even groot. Daarom verschillen ook de wielen van verschillende auto’s van elkaar qua maat. Hetzelfde geldt voor de velgen. De grootte van de velgen noemen we de velgenmaat. 

Weet u welke velgenmaat onder uw auto past? Dan kunt u direct passende velgen gaan uitzoeken. Als u echter niet weet welke velgenmaat bij uw auto past, kunnen we dit gemakkelijk achterhalen. 

Op onze homepagina kunt u uw autotype en -merk of kenteken invullen. Vervolgens geeft de pagina u direct een overzicht van passende velgen voor onder uw wagen. Als u specifiek op zoek bent naar velgen van het merk HRE Wheels, kunt u dit eenvoudig in het filter (links op de pagina) aangeven. 

De juiste HRE Wheels vinden

Nu u de juiste velgenmaat heeft gevonden, kunt u op zoek naar de velgen die u het mooist vindt. Echter is dit soms nog best een lastige keuze. Want welke velgenset staat nu precies het mooist onder uw wagen?

Hiervoor hebben we de VelgenConfigurator: een simulator met daarin uw auto, en verschillende velgensets. Met deze simulator klikt u op verschillende velgen, waarna u direct ziet hoe deze onder uw auto staan. Kijken en vergelijken was nog nooit zo makkelijk. 

Wilt u de velgen liever even in het echt zien? Begrijpelijk. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. In deze showroom, de Wheel Superstore, hebben wij honderden velgen op voorraad liggen. Kom eens langs, kies uw nieuwe velgenset uit en laat deze direct (en kosteloos!) onder uw wagen plaatsen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke HRE Wheels velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok