Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Inter-Tyre velgen

Inter-Tyre

Inter-Tyre logo

Met onze aftermarket Inter-Tyre velgen voorziet u uw auto gelijk van een nieuwe look. Voornamelijk als de huidige velgen van uw auto niet zo mooi vindt, of wanneer u gewoonweg toe bent aan iets nieuws, is dit het perfecte resultaat om uw auto op te frissen. In ons ruime assortiment van Inter-Tyre velgen kunt u er vanuit gaan dat er bijna altijd een velg is die fantastisch bij uw auto past. Dit komt omdat Inter-Tyre veel verschillende soorten velgen fabriceert, die vari?ren in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de kleur of vele andere karakteristieken van de velg. Bij Wheelpoint verstrekken wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van Inter-Tyre aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 verschillende velgen, waarvan Inter-Tyre velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste inventaris velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Inter-Tyre velgen dus liever eerst in het echt wilt zien, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze professionele medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. Via de website kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een mindere prijs

Uw auto een eenvoudige maar effectieve make-over geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Inter-Tyre. De Inter-Tyre velgen zijn geschikt voor tal van soorten auto's, dus de kans is groot dat deze eveneens onder uw auto zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gewaarborgd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Vandaar gaan ze voor een langere tijd mee. Naast de goede kwaliteit is eveneens de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan gelijkwaardige originele velgen voor uw auto. U bespaart daardoor dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gegarandeerde kwaliteit eveneens in onderhoud. Een dubbel goede deal dus.

Ook als u gebruikte velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze gebruikte velgen zijn veelal in goede tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te waarborgen, worden alle gebruikte velgen telkens nauwkeurig gecheckt op schade, deuken of vervormingen en vervolgens compleet gereinigd. Omdat de velgen gebruikt zijn, bent u goedkoper uit. Uw huidige velgen kunt u bij ons eveneens gemakkelijk inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op ecologische wijze opnieuw gebruiken.

Opmerkelijke en makkelijke make-over voor uw auto

De Inter-Tyre velgen zijn dus een goede koop vanwege het hoge niveau voor een mindere prijs. Nagenoeg alle opties zijn mogelijk. De velgen van Inter-Tyre passen daardoor zo goed als altijd bij uw wensen en uw auto. U kunt zoveel veranderen als u zelf wilt. Ga onder andere voor een nieuwe kleur, een verschillende spaak of ga voor een grotere afmeting velgen: alles is mogelijk. Uw nieuwe velgen zullen gelijk opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw auto.

Inch
Kleur
Model
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok