Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Lenso velgen

Lenso

Lenso logo

Lenso velgen bestellen bij wheelpoint.nl

Een nieuwe set velgen kan ervoor zorgen dat de gehele auto een nieuwe look krijgt. U kunt een auto bijvoorbeeld een stuk stoerder, sportiever of chiquer maken. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een groot assortiment verschillende soorten velgen. Het assortiment velgen bestaat uit verschillende kleuren, designs en maten. Een populair merk wat wij verkopen via onze webshop en via onze showroom is het merk Lenso. 

Over Lenso Wheels

Het bedrijf Lenso heeft inmiddels al meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van lichtmetalen wielen. Lenso is inmiddels een toonaangevend bedrijf op het gebied van high quality performance velgen. Het bedrijf heeft een moderne productiefaciliteit in de Thaise hoofdstad Bangkok. In deze faciliteit wordt gewerkt aan de complete ontwikkeling van het design tot aan de fabricage van het eindproduct. Sinds 2016 heeft Lenso besloten om ook een eigen Europese fabrieksvestiging op te zetten. Momenteel wordt de voorraad voor de Nederlandse en Europese markt vooral geregeld via de fabriek in Almelo. Het bedrijf maakt hoogwaardige velgen tegen een betaalbare prijs. Hierdoor is Lenso een erg populair merk onder de velgen liefhebbers. 

Lenso velgen bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint beschikken we over een flink aantal velgensets van het merk Lenso in het assortiment. De velgen van het merk zijn beschikbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. De velgen zijn beschikbaar in de maten: 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch,19 inch en 20 inch. De velgen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en designs. Wilt u graag een gouden velg of liever een zwarte? Alles is mogelijk! De velgen zijn allemaal voorzien van een uniek design, waardoor ze direct opvallen onder uw auto. 

De juiste maat Lenso velgen

Wanneer u een velgenset op het oog hebt, dan is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste maat besteld. Het is niet vreemd, als u niet direct uit uw hoofd weet welke maat velgen u nodig hebt. Om onze klanten een handje te helpen om de juiste maat velgen te vinden, hebben wij een handige tool ontwikkeld. Op onze website kunt u namelijk gemakkelijk uw kenteken invoeren, waarna u direct een overzicht beschikbare velgen ziet voor uw auto. Wilt u enkel een overzicht krijgen van de beschikbare velgen voor uw auto van Lenso? Dan kunt u links in het filter het merk aanklikken. Na het aanklikken krijgt u enkel de velgen van Elite Wheels te zien, welke geschikt zijn voor uw auto. 

De juiste Elite Wheels velgen kiezen 

Nu u weet welke maat bij uw auto past, kunt u beginnen met het zoeken van de perfecte velg. Soms kan het erg lastig zijn om een beeld te krijgen van welke velg het beste bij uw auto past. Natuurlijk heeft u wel iets ingebeeld, maar een echt duidelijk beeld erbij krijgen is natuurlijk een stuk moeilijker. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing. Via onze website kunt u namelijk handig gebruikmaken van de velgenconfigurator. Wanneer u gebruik wilt maken van deze configurator, dan dient u uw kenteken of autotype in te voeren. Na het invoeren krijgt u direct uw auto te zien op het scherm. Onder uw auto ziet u de velgen die op uw auto passen weergegeven. U kunt gemakkelijk de velgen aanklikken, waarna ze onder uw virtuele auto geplaatst worden. Hierdoor krijgt u direct een passend beeld van hoe de velgen onder uw auto passen. Wilt u toch liever de velgen eerst in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in de Wheel Superstore in Uden. Hier hebben we honderden velgensets op voorraad waardoor u rustig alle velgen kunt bekijken. In de showroom lopen daarnaast ook experts rond, die u graag met veel passie vertellen over de beschikbare velgensets. 

Service bij Wheelpoint

Wanneer u een mooie velgenset op het oog heeft, dan kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen om de velgen op te halen of om de velgen thuis te laten bezorgen. Wanneer u ervoor kiest om de velgen thuis te laten bezorgen, dan worden ze doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen bij u aan huis bezorgd. In dit geval zijn de velgen al geheel montage klaar gemaakt. Wanneer u ervoor kiest om een bezoek te brengen aan de showroom in Uden, dan wordt u graag door één van de medewerkers geholpen. Een ander voordeel hiervan is dat de velgen direct gratis worden gemonteerd op uw auto. Deze montage gebeurd in de werkplaats direct naast de showroom. Heeft u nog vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Ons gespecialiseerde team helpt u graag bij uw vragen of opmerkingen rondom de velgen. Neem dus snel een kijkje in ons offline of online-assortiment, zodat u binnenkort de blits maakt met een mooie set velgen onder uw auto. 

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok