Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Mandrus velgen

Mandrus logo

Mandrus velgen kopen

Bent u de trotse bestuurder van een Mercedes-Benz? Dan houdt u van een mooi design. Een auto met uitstraling. Bij een Mercedes-Benz hoort een mooie velgenset, passend bij de uitstraling van de wagen. En precies hiervoor bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. 

Bij Wheelpoint hebben we een uitgebreid assortiment met honderden soorten velgensets. Eén van de merken die wij verkopen is Mandrus. Velgen van het merk Mandrus zijn speciaal voor Mercedes-Benz auto’s ontworpen en geproduceerd. Met een unieke vormgeving en aandacht voor prestaties, is Mandrus een goede optie als u op zoek bent naar nieuwe velgen voor uw Mercedes-Benz. 

Over Mandrus

Duitsland staat bekend om zijn autotechnologie. De beste ter wereld. Als bestuurder van een Mercedes-Benz herkent u dit hoogstwaarschijnlijk als geen ander. Mandrus weet dat Mercedes-Benz-eigenaren gaan voor kwaliteit en daarin compromisloos zijn. Dit daagt Mandrus uit om - met diezelfde hoge kwaliteit - lichtmetalen aftermarket velgen te produceren, speciaal voor dit automerk. 

Inmiddels werkt Mandrus al jarenlang aan het produceren van de beste velgen voor auto’s, bestelwagens en SUV’s van Mercedes-Benz. Hierin is het doel simpel: de Mandrus velgen moeten een duidelijke upgrade ten opzichte van de Mercedes-Benz wielen zijn, zowel in stijl als kwaliteit. 

Op het gebied van kwaliteit, let Mandrus goed op de productspecificaties van Mercedes-Benz. Zo zijn de velgen afgestemd op zowel de offset en wielbelasting, waardoor uw wielen goed blijven presteren. 

Daarnaast staat het design van de velgen hoog in het vaandel bij Mandrus. Niet gek, want ook Mercedes-Benz staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen. Met een mix van vorm en functie, kiest u bij Mandrus voor velgen die precies het statement maken dat u wilt maken, en perfect rijdt. 

Mandrus bij Wheelpoint

Bent u inmiddels overtuigd van Mandrus? Hiervoor bent u bij Wheelpoint op de juiste plek. Wij hebben tientallen Mandrus velgen in ons assortiment, zodat u altijd een velgenset kunt vinden die past bij uw wagen. 

De velgen verkopen wij vanaf 17 inch en tot 24 inch. De maten zijn afhankelijk van de velgen. Op de productenpagina kunt u direct de beschikbare velgenmaten per velg zien. 

De juiste maat Mandrus velgen

Weet u niet precies welke maat velgen u nodig heeft? Deze kunnen we eenvoudig achterhalen. Als u op de homepagina uw kenteken óf automerk en -type invult, krijgt u een overzicht van passende velgen te zien. 

Als u inmiddels zeker weet dat u wilt gaan voor Mandrus velgen, kunt u in het filter selecteren op Mandrus. Zo ziet u alle passende Mandrus velgen voor onder uw auto. 

De juiste velgen kiezen

Mandrus is een goede keuze, daar bent u van verzekerd. U kiest voor vorm en functionaliteit. Maar welke specifieke Mandrus velg moet u dan kiezen? Hier kan het lastig worden. Velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van de wagen. Zo kunt u - door slechts de velgen te vervangen - uw auto een stuk sportiever of juist luxer laten ogen. De keus voor de juiste velgenset hangt dus volledig af van de uitstraling die u uw Mercedes-Benz wilt geven. 

Hiervoor hebben we de VelgenConfigurator op onze website geïnstalleerd. Via deze simulator kunt u eenvoudig verschillende Mandrus velgen bekijken en met elkaar vergelijken. In de VelgenConfigurator vult u uw automerk en -type in, waarna u uw auto kunt zien. Door vervolgens verschillende velgen aan te klikken, kunt u zien hoe deze onder uw auto staan. Zo kunt u, vanachter uw scherm, het complete plaatje zien. 

Sommige van onze klanten willen de velgen toch eerst nog even in het echt zien. Begrijpelijk, en gelukkig ook mogelijk. In onze showroom in Uden bent u van harte welkom. Hier hebben wij honderden velgensets op voorraad, zodat er altijd een passende velg voor u bij zit. En heeft u vragen? Dan beantwoorden onze experts ze natuurlijk graag. Samen vinden we uw nieuwe Mandrus velgenset, en uiteraard plaatsen we deze na aankoop kosteloos onder uw wagen. Binnen mum van tijd ziet uw auto er dan weer als nieuw uit! 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Mandrus velgen het best onder uw Mercedes-Benz passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok