Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

MB Design velgen

MB Design

MB Design logo

Met onze aftermarket MB Design velgen voorziet u uw auto direct van een nieuw uiterlijk. Met name als de actuele velgen van uw auto niet zo mooi vindt, of wanneer u simpelweg toe bent aan iets verschillends, is dit het perfecte resultaat om uw auto op te knappen. In ons ruime assortiment van MB Design velgen kunt u er van op aan dat er bijna altijd een velg is die uitstekend bij uw auto past. Dit komt omdat MB Design veel diverse soorten velgen produceert, die uiteen lopen in het aantal inches van de velg, het ontwerp van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere eigenschappen van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u bijna alle mogelijke velgen van MB Design aan. In onze webwinkel vindt u meer dan 6000 diverse velgen, waarvan MB Design velgen een belangrijk onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste opslag velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe MB Design velgen dus liever vooraf in het echt wilt bekijken, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Daar staan onze vakkundige collega's 6 dagen per week voor u klaar. Via de website kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een lagere prijs

Uw auto een simpele maar efficient verniewing geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van MB Design. De MB Design velgen zijn geschikt voor meerdere soorten vervoermiddelen, dus de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw auto kunnen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Vandaar gaan ze voor een langere periode mee. Naast de goede kwaliteit is ook de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen voordeliger dan gelijkwaardige originele velgen voor uw auto. U bespaart daarmee dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel goede deal dus.

Ook als u gebruikte velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze gebruikte velgen zijn dikwijls in degelijke tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te waarborgen, worden alle gebruikte velgen altijd nauwkeurig gecontroleerd op beschadiging, deuken of krommingen en vervolgens compleet gepoetst. Omdat de velgen gebruikt zijn, bent u voordeliger uit. Uw actuele velgen kunt u bij ons ook eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij daarnaast op ecologische wijze opnieuw gebruiken.

Opmerkelijke en makkelijke verniewing voor uw auto

De MB Design velgen zijn dus een degelijke aanschaf vanwege de hoge kwaliteit voor een lagere prijs. Nagenoeg alle opties zijn mogelijk. De velgen van MB Design passen hierdoor nagenoeg altijd bij uw eisen en uw auto. U kunt zoveel aanpassen als u zelf wilt. Ga onder andere voor een nieuwe tint, een verschillende spaak of ga voor een grotere omvang velgen: alles is mogelijk. Uw nieuwe velgen zullen direct opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw auto.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok