Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Motegi Racing velgen

Motegi

Motegi logo

Motegi Racing velgen

Op zoek naar nieuwe, sportieve velgen voor onder uw wagen? Als we het over sportief hebben, denken wij direct aan het merk Motegi Racing. Motegi staat in de markt bekend om zijn velgen geïnspireerd op de racing industrie. Met een nieuwe set Motegi Racing velgen waant u zich als Max Verstappen. 

Voor uw nieuwe Motegi Racing velgen bent u bij Wheelpoint op de juiste plek. Wij hebben

honderden soorten velgen in ons assortiment, in allerlei kleuren, maten en merken. Welke velgenset u ook zoekt, bij ons zult u het vinden. 

Over Motegi Racing

Motegi Racing is vernoemd naar het Japanse Twin Ring Motegi racecircuit, en eigenlijk geeft dit al precies aan wat u over het merk moet weten. Motegi Racing velgen zien eruit én presteren alsof ze op het circuit zijn geboren. Motegi Racing brengt met zijn velgen het racecircuit naar de straat. 

Motegi Racing is opgericht in 1995, en hebben sindsdien een goede naam opgebouwd in de industrie. Elk Motegi Racing wiel is ontworpen met stijl, kracht en een licht gewicht. Hierdoor is het resultaat dat u rijdt met een sportief design, maar ook de functionaliteit perfect in orde is. 

Motegi Racing bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we een groot assortiment aan Motegi Racing velgen. Zo zit er altijd iets bij voor onder uw auto. Gaat u bijvoorbeeld voor de MR116: een matzwarte variant met rood lijntje? Of kiest u liever voor de MR139, in flitsend gouden kleur? U kunt alle varianten zien op deze pagina. 

De velgen leveren wij vanaf 15 inch tot 22 inch, afhankelijk van de specifieke velg. 

De juiste maat Motegi Racing velgen

Bent u er inmiddels van overtuigd dat Motegi Racing de juiste keuze voor onder uw auto is? Dan kunt u nu op zoek naar de juiste velgenmaat. De velgenmaat gaat om de grootte van de velgen. Deze grootte kan per auto verschillen, omdat niet elke auto even grote wielen heeft. 

De juiste velgenmaat kunt u op onze website eenvoudig achterhalen. Als u op deze pagina even uw automerk en -type of kenteken invult, ziet u direct een overzicht van passende velgen voor onder uw auto. Als u specifiek op zoek bent naar de sportieve velgen van Motegi Racing, kunt u dit merk vervolgens selecteren in het filter. Nu heeft u alle passende Motegi Racing velgen voor uw wagen op een rijtje.

De juiste velgen kiezen

Als u kiest voor Motegi Racing, weet u zeker dat u opvalt op de weg. U kiest voor een sportief design, gecombineerd met topprestaties. Nu hoeft u enkel nog te kiezen welk van deze velgen het best onder uw auto passen. 

Soms is het liefde op het eerste gezicht met een velgenset, maar andere keren kan er toch twijfel toeslaan. Twijfel tussen twee, drie of vier velgensets: welk van deze zou nu het best onder uw auto staan? Daar hebben we de VelgenConfigurator voor bedacht. 

De VelgenConfigurator is een simulator, waarin u uw automerk en -type kunt invoeren. Vervolgens ziet u uw auto, zo op het beeldscherm. Onder de auto ziet u de verschillende velgensets staan. Door op een velg te klikken, verschijnt de velgenset op het beeldscherm, direct op de wielen van de auto geprojecteerd. Zo kunt u dus direct zien hoe de velgen onder uw auto staan. De keuze tussen die twee, drie of vier velgensets is dan zo gemaakt. Kiezen was nog nooit zo makkelijk!

Wilt u de velgen toch liever in het echt zien? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Uden. Hier hebben wij honderden velgensets op voorraad liggen, zodat u altijd wegrijdt met een nieuwe velgenset onder de auto. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Motegi Racing velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Inch
Kleur
Model
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok