Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Oxxo velgen

Oxxo

Oxxo logo

OXXO velgen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid. Het is een aftermarket merk, wat wil zeggen dat u OXXO velgen kunt kopen voor meerdere merken auto’s. Het is dus geen merk dat alleen velgen levert voor één specifiek merk. Het zijn gewoon mooie velgen die beschikbaar zijn voor diverse typen auto en ook in verschillende inch maten. Veel mensen houden van grote wielen, maar pas hier wel mee op, te groot kan schade aan het chassis van de auto veroorzaken en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Velgen met TUV goedkeuring

Als u kiest voor OXXO velgen dan kiest u voor topkwaliteit. Deze velgen hebben namelijk het Duitse TUV keurmerk. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dit is uiteraard belangrijk omdat u met uw auto onder alle omstandigheden veilig de weg op wilt kunnen. Met OXXO velgen is dat geen enkel probleem. Deze velgen presteren goed onder alle omstandigheden en geven u dus een zeker gevoel als u achter het stuur zit.

Mooie velgen onder uw BMW

OXXO is een aftermarket merk. Dat wil zeggen dat zij velgen produceren voor verschillende automerken. Dat is wel zo handig, want zo is de kans groot dat er voor uw merk en type auto een fraaie velgenset beschikbaar is. Ook voor uw BMW hebben wij meerdere velgen beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar uw eigen wensen kunt costumizen. Geef uw auto een speciale look waardoor u er nog meer plezier van heeft.

Velgen van OXXO voor uw Volkswagen

De diverse modellen van Volkswagen, waaronder de populaire Golf, verdienen natuurlijk fraaie velgen. OXXO heeft diverse sets fraaie velgen beschikbaar waarmee u uw VW een echte upgrade kunt geven. Met fraaie velgen met dunne of juist extra dikke spaken, de keuze is aan u. U geeft uw auto hiermee een speciale uitstraling. Het is algemeen bekend dat de ogen van iemand die een auto bekijkt al snel naar de velgen worden getrokken. Vooral Golf rijders vinden het vaak leuk om hun auto met mooie velgen een bijzondere look te geven.

Geef uw Mercedes nog meer klasse met mooie velgen

Mercedes rijders staan er om bekend dat ze zuinig zijn op hun auto. Het zijn vaak zakelijke rijders die veel kilometers maken. Maar anderzijds wil het oog natuurlijk ook wat. Als u klanten bezoekt dan wilt u dat uw auto een bepaalde allure uitstraalt die bij uw status past. Of uw status nu die van directeur is of van vlotte vertegenwoordiger, u wilt dat uw auto er altijd goed verzorgd uitziet. Met een fraaie set OXXO velgen voor uw Mercedes zet u een stap in de goede richting op dat punt. Met mooie velgen heeft uw auto de uitstraling die bij u past. Bij Wheelpoint kunt u terecht om een set mooie OXXO velgen te kopen die uw Mercedes een welverdiende upgrade geven.

Velgen voor uw Tesla van OXXO

De Tesla is aan een flinke opmars bezig. Dat is wel logisch, want dit bedrijf maakt uitsluitend elektrische auto’s en die hebben de toekomst. Steeds meer mensen besluiten om over te stappen van een benzine- of diesel auto naar een elektrische auto. Ze doen dit doorgaans uit milieu overwegingen. De prijzen van elektrische auto’s, dus ook van de Tesla, worden langzaamaan ook bereikbaar voor mensen met een iets minder gevulde beurs dan CEO’s van grote bedrijven. Bent u de trotse bezitter van een mooie Tesla Model S of Tesla Model X en bent u op zoek naar een set opvallende velgen? Bekijk dan het OXXO assortiment bij Wheelpoint en maak direct online uw keuze. Wij kunnen de velgen als u dat wilt ook direct voor u monteren.

Meerdere sets velgen voor uw auto

Er zijn mensen die van afwisseling houden en daarom hebben ze meerdere sets velgen voor hun auto. Zo kunt u bijvoorbeeld wisselen van velgen als u de zomerbanden voor winterbanden omruilt of andersom. Of als u de velgen waar u mee rijdt gewoon een beetje beu bent koopt u een fraaie set OXXO velgen om uw auto een echte opknapbeurt te geven. Wat de reden ook is om te overwegen om OXXO velgen te kopen, u doet hiermee altijd een goede aankoop, want u koopt velgen van uitstekende kwaliteit die vele jaren mee zullen gaan.

Let op de maat van de velgen die u bestelt

OXXO velgen zijn leverbaar in verschillende maten Er zijn OXXO velgen van 15 inch tot een wielmaat van 18 inch. Het is belangrijk dat u de juiste wielmaat kiest. Een iets grotere maat kan soms een mooi gezicht zijn, maar de wielen moeten natuurlijk wel in de wielbakken passen. Als dit niet het geval is zal dit leiden tot extra snelle slijtage van de banden en soms zelfs tot een minder stabiele wegligging wat de veiligheid tijdens het rijden uiteraard negatief kan beïnvloeden. Zorg er dus voor dat u altijd veilig de weg op gaat met goed gemonteerde en optimaal uitgebalanceerde wielen. Als u kiest voor montage van uw velgen van OXXO door Wheelpoint dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken, wij laten u pas weer vertrekken als we zeker weten dat de velgen optimaal zijn geplaatst.

Kies voor het gemak van online velgen bestellen

Steeds meer dingen kunt u vandaag de dag online kopen. En dat geldt ook voor velgen voor uw auto. Wheelpoint heeft standaard ruim 500 velgensets voor u op voorraad. U kunt uw OXXO velgen thuis laten bezorgen als u zelf monteert. Maar u kunt ze ook bestellen en een afspraak maken voor montage bij ons bedrijf in Uden. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te planen voor de montage van uw nieuwe velgen.

Mooie velgen voor een aantrekkelijke prijs

U bent op zoek naar een nieuwe set OXXO velgen? Dat komt goed uit, want Wheelpoint is een ervaren dealer met een ruim assortiment OXXO velgen. Een set velgen kan u uw voertuig eenvoudig een nieuwe look geven met stijl. Natuurlijk is dit ook een goed merk als u simpelweg nieuwe velgen nodig heeft, want OXXO velgen hebben een uitstekende kwaliteit voor een erg goede prijs.

Geef uw auto een nieuwe look met velgen van OXXO

Als u nieuwe velgen nodig heeft dan is het zeer waarschijnlijk dat u dan ook bewust bent van de look die een andere set uw auto kan geven. Met ons brede assortiment aan OXXO velgen kan u eenvoudig een set kiezen die echt bij u past en zo het uiterlijk van uw auto veranderen. Er zit voor ieders wens wat bij. De velgen zijn ook nog eens TPMS geschikt. OXXO velgen zijn er om de hoogste kwaliteit te bieden en dat ze dat doen is onderbouwd aangezien het een ISO-gecertificeerde productie is.

Bekijk ons assortiment in de webshop

Neem gerust een kijkje in het assortiment en u zult snel zien dat er veel verschillende ontwerpen zijn, waarvan ze allemaal hun eigen karaktereigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld een Bestla Black set om uw BMW wat stoerder te maken. Of kies voor Decimus Black met de Bicolor-lak voor wat stijlvols. Met deze velgen kunt u niet alleen de perfecte look voor uw auto uit kiezen, maar weet u ook door middel van de ISO certificatie dat u met een veilig gevoel kunt rijden.

AVENTURA BLACK MATT BLACK (MB) AVENTURA BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
AVENTURA SILVER (SI) AVENTURA SILVER (SI)
16"
17"
18"
BESTLA BLACK MATT BLACK (MB) BESTLA BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
19"
BESTLA SILVER (SI) BESTLA SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
BRAVE BLACK BLACK (BK) BRAVE BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
19"
BRAVE SILVER (SI) BRAVE SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
CHARON BLACK BLACK (GB) CHARON BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
CHARON SILVER (SI) CHARON SILVER (SI)
14"
15"
16"
CLASICO SILVER (SI) CLASICO SILVER (SI)
16"
17"
18"
DECIMUS BLACK BLACK / POLISHED (BKF) DECIMUS BLACK BLACK / POLISHED (BKF)
16"
17"
18"
DECIMUS SILVER (SI) DECIMUS SILVER (SI)
16"
17"
18"
ELAN BLACK BLACK (BK) ELAN BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
19"
ELAN SILVER (SI) ELAN SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
FEROX BLACK BLACK (BL) FEROX BLACK BLACK (BL)
15"
16"
17"
18"
FEROX SILVER (CS) FEROX SILVER (CS)
15"
16"
17"
18"
FORREST BLACK MATT BLACK (MB) FORREST BLACK MATT BLACK (MB)
15"
FURIOUS SILVER (SI) FURIOUS SILVER (SI)
15"
16"
17"
HYPERION BLACK BLACK (BK) HYPERION BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
HYPERION POLISHED BLACK / POLISHED (BKF) HYPERION POLISHED BLACK / POLISHED (BKF)
17"
18"
HYPERION SILVER (SI) HYPERION SILVER (SI)
16"
17"
18"
KALLISTO BLACK BLACK / POLISHED (GBFP) KALLISTO BLACK BLACK / POLISHED (GBFP)
15"
16"
17"
18"
19"
KALLISTO DARK MATT GUNMETAL/POLISHED (MGMFP) KALLISTO DARK MATT GUNMETAL/POLISHED (MGMFP)
17"
18"
19"
KALLISTO SILVER (SI) KALLISTO SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
LIBERTY DARK GUNMETAL (HD) LIBERTY DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
LIBERTY SILVER (SI) LIBERTY SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
MIMAS BLACK MATT BLACK (MB) MIMAS BLACK MATT BLACK (MB)
15"
16"
17"
18"
19"
MIMAS SILVER (SI) MIMAS SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
NARVI BLACK BLACK (GB) NARVI BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
NARVI SILVER (SI) NARVI SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
NOVEL BLACK BLACK (GB) NOVEL BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
18"
NOVEL SILVER (SI) NOVEL SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
18"
OBERON 4 BLACK BLACK (GB) OBERON 4 BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
OBERON 4 SILVER (SI) OBERON 4 SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
OBERON 5 BLACK BLACK (GB) OBERON 5 BLACK BLACK (GB)
16"
17"
OBERON 5 SILVER (SI) OBERON 5 SILVER (SI)
16"
17"
PICTUS SILVER (SI) PICTUS SILVER (SI)
16"
17"
PROTEUS BLACK BLACK / POLISHED (GBFP) PROTEUS BLACK BLACK / POLISHED (GBFP)
15"
16"
17"
18"
19"
PROTEUS SILVER (SI) PROTEUS SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
RACY BLACK MATT BLACK (MB) RACY BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
19"
RACY SILVER (SI) RACY SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
SENTINEL DARK GUNMETAL (HD) SENTINEL DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
SENTINEL SILVER (SI) SENTINEL SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
TELESTO BLACK MATT BLACK / POLISHED (MBFP) TELESTO BLACK MATT BLACK / POLISHED (MBFP)
15"
TELESTO GLOSSY BLACK BLACK (GB) TELESTO GLOSSY BLACK BLACK (GB)
15"
TELESTO SILVER (SI) TELESTO SILVER (SI)
15"
TRIAS BLACK MATT BLACK / POLISHED (MBFP) TRIAS BLACK MATT BLACK / POLISHED (MBFP)
15"
TRIAS SILVER (SI) TRIAS SILVER (SI)
15"
ULLAX SILVER (SI) ULLAX SILVER (SI)
15"
16"
VAPOR BLACK BLACK (BK) VAPOR BLACK BLACK (BK)
17"
18"
19"
20"
VAPOR POLISHED BLACK / POLISHED (BKF) VAPOR POLISHED BLACK / POLISHED (BKF)
17"
18"
19"
20"
VAPOR HIGHGLOSS (HS) VAPOR HIGHGLOSS (HS)
17"
18"
19"
20"
VIDORRA DARK GUNMETAL (HD) VIDORRA DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
VIDORRA SILVER (SI) VIDORRA SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok