Melding coronavirus — gratis verzending

Gezien het relatief kleine aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd ontvangen, zijn wij in lijn met de richtlijnen van het RIVM gewoon geopend. Wel nemen we natuurlijk extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne en gezondheid!

Daarnaast kunt u uw online bestelling laten bezorgen. Tot en met 31 maart zijn alle verzendingen van online bestellingen binnen Nederland gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

OXXO Velgen

U bent op zoek naar een nieuwe set OXXO velgen? Dat komt goed uit, want Wheelpoint is een ervaren dealer met een ruim assortiment OXXO velgen. Een set velgen kan u uw voertuig eenvoudig een nieuwe look geven met style. Natuurlijk is dit ook een goed merk als u simpelweg nieuwe velgen nodig heeft, want OXXO velgen hebben een uitstekende kwaliteit voor een erg goede prijs.

Als u nieuwe velgen nodig heeft dan is het zeer waarschijnlijk dat u dan ook bewust bent van de look die een andere set u auto kan geven. Met ons brede assortiment aan OXXO velgen kan u eenvoudig een set kiezen die echt bij u past en zo het uiterlijk van uw auto veranderen. Er zit voor ieders wens wat bij. De velgen zijn ook nog eens TPMS geschikt. Oxxo velgen zijn er om de hoogste kwaliteit te bieden en dat ze dat doen is onderbouwd aangezien het een ISO-gecertificeerde productie is.

Neem gerust een kijkje in het assortiment en u zult snel zien dat er veel verschillende ontwerpen zijn, waarvan ze allemaal hun eigen karaktereigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld een Bestla Black set om uw BMW wat stoerder te maken. Of kies voor Decimus Black met de Bicolor-lak voor wat stijlvols. Met deze velgen kunt u niet alleen de perfecte look voor uw auto uit kiezen, maar weet u ook door middel van de ISO certificatie dat u met een veilig gevoel kunt rijden.


20 inch Oxxo Vapor

19 inch Oxxo Decimus

18 inch Oxxo Decimus

20 inch Oxxo Vapor