Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Oxxo velgen

Oxxo logo

OXXO velgen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid. Het is een aftermarket merk, wat wil zeggen dat u OXXO velgen kunt kopen voor meerdere merken auto’s. Het is dus geen merk dat alleen velgen levert voor één specifiek merk. Het zijn gewoon mooie velgen die beschikbaar zijn voor diverse typen auto en ook in verschillende inch maten. Veel mensen houden van grote wielen, maar pas hier wel mee op, te groot kan schade aan het chassis van de auto veroorzaken en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Velgen met TUV goedkeuring

Als u kiest voor OXXO velgen dan kiest u voor topkwaliteit. Deze velgen hebben namelijk het Duitse TUV keurmerk. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dit is uiteraard belangrijk omdat u met uw auto onder alle omstandigheden veilig de weg op wilt kunnen. Met OXXO velgen is dat geen enkel probleem. Deze velgen presteren goed onder alle omstandigheden en geven u dus een zeker gevoel als u achter het stuur zit.

Mooie velgen onder uw BMW

OXXO is een aftermarket merk. Dat wil zeggen dat zij velgen produceren voor verschillende automerken. Dat is wel zo handig, want zo is de kans groot dat er voor uw merk en type auto een fraaie velgenset beschikbaar is. Ook voor uw BMW hebben wij meerdere velgen beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar uw eigen wensen kunt costumizen. Geef uw auto een speciale look waardoor u er nog meer plezier van heeft.

Velgen van OXXO voor uw Volkswagen

De diverse modellen van Volkswagen, waaronder de populaire Golf, verdienen natuurlijk fraaie velgen. OXXO heeft diverse sets fraaie velgen beschikbaar waarmee u uw VW een echte upgrade kunt geven. Met fraaie velgen met dunne of juist extra dikke spaken, de keuze is aan u. U geeft uw auto hiermee een speciale uitstraling. Het is algemeen bekend dat de ogen van iemand die een auto bekijkt al snel naar de velgen worden getrokken. Vooral Golf rijders vinden het vaak leuk om hun auto met mooie velgen een bijzondere look te geven.

Geef uw Mercedes nog meer klasse met mooie velgen

Mercedes rijders staan er om bekend dat ze zuinig zijn op hun auto. Het zijn vaak zakelijke rijders die veel kilometers maken. Maar anderzijds wil het oog natuurlijk ook wat. Als u klanten bezoekt dan wilt u dat uw auto een bepaalde allure uitstraalt die bij uw status past. Of uw status nu die van directeur is of van vlotte vertegenwoordiger, u wilt dat uw auto er altijd goed verzorgd uitziet. Met een fraaie set OXXO velgen voor uw Mercedes zet u een stap in de goede richting op dat punt. Met mooie velgen heeft uw auto de uitstraling die bij u past. Bij Wheelpoint kunt u terecht om een set mooie OXXO velgen te kopen die uw Mercedes een welverdiende upgrade geven.

Velgen voor uw Tesla van OXXO

De Tesla is aan een flinke opmars bezig. Dat is wel logisch, want dit bedrijf maakt uitsluitend elektrische auto’s en die hebben de toekomst. Steeds meer mensen besluiten om over te stappen van een benzine- of diesel auto naar een elektrische auto. Ze doen dit doorgaans uit milieu overwegingen. De prijzen van elektrische auto’s, dus ook van de Tesla, worden langzaamaan ook bereikbaar voor mensen met een iets minder gevulde beurs dan CEO’s van grote bedrijven. Bent u de trotse bezitter van een mooie Tesla Model S of Tesla Model X en bent u op zoek naar een set opvallende velgen? Bekijk dan het OXXO assortiment bij Wheelpoint en maak direct online uw keuze. Wij kunnen de velgen als u dat wilt ook direct voor u monteren.

Meerdere sets velgen voor uw auto

Er zijn mensen die van afwisseling houden en daarom hebben ze meerdere sets velgen voor hun auto. Zo kunt u bijvoorbeeld wisselen van velgen als u de zomerbanden voor winterbanden omruilt of andersom. Of als u de velgen waar u mee rijdt gewoon een beetje beu bent koopt u een fraaie set OXXO velgen om uw auto een echte opknapbeurt te geven. Wat de reden ook is om te overwegen om OXXO velgen te kopen, u doet hiermee altijd een goede aankoop, want u koopt velgen van uitstekende kwaliteit die vele jaren mee zullen gaan.

Let op de maat van de velgen die u bestelt

OXXO velgen zijn leverbaar in verschillende maten Er zijn OXXO velgen van 15 inch tot een wielmaat van 18 inch. Het is belangrijk dat u de juiste wielmaat kiest. Een iets grotere maat kan soms een mooi gezicht zijn, maar de wielen moeten natuurlijk wel in de wielbakken passen. Als dit niet het geval is zal dit leiden tot extra snelle slijtage van de banden en soms zelfs tot een minder stabiele wegligging wat de veiligheid tijdens het rijden uiteraard negatief kan beïnvloeden. Zorg er dus voor dat u altijd veilig de weg op gaat met goed gemonteerde en optimaal uitgebalanceerde wielen. Als u kiest voor montage van uw velgen van OXXO door Wheelpoint dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken, wij laten u pas weer vertrekken als we zeker weten dat de velgen optimaal zijn geplaatst.

Kies voor het gemak van online velgen bestellen

Steeds meer dingen kunt u vandaag de dag online kopen. En dat geldt ook voor velgen voor uw auto. Wheelpoint heeft standaard ruim 500 velgensets voor u op voorraad. U kunt uw OXXO velgen thuis laten bezorgen als u zelf monteert. Maar u kunt ze ook bestellen en een afspraak maken voor montage bij ons bedrijf in Uden. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te planen voor de montage van uw nieuwe velgen.

Mooie velgen voor een aantrekkelijke prijs

U bent op zoek naar een nieuwe set OXXO velgen? Dat komt goed uit, want Wheelpoint is een ervaren dealer met een ruim assortiment OXXO velgen. Een set velgen kan u uw voertuig eenvoudig een nieuwe look geven met stijl. Natuurlijk is dit ook een goed merk als u simpelweg nieuwe velgen nodig heeft, want OXXO velgen hebben een uitstekende kwaliteit voor een erg goede prijs.

Geef uw auto een nieuwe look met velgen van OXXO

Als u nieuwe velgen nodig heeft dan is het zeer waarschijnlijk dat u dan ook bewust bent van de look die een andere set uw auto kan geven. Met ons brede assortiment aan OXXO velgen kan u eenvoudig een set kiezen die echt bij u past en zo het uiterlijk van uw auto veranderen. Er zit voor ieders wens wat bij. De velgen zijn ook nog eens TPMS geschikt. OXXO velgen zijn er om de hoogste kwaliteit te bieden en dat ze dat doen is onderbouwd aangezien het een ISO-gecertificeerde productie is.

Bekijk ons assortiment in de webshop

Neem gerust een kijkje in het assortiment en u zult snel zien dat er veel verschillende ontwerpen zijn, waarvan ze allemaal hun eigen karaktereigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld een Bestla Black set om uw BMW wat stoerder te maken. Of kies voor Decimus Black met de Bicolor-lak voor wat stijlvols. Met deze velgen kunt u niet alleen de perfecte look voor uw auto uit kiezen, maar weet u ook door middel van de ISO certificatie dat u met een veilig gevoel kunt rijden.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
Oxxo AVENTURA BLACK MATT BLACK (MB) Oxxo AVENTURA BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
Oxxo AVENTURA SILVER (SI) Oxxo AVENTURA SILVER (SI)
16"
17"
18"
Oxxo BESTLA BLACK MATT BLACK (MB) Oxxo BESTLA BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
19"
Oxxo BESTLA SILVER (SI) Oxxo BESTLA SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo BRAVE BLACK BLACK (BK) Oxxo BRAVE BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
19"
Oxxo BRAVE SILVER (SI) Oxxo BRAVE SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo CENTURIO DARK MATT GUNMETAL (MGM) Oxxo CENTURIO DARK MATT GUNMETAL (MGM)
17"
18"
19"
Oxxo CHARON BLACK BLACK (GB) Oxxo CHARON BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
Oxxo CHARON SILVER (SI) Oxxo CHARON SILVER (SI)
14"
15"
16"
Oxxo CLASICO SILVER (SI) Oxxo CLASICO SILVER (SI)
16"
17"
18"
Oxxo CROW BLACK BLACK (BK) Oxxo CROW BLACK BLACK (BK)
15"
16"
17"
Oxxo DECIMUS BLACK BLACK - POLISHED (BKF) Oxxo DECIMUS BLACK BLACK - POLISHED (BKF)
16"
17"
18"
Oxxo DECIMUS SILVER (SI) Oxxo DECIMUS SILVER (SI)
16"
17"
18"
Oxxo ELAN BLACK BLACK (BK) Oxxo ELAN BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
19"
Oxxo ELAN SILVER (SI) Oxxo ELAN SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo FEROX BLACK BLACK (BL) Oxxo FEROX BLACK BLACK (BL)
15"
16"
17"
18"
Oxxo FEROX SILVER (CS) Oxxo FEROX SILVER (CS)
15"
16"
17"
18"
Oxxo FORREST BLACK MATT BLACK (MB) Oxxo FORREST BLACK MATT BLACK (MB)
15"
Oxxo FURIOUS SILVER (SI) Oxxo FURIOUS SILVER (SI)
15"
16"
17"
Oxxo HYPERION BLACK BLACK (BK) Oxxo HYPERION BLACK BLACK (BK)
16"
17"
18"
Oxxo HYPERION POLISHED BLACK - POLISHED (BKF) Oxxo HYPERION POLISHED BLACK - POLISHED (BKF)
17"
18"
Oxxo HYPERION SILVER (SI) Oxxo HYPERION SILVER (SI)
16"
17"
18"
Oxxo KALLISTO BLACK BLACK - POLISHED (GBFP) Oxxo KALLISTO BLACK BLACK - POLISHED (GBFP)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo KALLISTO DARK MATT GUNMETAL-POLISHED (MGMFP) Oxxo KALLISTO DARK MATT GUNMETAL-POLISHED (MGMFP)
17"
18"
19"
Oxxo KALLISTO SILVER (SI) Oxxo KALLISTO SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo LIBERTY DARK GUNMETAL (HD) Oxxo LIBERTY DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
Oxxo LIBERTY SILVER (SI) Oxxo LIBERTY SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo MIMAS BLACK MATT BLACK (MB) Oxxo MIMAS BLACK MATT BLACK (MB)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo MIMAS SILVER (SI) Oxxo MIMAS SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo NARVI BLACK BLACK (GB) Oxxo NARVI BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
Oxxo NARVI SILVER (SI) Oxxo NARVI SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
Oxxo NOVEL BLACK BLACK (GB) Oxxo NOVEL BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
18"
Oxxo NOVEL SILVER (SI) Oxxo NOVEL SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
18"
Oxxo OBERON 4 BLACK BLACK (GB) Oxxo OBERON 4 BLACK BLACK (GB)
14"
15"
16"
17"
Oxxo OBERON 4 SILVER (SI) Oxxo OBERON 4 SILVER (SI)
14"
15"
16"
17"
Oxxo OBERON 5 BLACK BLACK (GB) Oxxo OBERON 5 BLACK BLACK (GB)
16"
17"
Oxxo OBERON 5 SILVER (SI) Oxxo OBERON 5 SILVER (SI)
16"
17"
Oxxo PICTUS SILVER (SI) Oxxo PICTUS SILVER (SI)
16"
17"
Oxxo PREDATOR BLACK BLACK - POLISHED (GBFP) Oxxo PREDATOR BLACK BLACK - POLISHED (GBFP)
17"
18"
19"
20"
Oxxo PROTEUS BLACK BLACK - POLISHED (GBFP) Oxxo PROTEUS BLACK BLACK - POLISHED (GBFP)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo PROTEUS SILVER (SI) Oxxo PROTEUS SILVER (SI)
15"
16"
17"
18"
19"
Oxxo RACY BLACK MATT BLACK (MB) Oxxo RACY BLACK MATT BLACK (MB)
16"
17"
18"
19"
Oxxo RACY SILVER (SI) Oxxo RACY SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo SENTINEL DARK GUNMETAL (HD) Oxxo SENTINEL DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
Oxxo SENTINEL SILVER (SI) Oxxo SENTINEL SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
Oxxo TELESTO BLACK MATT BLACK - POLISHED (MBFP) Oxxo TELESTO BLACK MATT BLACK - POLISHED (MBFP)
15"
Oxxo TELESTO GLOSSY BLACK BLACK (GB) Oxxo TELESTO GLOSSY BLACK BLACK (GB)
15"
Oxxo TELESTO SILVER (SI) Oxxo TELESTO SILVER (SI)
15"
Oxxo TRIAS BLACK MATT BLACK - POLISHED (MBFP) Oxxo TRIAS BLACK MATT BLACK - POLISHED (MBFP)
15"
Oxxo TRIAS SILVER (SI) Oxxo TRIAS SILVER (SI)
15"
Oxxo TURBA SILVER (SI) Oxxo TURBA SILVER (SI)
18"
Oxxo ULLAX SILVER (SI) Oxxo ULLAX SILVER (SI)
15"
16"
Oxxo VAPOR BLACK BLACK (BK) Oxxo VAPOR BLACK BLACK (BK)
17"
18"
19"
20"
Oxxo VAPOR POLISHED BLACK - POLISHED (BKF) Oxxo VAPOR POLISHED BLACK - POLISHED (BKF)
17"
18"
19"
20"
Oxxo VAPOR HIGHGLOSS (HS) Oxxo VAPOR HIGHGLOSS (HS)
17"
18"
19"
20"
Oxxo VIDORRA DARK GUNMETAL (HD) Oxxo VIDORRA DARK GUNMETAL (HD)
16"
17"
18"
19"
Oxxo VIDORRA SILVER (SI) Oxxo VIDORRA SILVER (SI)
16"
17"
18"
19"
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok