Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Ronal velgen

Ronal logo

Met onze aftermarket Ronal velgen voorziet u uw vervoermiddel meteen van een nieuw uiterlijk. Vooral als de huidige velgen van uw vervoermiddel niet zo mooi vindt, of zodra u gewoonweg toe bent aan iets nieuws, is dit het perfecte resultaat om uw vervoermiddel te vernieuwen. In ons ruime assortiment van Ronal velgen kunt u er van op aan dat er bijna altijd een velg is die uitstekend bij uw vervoermiddel past. Dit komt omdat Ronal veel diverse soorten velgen produceert, die verschillen in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere kenmerken van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u bijna alle mogelijke velgen van Ronal aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 diverse velgen, waarvan Ronal velgen een belangrijk onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste inventaris velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Ronal velgen dus liever vooraf in het echt wilt zien, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze deskundige collega's 6 dagen per week voor u klaar. Online kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een kleinere prijs

Uw vervoermiddel een eenvoudige maar adequate transformatie geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Ronal. De Ronal velgen zijn geschikt voor meerdere soorten auto's, daarom de mogelijkheid is groot dat deze eveneens onder uw vervoermiddel kunnen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gewaarborgd. De velgen zijn te vergelijken met de kwaliteit van de originele velgen. Daarom gaan ze voor een langere tijd mee. Naast de degelijke kwaliteit is eveneens de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen voordeliger dan vergelijkbare originele velgen voor uw vervoermiddel. U bespaart hiermee dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit eveneens in onderhoud. Een dubbel degelijke deal dus.

Ook als u gebruikte velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze gebruikte velgen zijn dikwijls in degelijke tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te garanderen, worden alle gebruikte velgen altijd uitvoerig gecontroleerd op beschadiging, deuken of krommingen en daarna helemaal schoongemaakt. Doordat de velgen gebruikt zijn, bent u voordeliger uit. Uw huidige velgen kunt u bij ons eveneens gemakkelijk inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op een milieuvriendelijk wijze opnieuw gebruiken.

Opvallende en eenvoudige transformatie voor uw vervoermiddel

De Ronal velgen zijn daarom een degelijke koop vanwege het hoge niveau voor een kleinere prijs. Zo goed als alle opties zijn haalbaar. De velgen van Ronal passen daardoor zo goed als altijd bij uw eisen en uw vervoermiddel. U kunt zoveel veranderen als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe tint, een verschillende spaak of ga voor een grotere omvang velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen meteen opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw vervoermiddel.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok