Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Soleil velgen

Soleil

Soleil logo

Met onze aftermarket Soleil velgen voorziet u uw wagen meteen van een nieuw uiterlijk. Voornamelijk als de actuele velgen van uw wagen niet zo mooi vindt, of als u gewoonweg toe bent aan iets anders, is dit het perfecte resultaat om uw wagen te vernieuwen. In ons ruime assortiment van Soleil velgen kunt u er van op aan dat er altijd wel een velg is die perfect bij uw wagen past. Dit komt omdat Soleil veel diverse soorten velgen fabriceert, die vari?ren in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere kenmerken van de velg. Bij Wheelpoint verstrekken wij u bijna alle mogelijke velgen van Soleil aan. In onze webwinkel vindt u meer dan 6000 diverse velgen, waarvan Soleil velgen een cruciaal onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste voorraad velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Soleil velgen dus liever vooraf in het echt wilt bekijken, is de kans groot dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Daar staan onze deskundige collega's zes dagen per week voor u klaar. Via de website kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een mindere prijs

Uw wagen een eenvoudige maar adequate make-over geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Soleil. De Soleil velgen zijn passend voor meerdere soorten wagens, hierdoor de kans is groot dat deze eveneens onder uw wagen zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gewaarborgd. De velgen zijn te vergelijken met de kwaliteit van de originele velgen. Daarom gaan ze voor een langere tijd mee. Naast de fijne kwaliteit is eveneens de prijs gunstig: de meeste velgen zijn over het algemeen voordeliger dan vergelijkbare originele velgen voor uw wagen. U bespaart hiermee dus een vermogen in de aanschaf, maar door de gegarandeerde kwaliteit eveneens in onderhoud. Een dubbel fijne deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze tweedehands velgen zijn veelal in goede tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk advies in geven. Om dit te garanderen, worden alle tweedehands velgen altijd uitvoerig getest op schade, deuken of krommingen en vervolgens helemaal gereinigd. Doordat de velgen gebruikt zijn, bent u voordeliger uit. Uw actuele velgen kunt u bij ons eveneens gemakkelijk inruilen. Deze kunnen wij daarnaast op ecologische manier opnieuw gebruiken.

Opvallende en eenvoudige make-over voor uw wagen

De Soleil velgen zijn dus een goede koop vanwege het hoge niveau voor een mindere prijs. Nagenoeg alle opties zijn haalbaar. De velgen van Soleil passen hierdoor nagenoeg altijd bij uw wensen en uw wagen. U kunt zoveel personaliseren als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe tint, een verschillende spaak of ga voor een grotere afmeting velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen meteen worden opgemerkt, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw wagen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok