Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Stuttgart velgen

Stuttgart logo

Op zoek naar een nieuwe velgenset? Misschien is een velgenset van het merk Stuttgart wel een passende voor onder uw auto! 

Stuttgart is een Engels merk, dat klassieke ontwerpen combineert met moderne trends. Stuttgart heeft een groot assortiment aan lichtmetalen velgen, waarmee u uw auto nét dat missende puntje op de i kunt geven. Of het nu gaat om een Audi S3 of een Volkswagen Transporter; bij Stuttgart vindt u een velgenset die past bij uw stijl en voorkeur.

Voor velgen van Stuttgart bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan Stuttgart velgen, zodat er altijd een passende velgenset voor onder uw auto bij zit.

Over Stuttgart 

Stuttgart ontwerpt en produceert velgen voor veeleisende autoliefhebbers. Mensen die op zoek zijn naar ingetogen elegantie, of juist op zoek zijn naar iets opvallends. Hierdoor is er bij Stuttgart een velgenset te vinden voor ieders smaak. 

Stuttgart werkt met innovatieve ontwerpers die samen lichtmetalen velgen ontwerpen volgens een vast proces, bestaand uit drie fases. In de eerste fase gaan de ontwerpers uit van de klant. Een ontwerper gaat met klanten om de tafel zitten en spreekt de wensen door. Vervolgens gaat het ontwerpteam aan de slag met concepten. In de derde fase worden de unieke concepten gedeeld met klanten. Is het ontwerp niet naar wens? Dan begint het team helemaal opnieuw. 

Naar aanleiding van al deze unieke velgen heeft het team een aantal standaardvelgen weten te ontwerpen, voor de aftermarket-verkoop. Deze velgen vindt u in ons assortiment. Laat u zich niet misleiden door het woord ‘standaard’, want de velgen zijn allesbehalve standaard. Opvallend of elegant; in het assortiment vindt u een passende set waarmee uw auto zal opvallen. 

Stuttgart bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we een groot assortiment aan Stuttgart lichtmetalen velgen. Op deze pagina vindt u ons aanbod, bestaand uit velgen in verschillende soorten en kleuren. De velgen verkopen wij vanaf 17 inch en tot 20 inch, in kleuren zoals zilver, brons, zwart en zelfs goud. 

De juiste maat Stuttgart velgen

Voordat u op zoek kunt naar een passende velgenset, is het belangrijk om de velgenmaat te achterhalen. De velgenmaat verschilt namelijk per auto. Grotere auto’s hebben vaak grotere wielen, en daardoor grotere velgen. 

Op onze homepagina kunt u eenvoudig uw velgenmaat achterhalen. Hier vult u uw kenteken of automerk en -type in, waarna u direct een overzicht van passende velgen op uw scherm te zien krijgt. Bent u specifiek geïnteresseerd in de velgen van Stuttgart? Filter dan links op de pagina op Stuttgart. Nu ziet u een overzicht van alle Stuttgart velgen in de juiste maat voor onder uw auto. 

De juiste Stuttgart velgen kiezen

Een velgenset is een grote aankoop. De velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw wagen, dus vindt u het vast belangrijk om de best passende velgenset uit te kiezen. Daar hebben wij iets op bedacht. 

Op onze website vindt u de Velgen Configurator. In deze simulator kunt u uw automerk en -type invoeren, waarna uw auto op het beeldscherm verschijnt. Onder de auto ziet u verschillende, passende velgensets staan. Klikt u op één van deze velgen, dan verschijnen deze direct onder de auto op het beeldscherm. Hierdoor kunt u gemakkelijk de verschillende velgensets met elkaar vergelijken, en weet u snel welke velgen het mooist onder uw auto staan. Kijken en vergelijken was nog nooit zo makkelijk. 

Toch kan het nog eens voorkomen dat u er - ook met de Velgen Configurator - niet helemaal uitkomt. In zo’n geval kunnen onze experts u misschien helpen. Onze experts zijn bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp en vertellen u graag meer over elk type velg. Ook bent u welkom in onze showroom, waar u de honderden velgen die wij op voorraad hebben even rustig kunt bekijken. 

Service door Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Stuttgart velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok