Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Tomason velgen

Tomason

Tomason logo

Met onze aftermarket Tomason velgen voorziet u uw vervoermiddel gelijk van een nieuwe stijl. Voornamelijk als de actuele velgen van uw vervoermiddel niet zo mooi vindt, of als u zomaar toe bent aan iets anders, is dit het perfecte resultaat om uw vervoermiddel op te frissen. In ons ruime assortiment van Tomason velgen kunt u er vanuit gaan dat er meestal een velg is die fantastisch bij uw vervoermiddel past. Dit komt doordat Tomason veel verschillende typen velgen produceert, die vari?ren in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de kleur of vele andere elementen van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van Tomason aan. In onze webwinkel vindt u meer dan 6000 verschillende velgen, waarvan Tomason velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste opslag velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Tomason velgen dus liever eerst in het echt wilt zien, is de kans groot dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze professionele medewerkers zes dagen per week voor u klaar. Online kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een kleinere prijs

Uw vervoermiddel een simpele maar efficient transformatie geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Tomason. De Tomason velgen zijn passend voor een heleboel typen auto's, dus de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw vervoermiddel zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te vergelijken met de kwaliteit van de originele velgen. Daarom gaan ze voor een langere periode mee. Naast de fijne kwaliteit is ook de prijs gunstig: de meeste velgen zijn over het algemeen voordeliger dan dergelijke originele velgen voor uw vervoermiddel. U bespaart daardoor dus een vermogen in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel fijne deal dus.

Ook als u gebruikte velgen wilt kopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze gebruikte velgen zijn vaak in goede tot uitstekende staat. Wij zullen u hier altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te garanderen, worden alle gebruikte velgen altijd uitvoerig gecontroleerd op beschadiging, deuken of vervormingen en daarna compleet gepoetst. Doordat de velgen gebruikt zijn, bent u voordeliger uit. Uw actuele velgen kunt u bij ons ook eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij vervolgens op een milieuvriendelijk wijze opnieuw gebruiken.

Opmerkelijke en simpele transformatie voor uw vervoermiddel

De Tomason velgen zijn dus een goede aanschaf vanwege het hoge niveau voor een kleinere prijs. Vrijwel alle opties zijn mogelijk. De velgen van Tomason passen daardoor zo goed als altijd bij uw eisen en uw vervoermiddel. U kunt zoveel personaliseren als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur, een andere spaak of ga voor een grotere maat velgen: alles is mogelijk. Uw nieuwe velgen zullen gelijk opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw vervoermiddel.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok