Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

TSW velgen

TSW

TSW logo

TSW velgen

Bent u op zoek naar nieuwe velgen voor onder uw SUV? Dan wilt u vast dat deze velgenset past bij de stoere uitstraling van uw wagen. In zo’n geval is het merk TSW een goede optie voor u. TSW ontwerpt en produceert aftermarket velgen, speciaal voor de SUV. 

Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor een nieuwe velgenset voor onder uw SUV. In onze webshop hebben we een groot assortiment met velgen in verschillende maten, kleuren en merken, zodat er altijd een passende set bij zit voor onder uw wagen. 

Over TSW 

De oprichter van een bedrijf zegt vaak veel over het bedrijf zelf. De oprichter van TSW zegt veel over TSW: het bedrijf is in de jaren ’60 opgericht door een Formule-1 coureur. Sinds de oprichting is het merk voortdurend betrokken geweest bij de motorsport. 

Inmiddels produceert het merk velgensets speciaal voor SUV’s. Velgen die nét iets anders zijn dan de rest. Opvallend en passend bij uw SUV. Niet alleen het uiterlijk van TSW velgen is belangrijk, ook zijn de velgen van hoge kwaliteit. Door hun banden met de motorsport weet het bedrijf als geen ander dat een halve millimeter wel degelijk verschil maakt. Bij TSW kiest u daarom voor design, én voor kwaliteit. 

TSW bij Wheelpoint 

Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor uw velgen van het merk TSW. Wij hebben een groot assortiment aan velgen van dit merk. Deze velgen verkopen wij vanaf 17 inch tot 22 inch. Grote kans dat er een passende velg voor onder uw auto bij zit. 

De juiste maat TSW velgen

Bent u er inmiddels van overtuigd dat TSW velgen de juiste voor uw wagen zijn? Dan gaan we naar de volgende stap: het achterhalen van de velgenmaat. De velgenmaat staat voor de grootte van de velgen. Verschillende auto’s hebben immers verschillende maten wielen, en hetzelfde geldt voor de velgen. 

Als u uw velgenmaat niet (meer) weet, kunt u deze eenvoudig achterhalen. Op onze homepagina kunt u uw automerk en -type, of - nog een stukje makkelijker - uw kenteken invullen. Vervolgens krijgt u een lijst met passende velgen voor onder uw SUV. Bent u specifiek op zoek naar velgen van het merk TSW? Selecteer dan in het filter op dit merk. Zo heeft u binnen een minuut een lijst van passende TSW velgen, speciaal voor uw auto. 

De juiste velgen kiezen

De volgende stap is in de praktijk vaak de leukste, maar wel de lastigste. Het kiezen van de mooiste velg voor onder uw wagen. Een nieuwe velgenset verandert het uiterlijk van uw wagen vaak compleet. Deze keuze heeft dan ook een grote invloed op de uitstraling van uw wagen. Sommige velgen hebben een degelijke uitstraling, andere zijn juist weer sportief qua uiterlijk. 

Als u de velgen onder de auto ziet, kan dit vaak veel duidelijk maken. Daarom hebben wij de VelgenConfigurator op onze website staan. De VelgenConfigurator is een simulator, waarin u uw automerk en -type kunt invoeren. Na het invoeren van deze gegevens, krijgt u uw eigen auto op het beeldscherm te zien. Onder de auto staan verschillende velgen. Als u een velg aanklikt, verschijnt deze direct op de wielen van de auto in het beeldscherm. U kunt zo dus de verschillende velgen bekijken en vergelijken. Binnen mum van tijd weet u welke velgen het mooist onder uw wagen staan. 

Het kan ook nog eens voorkomen dat u de velgen liever in het echt wilt komen bekijken. Hiervoor bent u welkom in onze Wheel Superstore in Uden. In deze showroom hebben wij honderden velgensets op voorraad liggen, zodat u deze rustig kunt bekijken. En heeft u advies nodig? Onze experts lopen rond in de showroom en vertellen u graag alles over de velgensets. 

Na aankoop van een velgenset in onze showroom plaatsen wij deze direct en kosteloos onder uw auto in de naastgelegen werkplaats. Bestelt u de velgenset online? Dan sturen wij u een montagehandleiding mee, zodat u zelf eenvoudig de velgen kunt vervangen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke TSW velgen het best onder uw wagen passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok