Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

TUFF velgen

TUFF logo

Tuff velgen

Wilt u uw wagen graag een opfrisbeurt geven? Denk eens aan nieuwe velgen! Hoewel een nieuwe velgenset lijkt op een kleine verandering, zorgt dit wel degelijk voor een ander uiterlijk van uw auto. Zo kunt u, afhankelijk van de velgenset die u koopt, ervoor kiezen om te gaan voor een sportiever of juist luxer uiterlijk. 

Bij Wheelpoint bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben honderden verschillende soorten velgen in het assortiment, in verschillende kleuren, maten en merken. Eén van deze merken is TUFF. Eén van de snelst groeiende merken in de aftermarket velgen wereld. TUFF produceert velgen speciaal voor SUV’s en vrachtwagens. Bekijk ons assortiment op deze pagina. 

Over TUFF

TUFF gaat voor stoer. TUFF maakt namelijk sterke velgen voor SUV’s, trucks en vrachtwagens. De TUFF wielen hebben een sterke constructie, welke ervoor zorgt dat u rond kunt scheuren. Op de weg, maar ook off-road. 

Hierdoor staat TUFF bekend om zijn sterke en krachtige velgen. Deze status bereikt het merk niet zomaar: achter elke velg zit een lang proces van onderzoek en ontwikkeling. Elke velg wordt grondig getest, om zo zeker te weten dat de velg voldoet aan de normen van het bedrijf. Of dit nu gaat om ontwerp, presentaties of - niet minder belangrijk - stijl. Na het ontwerp en de ontwikkeling van de velg, wordt de velg gevormd. De velg wordt hier aangepast op de afmetingen en het bootpatroon van uw voertuig. Na deze eerste fase, wordt de velg gecontroleerd op onvolkomenheden en netjes bijgesneden. Als laatste stap krijgen de velgen van TUFF een nette afwerking in de gewenste kleur. 

Deze uitvoerige ontwikkeling ziet u terug in de velgen. TUFF velgen stralen kwaliteit uit. 

TUFF bij Wheelpoint

Voor velgen van het merk TUFF bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij hebben tientallen velgen van dit merk in het assortiment. Deze velgen hebben wij in het assortiment vanaf 15 inch. Voor kleinere auto’s met een grootse uitstraling is TUFF dus ook een goede optie. De grootste maat van de TUFF velgen is 26 inch. 

Nu hoeft u enkel nog te kiezen welke velgen het best bij uw wagen passen. Gaat u voor de chromen T-01? Of kiest u bijvoorbeeld voor de matzwarte T-04?

De juiste maat TUFF velgen

Als u van plan bent TUFF velgen te bestellen in onze webshop, is het belangrijk om eerst even de juiste velgenmaat te achterhalen. De velgenmaat staat voor de grootte van de velgen. Niet elk wiel, en daardoor niet elke velg is immers even groot. Alleen met de juiste velgenmaat zullen de velgen perfect in uw wiel passen. 

Weet u de velgenmaat van uw wagen niet uit het hoofd? Geen probleem, deze kunnen we zo achterhalen. Vul op onze homepagina even uw kenteken of automerk en -type in. Vervolgens krijgt u direct een overzicht van passende velgen te zien. 

De juiste velgen kiezen

Nu u weet wat de velgenmaat van uw wagen is, kunt u de perfecte velgenset gaan uitzoeken. Een velgenset die past bij uw auto, de uitstraling die u graag van uw wagen ziet, en bij uzelf. Best een lastige keuze. 

Als u niet precies weet welke velgenset het mooist bij uw auto staat, kunt u eens een kijkje nemen in de VelgenConfigurator. Deze online simulator helpt u namelijk bij de keuzestress. In de VelgenConfigurator kunt u namelijk uw automerk en -type invoeren, waarna uw auto op het beeldscherm verschijnt. Onder de auto ziet u verschillende velgensets staan. Als u er één aanklikt, verschijnt deze velgenset direct op de wielen van uw (online) auto. Op deze manier kunt u dus eenvoudig kijken en vergelijken. 

Vindt u het echter fijner om de velgen even in het echt te bekijken? Ook in dat geval kunnen we u helpen. In onze showroom in Uden heten we u van harte welkom. Hier hebben we honderden velgensets op voorraad liggen, zodat u de velgen rustig kunt bekijken én onze experts u kunnen voorzien van advies. 

Na aankoop van een velgenset in onze showroom, plaatsen wij deze direct en gratis onder uw auto. Als u de velgenset online bestelt, sturen wij een duidelijke montagehandleiding mee, zodat u de velgenset eenvoudig zelf kunt vervangen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke TUFF velgen het best onder uw wagen passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok