Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

V1 Wheels velgen

V1 Wheels

V1 Wheels logo

Met onze aftermarket V1 Wheels velgen voorziet u uw wagen direct van een nieuw uiterlijk. Vooral als de huidige velgen van uw wagen niet zo mooi vindt, of wanneer u simpelweg toe bent aan iets nieuws, is dit het perfecte resultaat om uw wagen te vernieuwen. In ons ruime assortiment van V1 Wheels velgen kunt u er vanuit gaan dat er altijd wel een velg is die perfect bij uw wagen past. Dit komt omdat V1 Wheels veel verschillende soorten velgen produceert, die uiteen lopen in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere karakteristieken van de velg. Bij Wheelpoint bieden wij u bijna alle mogelijke velgen van V1 Wheels aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 verschillende velgen, waarvan V1 Wheels velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste opslag velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe V1 Wheels velgen dus liever eerst in het echt wilt zien, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze vakkundige medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. Online kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een mindere prijs

Uw wagen een eenvoudige maar adequate transformatie geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van V1 Wheels. De V1 Wheels velgen zijn geschikt voor meerdere soorten wagens, hierdoor de kans is groot dat deze ook onder uw wagen zullen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gewaarborgd. De velgen zijn te vergelijken met de kwaliteit van de originele velgen. Vandaar gaan ze voor een langere tijd mee. Naast de degelijke kwaliteit is ook de prijs gunstig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan vergelijkbare originele velgen voor uw wagen. U bespaart daarmee dus een vermogen in de aanschaf, maar door de gegarandeerde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel degelijke deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze tweedehands velgen zijn dikwijls in goede tot uitstekende staat. Wij zullen u hier altijd eerlijk advies in geven. Om dit te garanderen, worden alle tweedehands velgen telkens nauwkeurig gecontroleerd op beschadiging, deuken of vervormingen en vervolgens volledig gepoetst. Vanwege het feit dat de velgen tweedehands zijn, bent u goedkoper uit. Uw huidige velgen kunt u bij ons ook eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij daarnaast op ecologische manier hergebruiken.

Opvallende en eenvoudige transformatie voor uw wagen

De V1 Wheels velgen zijn daarom een goede aanschaf vanwege de hoge kwaliteit voor een mindere prijs. Vrijwel alle opties zijn mogelijk. De velgen van V1 Wheels passen daardoor zo goed als altijd bij uw wensen en uw wagen. U kunt zoveel personaliseren als u zelf wilt. Ga onder andere voor een nieuwe tint, een andere spaak of ga voor een grotere maat velgen: alles is mogelijk. Uw nieuwe velgen zullen direct opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw wagen.

Inch
Kleur
Model
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok