Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Vorsteiner velgen

Vorsteiner

Vorsteiner logo

Vorsteiner is een merk dat zich richt op wielen voor sport- en luxe-auto’s. De nadruk ligt op mooie breedsets die strak in de wielkasten passen en een vernieuwende ontwikkeling qua design om altijd te blijven voldoen aan de wensen van autoliefhebbers.

Vorsteiner velgen - balans tussen vakmanschap en techniek

Hierbij streeft Vorsteiner de perfecte balans tussen vakmanschap en moderne technieken na. Alle wielen worden ontworpen, getest en samengesteld in Californië in de eigen fabrieken. Daardoor is een constante kwaliteit mogelijk, en zijn de Vorsteiner wielen sterk en licht van kwaliteit.

Selectie Vorsteiner velgen in onze showroom

In onze showroom (Wheel Superstore zoals wij het noemen ?) te Uden hebben wij een mooie selectie van Vorsteiner velgen om te bezichtigen, zodat u ze in het echt kunt zien, kunt voelen, en bij de auto kunt houden. Wij begrijpen maar al te goed dat een set velgen niet in 5 minuten beslist wordt vanaf een internet-foto, vandaar dat wij u deze mogelijkheid bieden. U bent altijd welkom!

Vorsteiner wielen komen het best tot hun recht onder modellen van BMW, Audi, Tesla, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, Porsche, en andere luxemerken.

 

Voor een uitgebreide fotogallery, detailfoto’s en meer kunt u ook altijd eens kijken op de website van Vorsteiner Wheels.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok