Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

 • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
 • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
 • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Vossen velgen

Vossen Wheels

Vossen Wheels logo

Vossen velgen

Met een nieuwe velgen set geeft u uw auto een nieuw uiterlijk. Bent u van plan een nieuwe set velgen aan te schaffen? Dan bent u op de juiste website beland. Bij Wheelpoint hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten velgen. Eén van onze favoriete merken is Vossen Wheels. Kiest u voor een velgenset van Vossen Wheels, dan kiest u voor exclusiviteit en kwaliteit. 

Over de velgen van Vossen Wheels

Vossen is een Amerikaans merk en een trendsetter in de velgen industrie. Het bedrijf heeft één simpel doel: exclusieve velgen ontwerpen en produceren. Dit is terug te zien in het assortiment Vossen velgen: het merk biedt velgen met een klassieke uitstraling tot velgen met opvallende designs, en alles ertussenin. Hierdoor is er bij Vossen Wheels voor elke auto en voor ieders smaak een passende velgenset te vinden.  Vossen Wheels produceert velgen via een vast Flow Forming proces. Dit is een geavanceerde productietechnologie, waarmee er druk wordt uitgeoefend op de binnencilinder van de velg.  Dit proces verloopt als volgt: 

 1. Een gegoten wiel wordt op de Flow Form mal gemonteerd, waarna er warmte wordt toegepast. 
 2. Hydraulische rollen oefenen druk uit op de wand van het wiel, waardoor het wiel wordt uitgerekt. 
 3. Het materiaal van het wiel wordt uitgerekt en samengedrukt, totdat de gewenste breedte is bereikt. 

Door dit proces wordt de structuur van het aluminium verbeterd, met als resultaat een sterkere en lichtere loop. Een vrij technisch verhaal, maar u kunt het resultaat vergelijken met dat van een gesmeed wiel. 

Vossen velgen bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit dat een Vossen velgen set de juiste voor onder uw auto is? Kijk dan eens naar het bovenstaande aanbod. Hier hebben we tientallen velgen van dit hoogstaande merk staan. De velgen in ons aanbod zijn tussen de 19 en 24 inch.  Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat begrijpen wij best. Daarom hebben we de VelgenConfigurator op onze website geïnstalleerd. In deze simulator kunt u uw automerk en -type invoeren, waarna uw auto op uw scherm verschijnt. U kunt in de configurator verschillende Vossen velgen aanklikken, waarna deze direct onder uw auto op het scherm komen te staan. Zo kunt u eenvoudig de verschillende velgensets met elkaar vergelijken, en ziet u direct welke velgen het mooist onder uw wagen staan.  Heeft u eerst wat advies nodig? Ook daar helpen we u graag bij. Onze experts zijn bereikbaar via mail, telefoon en Whatsapp en beantwoorden met plezier al uw vragen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Vossen velgen het best onder uw wagen passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd. Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden.  Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Bij Vossen draait alles om design — en dat zie je terug in de indrukwekkende product-range van dit toonaangevende merk uit Miami.

De wielen van Vossen zijn in meer dan 35 landen ter wereld te koop, wat de indrukwekkende reputatie van het merk benadrukt. Zeker de nieuwere lijn van Hybrid Forged wielen is zeer de de moeite waard om te bekijken. Uiteraard mogelijk in diverse uitvoeringen, Flat / Deep Concave / Super Deep Concave.

Officiële dealer Vossen Wheels

Wij zijn er dan ook trots op om officieel dealer van dit geweldige merk te zijn! In onze showroom (Wheel Superstore zoals wij het noemen ?) te Uden hebben wij een mooie selectie van Vossen Wheels om te bezichtigen, zodat u ze in het echt kunt zien, kunt voelen, en bij de auto kunt houden. Wij begrijpen maar al te goed dat een set velgen niet in 5 minuten beslist wordt vanaf een internet-foto, vandaar dat wij u deze mogelijkheid bieden. U bent altijd welkom!

Custom Vossen velgen

Bovendien is het mogelijk om tegen meerprijs deze velgen ook als “custom” set te bestellen, waardoor u uit 7 volledig gespoten kleuren kunt kiezen en zelf vrij bent om de ET waarde en breedte te bepalen. Maatwerk, om uw auto net dat beetje extra te kunnen geven!

Vossen VPS Forged

De Vossen Precision Series zijn “forged” (gesmede) velgen die custom-build geproduceerd worden in een geavanceerde fabriek in Miami. Gesmede velgen zijn sterker

en lichter dan normale lichtmetalen velgen, de afwerking wordt zelfs helemaal met de hand gedaan. Hierdoor is het wiel nog verfijnder, mooier, en perfect passend bij uw auto.

Elke velg in de VPS serie is leverbaar vanaf 19 tot en met 24 inch, en leverbaar in 48 verschillende kleuren.

Daarnaast zijn er talloze opties mogelijk, variërend van speciale Vossen of OEM naafkappen, de “Infini-Lip barrel”, een Center-Lock, en zelfs balanceergewichten in de kleur van de velg.

Kijkt u ook eens op www.Vossen3D.com voor een 3D wheels configurator.

Prijsindicatie Vossen VPS Forged: Vanaf 2000 euro per velg in 19 inch.

Naast deze VPS-serie zijn de volgende Forged series ook leverbaar via Wheelpoint Exclusive:

 • LC Series
 • CG Series
 • HC Series
 • ML-R Series
 • Urban Automotive X Vossen
 • Novitec x Vossen
 • Vossen X Work