Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Wheelworld / 2DRV velgen

Wheelworld

Wheelworld logo

Op zoek naar een nieuwe velgenset? Kijk dan eens naar het merk Wheelworld. Wheelworld is een Duits merk dat alle eigenschappen van de lichtmetalen velg perfect met elkaar combineert. Hierdoor zijn het materiaal, de afwerking en het ontwerp van hoge kwaliteit. 

Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor velgensets van het merk Wheelword. In onze webshop vindt u Wheelworld velgen in verschillende maten en kleuren. 

Over Wheelworld 

Duitse auto’s staan voor kwaliteit. Denk aan Mercedes en Audi, bijvoorbeeld. Wheelworld trekt de kwaliteit waar Duitsland om bekend staat door naar de velgenwereld. 

Het Duitse Wheelworld is opgericht in 2007, maar draait op een ervaring van 25 jaar. Bij Wheelworld staat kwaliteit voorop. De lichtmetalen velgen hebben materiaal, afwerking en ontwerp van de hoogste kwaliteit. De velgensets worden dan ook onderworpen aan hoge kwaliteitseisen voor het uiterlijk, maar ook voor maximale veiligheid. 

Wheelworld bij Wheelpoint 

Spreekt Wheelworld u aan? Dan kunt u in onze webshop goed terecht. Ook wij zijn fan van het merk, en hebben daarom een groot assortiment aan Wheelworld velgen. Op deze pagina vindt u verschillende velgen van het merk. We hebben verschillende varianten, van 17 tot 21 inch. En hoewel alle Wheelworld velgen kenmerkende spaken bevatten, heeft elke velgenset een andere uitstraling. Of u nu gaat voor stoer zwart of chic antraciet: in onze webshop vindt u een passende Wheelworld velgenset. 

De juiste maat Wheelworld velgen

Als u op zoek bent naar nieuwe velgen, is het vinden van een merk of stijl die u aanspreekt een eerste belangrijke stap. Omdat u op deze pagina terecht bent gekomen, kunnen we ervan uitgaan dat Wheelworld ten minste uw interesse heeft gewekt. De eerste stap is dus voltooid. De tweede stap is om de juiste velgenmaat van uw auto te achterhalen, zodat u kunt zien welke Wheelworld velgen onder uw auto zouden passen. 

Gelukkig is dit gegeven makkelijk te achterhalen. Op onze homepagina kunt u uw kenteken óf automerk en -type invoeren. Vervolgens verschijnt er op de pagina een overzicht van passende velgen. Bent u specifiek op zoek naar velgen van Wheelworld? Filter dan links in het menu even op dit merk. 

De juiste velgenset van Wheelworld kiezen

Nu u de velgenmaat heeft achterhaald, is er slechts nog één keuze die gemaakt moet worden: welke velgenset staat het mooist onder uw auto? Een velgenset heeft een grote invloed op het uiterlijk van uw wagen, dus dit is vaak nog best een lastige keuze. 

Gelukkig hebben we daar iets op gevonden, namelijk onze VelgenConfigurator. Dit is een simulator, waarin u direct verschillende velgensets onder uw virtuele auto kunt plaatsen. Dat werkt als volgt: 

  1. U voert uw automerk en -type in, of uw kenteken. 
  2. Vervolgens verschijnt uw auto op het beeldscherm, samen met alle passende velgensets. 
  3. Bent u specifiek op zoek naar Wheelworld velgen? Filter dan links in het scherm op dit merk. 
  4. Nu kunt u de verschillende velgensets aanklikken, waarna u in een oogopslag ziet hoe de sets onder uw auto staan. 

Door verschillende sets met elkaar te vergelijken, heeft u binnen mum van tijd de best passende velgenset voor onder uw wagen gevonden. 

Echter komt het ook nog eens voor dat klanten de velgensets het liefst even in het echt zien. Dat begrijpen wij best. Daarvoor hebben wij de Wheel Superstore in Uden. In deze showroom hebben wij honderden velgensets op voorraad liggen, zodat - ook hier - vergelijken makkelijker dan ooit is. En heeft u een mooie velgenset in de showroom gevonden? Dan plaatsen wij deze direct onder uw auto. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Wheelworld velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok