Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Wrath wheels

Wrath Wheels logo

Wrath Wheels velgen

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw voertuig, dan kan een nieuwe set velgen u direct hierbij helpen. Een nieuwe set velgen kan uw voertuig namelijk direct een sportieve of een chique look geven. Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een nieuwe set velgen. Wij beschikken namelijk over een enorm assortiment in velgen, in allerlei soorten maten, kleuren en merken. Een populair merk in onze website is het merk Wrath Wheels. 

Over Wrath Wheels

Wrath Wheels is een Brits bedrijf wat al ruim twintig jaar actief is in het produceren van velgen. Hun ruime ervaring zorgt ervoor dat het bedrijf de ontwikkelingen van de nieuwste technieken op de voet volgt. Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe modellen velgen kijkt het bedrijf daarom ook altijd naar de huidige markt. Daarnaast vind het bedrijf het belangrijk om een tijdloos ontwerp te creëren zodat u zo lang mogelijk van uw velgen kunt genieten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het bedrijf geen rekening houdt met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van designs. De velgensets van het merk Wrath Wheels zijn geschikt voor de meeste automerken, maar ook voor bestelauto's zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy of de Transporter.

Het design van de velgen is belangrijk, deze kunnen namelijk de gehele look van uw voertuig maken of breken. Bij Wrath Wheels is niet enkel het design de prioriteit, veiligheid staat namelijk voorop. Om de kwaliteit van het de velgen te garanderen maakt het bedrijf gebruik van Flowvorming. Deze techniek is een van de geavanceerdste productietechnologieën binnen de industrie van velgen. De techniek Flowvorming zorgt er namelijk voor dat er druk uitgeoefend wordt op het binnenloop van het wiel, tijdens het draaien, nadat het gegoten is. Tijdens dit proces wordt het aluminium gerekt en gecomprimeerd, waardoor de treksterkte verhoogd wordt. Hierdoor wordt de velg lichter, sterker, krijgt hij een grotere rek en heeft hij een erg grote schokbestendigheid. Daarnaast zorgt het proces ervoor dat de velgen een verhoogd laadvermogen aankunnen in vergelijking tot standaard gegoten velgen. Dit laatste is erg belangrijk wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar velgen voor uw bestelauto. 

De juiste maat Wrath Wheels

Heeft u interesse gekregen in een set velgen van Wrath Wheels? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wanneer u een set velgen wilt bestellen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste maat velgen besteld. Weet u niet zeker welke maat velgen u nodig heeft? Geen punt, wij bieden namelijk een handige tool aan waarbij u eenvoudig de gewenste maat kunt achterhalen. Op de homepagina van onze website kunt u gemakkelijk bekijken welke maat velg u nodig heeft. Door op de homepage uw kenteken, automerk en type in te voeren, krijgt u direct een overzicht van de beschikbare velgen voor uw auto. Wanneer u specifiek op zoek bent naar velgen van het merk Wrath Wheels, dan kunt gemakkelijk in de zoekfilter het merk aanklikken. Na het aanklikken van het merk krijgt u enkel de beschikbare velgen van het gekozen merk te zien voor uw auto. 

Het juiste design velgen kiezen 

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment velgen, dan ziet u al snel een enorm aanbod. Soms kan het erg lastig zijn om een juiste inschatting te maken welke velgen het beste bij uw auto matchen. Je hebt wel een inschatting, maar in je hoofd ziet het er meestal anders uit dan in het echt. Gelukkig hebben wij hierom een handige tool ontwikkeld, zodat u direct een indruk krijgt welke velgenset het beste onder uw auto past. De velgenconfigurator van Wheelpoint is een gemakkelijke tool waarbij u verschillende velgensets kunt vergelijken. Tijdens het gebruik van de velgenconfigurator dient u uw kenteken of automerk met type in te voeren in de tool. Na het invoeren van de gegevens krijgt u direct uw auto op uw beeldscherm te zien. Nu kunt u gemakkelijk een aantal velgensets aanklikken, die u direct onder uw auto ziet verschijnen. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk van welke velgenset goed bij uw auto past. Wilt u toch liever de velgensets in het echt bewonderen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom in Uden. Een team van specialisten staat klaar om u te helpen bij de juiste keuze. 

Service van Wheelpoint

Heeft u de juiste velgen gevonden voor uw auto, dan kunt u ze gratis laten bezorgen binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bestelling van uw velgen worden binnen drie tot vijf werkdagen geleverd op uw thuisadres. Het exacte aantal dagen tot bezorging staat duidelijk weergegeven op de pagina van de betreffende velgen. De velgen worden bij bezorging direct montage klaar geleverd. Wilt u liever de velgen laten bevestigen in onze garage? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. De velgen worden gratis op uw auto gemonteerd in onze eigen werkplaats. Heeft u nog vragen? Dan kunt u via hier contact opnemen met één van onze experts.

 

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok