Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

XO Luxury velgen

XO Wheels logo

XO Wheels velgen

Op zoek naar een nieuwe velgenset? Misschien is een velgenset van XO Wheels wel iets voor uw auto. Met een nieuwe velgenset van XO Wheels geeft u uw auto een compleet nieuw uiterlijk. Afhankelijk van de keuze die u maakt, krijgt uw auto een stoerdere, sportievere of luxere uitstraling. 

Voor velgen van XO Luxury Wheels bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. In onze webshop hebben we honderden soorten velgen in het assortiment, zodat er altijd een passende velgenset voor u bij zit. Bekijk de velgen van XO Luxury Wheels op deze pagina. 

Over XO Luxury Wheels

XO Luxury Wheels is er voor grootse auto’s. Velgen van dit merk stralen dan ook de grootsheid uit die u verwacht van velgen op een grote auto. 

XO Luxury Wheels is een Amerikaans merk, waar velgen worden ontworpen met perfectie. Perfecte afwerking, perfecte prestaties. Velgen voor de veeleisende bestuurder. Dit ziet u terug in het ontwikkelingsproces: elk ontwerp ondergaat geavanceerde engineering, uitgebreide tests en ontwerpverfijning. Alles om de hoogwaardige velg te produceren die er niet alleen goed uitziet, maar ook soepel rijdt. 

XO Luxury Wheels bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we tientallen soorten velgen van XO Luxury Wheels in het assortiment. Deze velgen bieden we vanaf 19 inch tot 22 inch. Over het algemeen zijn dit iets grotere maten dan gemiddeld. Bent u op zoek naar een velgenset met een kleinere maat? Kijk dan even bij uw specifieke velgenmaat onder het kopje ‘velgen’. 

De XO Luxury Wheels hebben wij niet alleen in verschillende maten, maar ook in verschillende kleuren. Zo zijn er verschillende velgensets in het zwart, zoals de Athens Gloss Black, en voor degenen die nét iets meer willen opvallen hebben we XO Luxury Wheels sets in het brons of blauw

De juiste maat XO Luxury Wheels

Voordat u uw nieuwe set XO Luxury Wheels kunt bestellen, is het belangrijk om eerst de juiste velgenmaat te achterhalen. Velgen met een verkeerde velgenmaat zult u namelijk niet op uw wielen kunnen plaatsen. Gelukkig is de velgenmaat van uw wagen zo te achterhalen via onze homepagina. Hier kunt u uw automerk en -type of kenteken invullen, waarna u direct een overzicht van passende velgen voor uw auto te zien krijgt. Bent u specifiek op zoek naar passende XO Luxury Wheels? Selecteer dan even op het filter van dit merk. 

De juiste velgen kiezen

Nu zijn we aangekomen bij de laatste en leukste stap: het uitkiezen van de perfecte velgenset. In de praktijk is dit soms nog best lastig, omdat de keuze een grote invloed op de uitstraling van uw auto heeft. Plus: sommige velgen lijken op elkaar. Welk van de twee is dan nét iets mooier?

Hiervoor hebben we de VelgenConfigurator. Een simulator waarin u uw kenteken of automerk en -type kunt invullen. Vervolgens laadt de VelgenConfigurator uw auto in het beeldscherm, met daaronder verschillende passende velgen. Als u een velgenset aanklikt, verschijnt deze in het beeldscherm op de wielen van uw auto in de simulator. Op deze manier kunt u eenvoudig kijken en vergelijken. 

Sommige van onze klanten bekijken de velgen liever in het echt. U ook? Dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Uden. Hier hebben we honderden velgensets op voorraad liggen. In de showroom kunt u rustig de velgensets bekijken en onze experts om advies vragen. 

Na aankoop van een velgenset in onze showroom, plaatsen wij deze direct en gratis onder uw auto. Als u de velgenset online bestelt, sturen wij een duidelijke montagehandleiding mee, zodat u de velgenset eenvoudig zelf kunt vervangen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke XO Luxury Wheels velgen het best onder uw wagen passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok