Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Laatste nieuws en acties

Openstaande vacature!

 

Personeel gezocht!

Wegens uitbereiding / toenemende drukte zijn wij op zoek naar een versterking in onze "Wheel Superstore". Wij zoeken een (bij voorkeur met ervaring) bandenmonteur (m/v) voor de montage van mooie en soms erg exclusieve velgensets. Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in voornamelijk 18 inch en grotere velgen, in het wat hogere segment. Met enige regelmaat passeren er daarom ook mooie of bijna nieuwe (sport)wagens de revue, waar jij dan aan mag werken! 

Ook zijn er tussendoor magazijn-werkzaamheden te doen. Bijvoorbeeld het verwerken van inkomende goederen of het klaarmaken van sets die verstuurd moeten worden behoren ook tot het takenpakket. Wij werken in een klein en hecht team met veel persoonlijk contact, en wij zoeken iemand die van aanpakken weet. Maar die ook een sociaal persoon is om mee te werken en tevens klantvriendelijk is. 

Zoek jij een nieuwe full-time uitdaging, dan willen wij graag met jou werken! Interesse? Stuur je CV naar paul@wheelpoint.nl of whatsapp naar 06-54374359

 

 


Bron: Wheelpoint


Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok