Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Laatste nieuws en acties

Winactie 15-jaar Wheelpoint!

Maak kans op 1500,- euro merkkleding bij een online bestelling!

 

Wheelpoint.nl bestaat 15 jaar, en dat moet gevierd worden! Daarom maakt u nu kans op 1500,- euro aan merkkleding, bij de online aankoop van een velgenset!

Immers, als uw auto er na de aankoop van een schitterende velgenset er weer piekfijn bij staat, dan kunt u zelf natuurlijk niet ontbreken. Zoals wielen de auto maken, maken kleren de man ??!

Wheelpoint.nl is online én offline de beste en grootste velgenshop van Nederland, met nu meer velgenmerken dan ooit. Vossen, Ferrada, Veemann, GMP, JR wheels, Monaco, MAM, Wheelforce, Rotiform, Ispiri, of Concaver velgen.....de keuze is reuze!

Deze winactie in samenwerking met Mode Bij Jaap loopt de hele zomer door tot eind augustus 2022, en is geldig op alle particuliere webshop bestellingen. Tevens is nu de verzending en/of montage van uw aankoop nu geheel GRATIS, én maakt u dus kans op 1500,- euro shoptegoed van Mode bij Jaap ! 

Wacht dus niet te lang, en bestel nu de velgenset van uw dromen in onze webshop. En wie weet staat u er zelf straks net zo mooi aangekleed bij als uw auto!Bron: Wheelpoint