Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Laatste nieuws en acties

Partner Crew Run

 

Wheelpoint.nl exclusief partner van Crew Run!

Crew Run is de grootste en gezelligste auto crew van Nederland. Ooit begonnen als kleine vrienden groep met een aantal hele snelle auto’s groeide het al snel uit tot een succesvolle organisatie. Een fantastische groep mensen van jong en oud die allemaal dezelfde passie voor auto's delen.

 

De Crew staat ook wel bekend om zijn geweldige mix aan bolides van sportauto’s vanaf 300 pk tot en met supercars. Jaarlijks zet de Crew Run, beter bekend als CR, zich in voor het organiseren van evenementen door Europa en soms Nederland. Dit doen wij natuurlijk met veel plezier en met een geweldig team. 

 

Wij van Wheelpoint.nl zijn sinds kort exclusief velgen- en banden partner van Crew Run, en deze samenwerking zal binnenkort te zien zijn op diverse evenementen in binnen en buitenland. Daarnaast gaan wij samen acties opzetten voor Crew Run leden, en hopen dat wij vanuit Wheelpoint zo een toegevoegde waarde te kunnen zijn. 

 

Het is namelijk belangrijk dat er onder een liefhebbers auto natuurlijk de juiste banden en velgen worden gemonteerd van de beste kwaliteit. Dat is iets waar wij van Wheelpoint.nl al ruim 15 jaar mee bezig zijn, en wij de beste expertise en voorraad in huis voor hebben van heel Nederland. 

 


Bron: Wheelpoint