Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Laatste nieuws en acties

Masterpiece Forged velgen

Wegens een toenemende vraag naar custom / op maat gemaakte velgen van de allerbeste kwaliteit, zijn wij een nieuw eigen merk gestart met de naam "Masterpiece Forged Wheels".

 

Dit merk staat garant voor attractieve monoblock danwel 2-delige designs, volledig op maat gemaakt uit één blok aluminium (forged). Hierbij wordt gebruik gemaakt van "Aerospace" kwaliteit 6061-T6 Aluminium, CNC gefreesd in het design van uw dromen. Licht van gewicht, en uitermate sterk.

Wij zijn druk bezig met het samenstellen van een velgen portfolio, maar wij kunnen u nu al de volledig zelf ontworpen Masterpiece PB-1 (monoblock) en PB-2 (2-delig) laten zien. Leverbaar in allerlei kleuren en breedtematen, van 19 tot en met 22 inch.


Masterpiece PB-2

Masterpiece PB-2, 19 tot 22 inch, in elke gewenste maat/kleur

 

Masterpiece MP-1

Masterpiece PB-1, 19 tot 22 inch, in elke gewenste maat/kleur

Elk wiel wordt volledig op maat gemaakt voor uw auto, ook voor de meest exclusieve sportwagens of voor auto's met een aangepaste carosserie of remmen is er een set op maat te maken. 100% pasvorm gegarandeerd, en uiteraard met een zo diep mogelijke concave in de velgen. Zoekt u iets unieks, of heeft u een high-end sportwagen waar u een nieuwe set velgen voor zoekt van de allerhoogste kwaliteit? Dan bent u bij Masterpiece velgen aan het goede adres. 

 


 

Speciale lak bewerkingen zoals brushed/geborsteld, of met een andere kleur rand dan het hart, bijna alles is mogelijk. Zonder diepe rand, of met diepe rand? Een 1-delige monoblock forged velg, of 2-delig forged? Uw wensen zijn in bijna alle gevallen te realiseren. Wij stemmen samen met u af wat er technisch mogelijk is voor uw auto, kunnen daarvooor een prijsopgave maken, en dan kunnen wij in 6-8 weken (met luchtvracht) of 3-4 maanden (met containervracht) zo'n unieke set Masterpiece forged velgen onder uw auto monteren. 

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op met een van onze velgen-experts op 0413-393100 (telefonisch en whatsapp), of per mail op info@wheelpoint.nl 


En volg ons ook op Instagram !

 

Masterpiece logo

 


Bron: Wheelpoint


Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok