Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Over Wheelpoint

 

Over Wheelpoint

 

Wheelpoint.nl heeft de grootste voorraad in velgen en banden, met scherpe prijzen en een zeer compleet assortiment voor alle automerken. U kunt onze schitterende producten bekijken én bestellen op onze website www.wheelpoint.nl, maar wij hebben ook veel voorraad in onze velgen showroom te Uden.

Daarnaast adverteren wij actief op marktplaats.nl, dit voor zowel nieuwe velgen als 2e handse velgensets. De kans is dus groot dat u ons online tegenkomt, maar het is uiteraard ook mogelijk om 6 dagen per week onze winkel/showroom te bezoeken. Tevens hebben wij 2 koopavonden in de week. Onze kracht is de grote voorraad en het direct kunnen uitleveren/monteren van velgensets met of zonder banden.

 

 
 
 

Werkwijze

 

Wij houden van een persoonlijke en professionele aanpak, en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij geven u daarom graag advies over de verschillende mogelijkheden voor uw auto. Wij vinden het belangrijk dat u snel antwoord krijgt op uw vragen en zijn daarom vele uren in de week bereikbaar per GSM/Whatsapp, en daarnaast beantwoorden wij uw e-mail vaak nog dezelfde dag.
U bent altijd welkom om naar een van onze velgensets te komen kijken, en dit kan dan in de meeste gevallen direct gemonteerd worden. Klaar terwijl u wacht!
 
Ons team van ervaren en klantvriendelijke medewerkers staat altijd voor u klaar, om u van een goed advies te voorzien, en om zorg te dragen voor een vakkundige montage van een set velgen + banden op uw auto. 
 
U kunt gewoon bij ons binnen komen lopen, met of zonder afspraak, om iets moois voor uw auto uit te zoeken. Daarnaast kunnen wij 24/7 uw bestellingen verwerken via onze webshop en velgen-configurator. 

 

 

 

 

 

Meet the team

 

 

Bart van den Boogaard

Eigenaar / Verkoop & Inkoop

E-mail

06-24221185

Paul Verhoeven

Eigenaar / Verkoop & Administratie

E-mail

06-54374359

Luuk van den Elzen

Verkoop (2e hands en nieuw)

E-mail

06-81306078

 

 

Tyrone

Chef werkplaats

Rob

Banden & velgen montage expert

Luca

Banden & velgen monteur

 

 

 

Tot ziens in dé Wheel Superstore van Nederland!

   

Wheelpoint pand