Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Wie zijn wij?

Wheelpoint is een modern banden- en velgenbedrijf met professionele werknemers. Door jarenlange ervaring is er veel kennis in huis om u het goede advies te geven. Daarnaast beschikken wij over actuele data m.b.t. de velg, auto, en bandenmaten. Via onze webshop kunnen wij voor vrijwel iedere auto een geschikte set leveren voor een concurrerende prijs. Daarnaast kunt u in onze 1000m2 showroom terecht om te oriënteren en het eventueel direct te laten monteren.

logo 

 

Hoe pakken wij het aan?


Onze werknemers zowel op kantoor als in de werkplaats houden van een persoonlijke en vriendelijke aanpak. Via What’sapp, mail of telefoon zijn wij 6 dagen per week direct bereikbaar voor advies. Besteld u iets bij ons online dan krijgt u waarschijnlijk een persoonlijk bericht over uw bestelling via what’s app om alles even na te lopen. Mocht u graag de showroom komen bezoeken dan nemen wij de tijd voor een goed advies en laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien. Wij houden van flexibiliteit en zijn daarom 6 dagen per week geopend. Bent u overdag aan het werk? Dan hebben we nog twee koopavonden.

Wat klanten zeggen

Hoe kunnen wij u online goed helpen?

Op digitaal vlak verbeteren wij continu onze service. Zowel het toevoegen van merken als het verbeteren van het online gebruiksgemak zijn dagelijkse taken voor ons. Onze website is bijvoorbeeld gekoppeld aan een kenteken database waardoor we direct de juiste gegevens kunnen koppelen aan uw auto. U bestelling wordt verwerkt door met mensen met goede vakkennis en klaar gemaakt door vakmensen in een modern en ergonomisch magazijn.


Hoe zorgen wij voor 100% tevredenheid?

Goed advies staat voor ons voorop evenals producten van A kwaliteit, wij bieden daarom alleen gerenommeerde A-merken en betrouwbare huismerken aan. Komt u voor een gebruikte set, dan is deze altijd door ons van te voren nagekeken. De aanschaf van nieuwe wielen hangt veel samen met het monteren van de goede maten. Door onze kennis en databases weten we precies wat wel en niet kan. Daarnaast worden alle online bestellingen door ons eerst nagekeken en, waar nodig, in overleg met de klant verbeterd. Wheelpoint gaat voor het beste resultaat, al meer dan 45.000 klanten ging u voor.  

360 img

Het Wheelpoint team

Bekijk hier het hele wheelpoint team.

damy
Eigenaar / Verkoop & Inkoop

Bart van den Boogaard

damy
Eigenaar / Verkoop & Administratie

Paul Verhoeven

damy
Verkoop (2e hands en nieuw)

Luuk van den Elzen

damy
Chef werkplaats

Tyrone

damy
Banden & velgen montage expert

Rob

damy
Banden & velgen monteur

Luca

De geschiedenis van Wheelpoint

2003

Wij begonnen ons bedrijf aan huis als studenten Technische Bedrijfskunde en IVA op HBO niveau. Hier begonnen wij een handel met gebruikte wielen en banden. Via internet wisten klanten uit het hele land ons toen al te vinden.

 

2004

De onderneming Wheelplan werd door Bart opgericht. De activiteiten werden verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw in Uden waarin twee units werden betrokken.

 

2005

Na een inbraak verhuisden we naar de garage van Pauls vader waar we de achterzijde van het gebouw huurden. Inmiddels werd de focus naar nieuw verlegd. 

 

2006

Wheel Deal VOF werd opgericht, en de bedrijfsruimte ging naar 150m2. Met onze avond- en weekend openingsuren werd er heel de week gemonteerd voor klanten uit het hele land.

 

2007

Een jaar van betekenis. We kozen voor ons bedrijf i.p.v. door te studeren aan de universiteit, en maakten er ons dagelijkse werk van. Vanwege de flinke groei zijn we verhuisd naar het industrieterrein Groenendal in Uden. Daar kregen we een bedrijfsruimte van 350 m2.
Onze bedrijfsnaam werd veranderd naar Wheelpoint.nl BV. Tevens werd onze eerste eigen website gebouwd en namen we een vaste kracht aan. 

 

2008

Inmiddels nemen nieuwe wielen de overhand in het assortiment waarvoor we meer ruimte nodig hebben. Er volgt een uitbreiding van de bedrijfsruimte met het gebouw naast ons, naar een totaal van 600 m2. Ook werd er nog extra vast personeel in dienst genomen.

 

2009

Lancering van een nieuwe website en professionalisering van ons bedrijf met nieuwe apparatuur, bruggen en machines. Ook de eerste vaste winteropslag klanten kwamen binnen, waarvan we er nog een aantal steeds mogen helpen ieder jaar!

 

2010

Wederom een jaar van betekenis. Onze huidige bedrijfsruimtes zijn te klein en de mogelijkheid biedt zich aan een mooi pand in Uden te kopen. We verhuizen Wheelpoint BV naar ons huidige gebouw op Vluchtoord 25 in Uden met 1000 m2 showroom, 200 m2 kantoorruimte en 150 m2 opslag.

 

2011

We richten ons nieuwe pand in en bedenken de beste manier om alles te organiseren. Daarnaast de lancering van een nieuwe website, inclusief online configurator waarmee het wiel digitaal onder de wagen kan worden gezet.

 

2012

Door groot in te kopen kunnen we de klanten beter en sneller bedienen, hiervoor is extra ruimte nodig dus betrekken we nog een extra bedrijfsruimte aan de overkant. We draaien nu 5 koopavonden en zijn ook op zaterdag nog aan het werk.

 

2013

We zijn inmiddels 10 jaar verder en ons bedrijf is landelijk bekend onder autoliefhebbers.

 

2014

Eigen import in banden opgezet om een concurrerende prijs neer te zetten. 

 

2015

Om de seizoensdrukte zo goed mogelijk te kunnen bedienen breiden we uit naar drie hefbruggen en voegen we tevens nog een extra bandenmachine toe. Ook wordt er nog meer personeel aangenomen voor in de werkplaats.

 

2016

Verandering van een groot deel van het assortiment in samenwerking met o.a. GMP Italia. Dedicated wheels vormen een nieuwe standaard in het assortiment.

 

2017

Lancering van een nieuwe website, samenstellen van sets is nu mogelijk. Onder de voertuiggegevens en kenteken koppelen we nu automatisch de juiste wielen en banden. Tevens extra personeel aangenomen.

 

2018

Samenvoegen van bedrijfsruimtes door bouw van tweede verdieping voor extra 150 m2 opslag. Oprichting Wheelpoint Exclusive: meer focus op exclusieve velgenmerken. Hiervoor wordt een aparte website en showroom gemaakt.

 

2019

Uitbreiding van de verdiepingsvloer; nu een totale werkruimte van 1700 m2. Daarnaast bouw/inrichting van nieuwe showroom waardoor 200 nieuwe sets getoond kunnen worden.

 

2020

Lancering van geheel nieuwe website met verbeterde zoekfuncties zoals bijvoorbeeld breedset combinaties en toevoeging van een groot aantal merken.

 

2021

Nieuwe semi-automatische montagestraat met Hunter Equipment wordt geïnstalleerd voor meer ergonomisch en veilig werken. Montage tot 26 inch wielen is nu ook mogelijk. Onze kantoorruimte wordt verbouwd voor meer werkruimte en betere werkplekken.

 

2022

Het 15 jarig bestaan van BV wordt gevierd bij de F1 op Zandvoort, onze gewaardeerde collega Luuk is 10 jaar in dienst. Door uitbreiding van het aantal merken op de site is ons aanbod groter dan ooit. Ons bedrijf groeit goed en dat geeft een mooie frisse energie!

 

2023

Drie delen betalen wordt mogelijk. De montage straat wordt uitgebreid. Verbouwing van de kantoorruimte staat op het programma. 

 

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok