Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Wie zijn wij?

Wheelpoint is een modern banden- en velgenbedrijf met professionele werknemers. Door jarenlange ervaring is er veel kennis in huis om u het goede advies te geven. Daarnaast beschikken wij over actuele data m.b.t. de velg, auto, en bandenmaten. Via onze webshop kunnen wij voor vrijwel iedere auto een geschikte set leveren voor een concurrerende prijs. Daarnaast kunt u in onze 1000m2 showroom terecht om te oriënteren en het eventueel direct te laten monteren.

logo 

 

Hoe pakken wij het aan?


Onze werknemers zowel op kantoor als in de werkplaats houden van een persoonlijke en vriendelijke aanpak. Via What’sapp, mail of telefoon zijn wij 6 dagen per week direct bereikbaar voor advies. Besteld u iets bij ons online dan krijgt u waarschijnlijk een persoonlijk bericht over uw bestelling via what’s app om alles even na te lopen. Mocht u graag de showroom komen bezoeken dan nemen wij de tijd voor een goed advies en laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien. Wij houden van flexibiliteit en zijn daarom 6 dagen per week geopend. Bent u overdag aan het werk? Dan hebben we nog twee koopavonden.

Wat klanten zeggen

Hoe kunnen wij u online goed helpen?

Op digitaal vlak verbeteren wij continu onze service. Zowel het toevoegen van merken als het verbeteren van het online gebruiksgemak zijn dagelijkse taken voor ons. Onze website is bijvoorbeeld gekoppeld aan een kenteken database waardoor we direct de juiste gegevens kunnen koppelen aan uw auto. U bestelling wordt verwerkt door met mensen met goede vakkennis en klaar gemaakt door vakmensen in een modern en ergonomisch magazijn.


Hoe zorgen wij voor 100% tevredenheid?

Goed advies staat voor ons voorop evenals producten van A kwaliteit, wij bieden daarom alleen gerenommeerde A-merken en betrouwbare huismerken aan. Komt u voor een gebruikte set, dan is deze altijd door ons van te voren nagekeken. De aanschaf van nieuwe wielen hangt veel samen met het monteren van de goede maten. Door onze kennis en databases weten we precies wat wel en niet kan. Daarnaast worden alle online bestellingen door ons eerst nagekeken en, waar nodig, in overleg met de klant verbeterd. Wheelpoint gaat voor het beste resultaat, al meer dan 45.000 klanten ging u voor.  

360 img

Het Wheelpoint team

Bekijk hier het hele wheelpoint team.

damy
Eigenaar / Verkoop & Inkoop

Bart van den Boogaard

damy
Eigenaar / Verkoop & Administratie

Paul Verhoeven

damy
Verkoop (2e hands en nieuw)

Luuk van den Elzen

damy
Chef werkplaats

Tyrone

damy
Banden & velgen montage expert

Rob

damy
Banden & velgen monteur

Luca

De geschiedenis van Wheelpoint

 

 

2003

Aan huis begonnen als studenten HBO Bedrijfskunde (Bart) en IVA Driebergen (Paul), en met bijverdiensten in de banden en wielen branche. Voornamelijk via marktplaats en met tweedehands velgensets. 

 

2004

Het bedrijf Wheelplan VOF werd opgericht, en de werkzaamheden verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw in Uden.

 

 

 

2005

Na een inbraak en wegens ruimtegebrek verhuisden we naar de garage van de vader van Paul, daar huurden we een leegstaande ruimte aan de achterzijde.

 

2006

Oprichting van Wheeldeal VOF, uitbreiding van de bedrijfsruimte naar 150 m2. Onze eerste website werd online gezet.

 

 

 

2007

Een jaar van betekenis. We kozen voor ons bedrijf i.p.v. door te studeren aan de universiteit, en maakten er ons dagelijkse werk van. Vanwege de flinke groei zijn we verhuisd naar het industrieterrein Groenendal in Uden. Daar kregen we een bedrijfsruimte van 350 m2.
Onze bedrijfsnaam werd veranderd naar Wheelpoint.nl BV. Tevens werd onze website vernieuwd.

 

2008

Uitbreiding van onze bedrijfsruimte met het gebouw naast ons, naar een 600 m2 in totaal. Ook vast personeel in dienst genomen.

 

 

 

2009

Lancering van nieuwe website en professionalisering van bedrijf met nieuwe apparatuur, bruggen en machines.

 

2010

Een jaar van verdere professionalisering. Wederom waren we uit ons jasje gegroeid en werden onze huidige bedrijfsruimtes te klein. We verhuizen naar ons huidige gebouw op Vluchtoord 25 in Uden met 1000 m2 showroom, 200 m2 kantoorruimte en 150 m2 opslag.

 

 

 

2011

Lancering van nieuwe website, inclusief online configurator.

 

2012

Uitbreiding van bedrijfsruimte door ingebruikname van extra opslagpand.

 

 

 

2015

Uitbreiding naar drie hefbruggen en toevoeging van extra bandenmachines.

 

2016

Verandering van een groot deel van het assortiment in samenwerking met o.a. GMP Italia.

 

 

 

2017

Lancering van nieuwe website, samenstellen van sets is nu mogelijk. Extra personeel aangenomen.

 

2018

Samenvoegen van bedrijfsruimtes door bouw van tweede verdieping voor extra 150 m2 opslag. Oprichting Wheelpoint Exclusive, met meer exclusieve velgenmerken, een aparte website en showroom.

 

 

 

2019

Uitbreiding van verdiepingsvloer; nu een totale werkruimte van 1700 m2 & bouw/inrichting van nieuwe showroom waardoor 200 nieuwe sets getoond kunnen worden.

 

2020

Lancering van geheel nieuwe website met verbeterde zoekfuncties zoals bijvoorbeeld breedset combinaties en toevoeging van een groot aantal merken.

 

 

 

2021

Nieuwe semi-automatische montagestraat wordt geïnstalleerd voor meer ergonomisch en veilig werken. Montage tot 26 inch wielen is nu ook mogelijk. Onze kantoorruimte wordt verbouwd voor meer werkruimte en betere werkplekken.

 

2022

Wheelpoint introduceert gratis versturen van complete sets op de website. Wij leveren nu kosteloos uw kant en klare set voor de deur af. Door uitbreiding van het aantal merken op de site is ons aanbod groter dan ooit!