Om drukte in onze showroom te beperken in verband met het coronavirus zijn alle verzendingen tot en met eind augustus gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Diverse soorten velgen voor uw Alfa Romeo

Wilt u wel eens een ander aanzicht geven aan uw Alfa Romeo? Of heeft u een nieuwe Alfa gekocht en vindt u de huidige velgen niet mooi? Er zijn diverse redenen waarom mensen andere velgen willen. Van een nieuwe look tot beschadigde velgen of de vaak voorkomende situatie dat men winterbanden wilt met bijbehorende velgen.

Velgen zijn een belangrijke blikvanger aan een wagen en wanneer u de bestaande standaardvelgen vervangt door bijvoorbeeld stralende lichtmetalen Alfa Romeo velgen, krijgt uw voertuig meteen een klasse-boost! Of het nu gaat over het veranderen van de uitstraling of het vervangen van beschadigde exemplaren. Zowel voor zomer-, als winterbanden, vindt u gegarandeerd iets naar uw zin. Zo kan u eenvoudig uw nieuwe of bestaande wagen personaliseren naar uw eigen stijl of behoeften.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe velgen. Alfa Romeo is een merk waar wij veel ervaring mee hebben, zoals de types Giulietta Quadrifoglio Verde, Stelvio, 4C Spider en de MiTo Veloce. Kies zelf uit het menu welk model u heeft en u krijgt direct een overzicht met welke velgen er beschikbaar zijn. Als u de gewenste velgen of uw type auto niet gevonden krijgt, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan steeds tot uw dienst om u te adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe velgen.