Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Alpina B6 velgen

Door te beslissen voor onze velgen wordt uw Alpina B6 meteen voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Vanwege ons ruime assortiment van bijna zeventig diverse merken bent u gegarandeerd van een ruime keuze uit velgtint, velgomvang en velgtype om uw Alpina B6 helemaal naar uw wensen uit te laten zien. Bij onze overzichtelijke webshop wheelpoint.nl kunt u uw nieuwe velgenset meteen aanschaffen. Met een selectie van meer dan 6000 velgen, zowel nieuw als gebruikt en origineel, gaat u zeker weten de ideale velg vinden. Zoekt u liever in het echt naar de beste velg voor uw auto, neem dan een kijkje bij onze zaak in Uden. De showroom van maar liefst 1000 vierkante meter bevat de grootste offline inventaris van Nederland. Gezamelijk met onze bekwame collega's is de kans groot dat er geschikte Alpina B6 velgen tussen zitten. In onze showroom staan wij zes dagen per week en enkele avonden per week voor u klaar. Op de webshop kunt u vanzelfsprekend altijd terecht. Bij vragen of opmerkingen staan onze vriendelijke collega's van de klantenservice u zo snel mogelijk te woord om u van een passende set Alpina B6 velgen te voorzien.

Kwalitatief en veel keuze

Met aftermarket velgen selecteer u diverse voordelen. Vanwege het feit dat velgen van afterkarmetk partijen leveren en gebruikte velgen, is onze collectie vreselijk ruim. Zo weet u zeker dat er altijd goede Alpina B6 velgen verkrijgbaar zijn. Ook bieden wij zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, en stellen u zo zeker van nauwelijks onderhoud en een lange levensduur. Alle tweedehands Alpina B6 velgen zijn nauwkeurig geïnspecteerd op slijtage of schade, en vervolgens grondig schoongemaakt. Zo is eveneens het aanschaffe van tweedehands velgen een veilige stap. U kunt uw velgen eveneens bij ons laten vervangen. Deze worden dan op ecologische manier hergebruikt door een andere koper, en voor u levert het een korting op uw nieuwe velgen op.

Naast het grote assortiment en de gegaranderde kwaliteiten bent u met onze banden eveneens voordeliger uit voor een nieuwe velgenset. Door onze tweedehands, orginele velgen te selecteren heeft u een zo goed als nieuwe velg, maar wel voor minder geld. Onze nieuwe Alpina B6 velgen zijn eveneens aanzienlijk goedkoper dan nieuwe, originele velgen, maar bieden zeker geen mindere kwaliteit. Bij ons heeft u daarom meer keuze met gelijkwaardige kwaliteit, en ook nog eens goedkoper.

Nieuwe Alpina B6 velgen: eenvoudig, maar helemaal anders

Uw Alpina B6 krijgt een volledige make-over met een nieuwe set velgen van Wheelpoint. Uw omgeving zal het meteen opmerken, maar u bent vanzelfsprekend het cruciaalste bij het beslissen over nieuwe velgen. U kunt kiezen voor een kleine aanpassing, of pak het grondig aan: de beslissing is helemaal aan u. Door te kiezen voor een andere kleur, zoals zwart of lichtgrijs, wordt de hele uitstraling van de wagen meteen anders. Ook kunt u de grootte van de velg aanpassen, of besluiten voor een ander type spaken. Met ons ruime assortiment kunt u deze drie kenmerken naar hartenlust samen combineren, niets is te gek. Ga daarom vlug op zoek naar dat ideale stel Alpina B6 velgen, om uw wagen het uiterlijk te geven die uw auto verdient.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok