Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi A2 velgen

Uw Audi A2 krijgt een totaal nieuw uiterlijk met een nieuwe set velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 type merken en vind uw ideale kleur, afmeting en soort die uw Audi A2 volledig afmaakt. In onze online webshop heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u meteen vanuit de webshop aan kunt schaffen. Bekijkt u uw nieuwe Audi A2 velgen liever eerst in het echt, dan bent u van harte welkom in onze shop en garage in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste voorraad velgen van Nederland. Onze bekwame en vakkundige collega's ondersteunen u graag bij het vinden van de perfecte nieuwe Audi A2 velgen. Onze showroom is zes dagen in de week en verscheidene avonden per week voor u geopend. Online kunt u vanzelfsprekend 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk gewenst tijdstip rustig door het assortiment heen bladeren om een selectie aan velgen te selecteren die u smaak heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen ook onze klantvriendelijke collega's u graag razendsnel verder.

Het comfort en baat van aftermarket Audi A2 velgen

Aftermarket velgen zijn de perfecte remedie als u uw bestaande velgen niet mooi vindt of uw Audi A2 een opknapbeurt wilt geven. Met ons brede assortiment velgen zit er altijd wel een geschikte velg voor u en uw wagen tussen. We leveren zowel nieuwe als gebruikte Audi A2 velgen aan. De nieuwe velgen zijn afkomstig van aftermarket leveranciers. Zij leveren uiteraard een hoge kwaliteit, die u verzekert van veel rijgenot tegen geringe aanschafkosten. De prijzen van deze alternatieve velgen zijn over het algemeen flink lager dan de originele. Onze gebruikte velgen zijn originele Audi A2 velgen of aftermarket velgen. Uiteraard zijn alle gebruikte banden uitvoerig gecheckt op beschadiging of verval, en volledig schoongemaakt. Eveneens deze Audi A2 velgen zijn vele malen voordeliger dan zodra u deze nieuwe verkrijgt. Onze gebruikte velgen zijn voornamelijk afkomstig van andere particulieren zoals u. Bij het aankopen van uw nieuwe set velgen bieden wij u vandaar de kans uw bestaande velgen bij ons om te wisselen. Zo worden de velgen milieuvriendelijk hergebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u kiest voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele tweedehandse velg, bij Wheelpoint weet u zeker dat het goed zit.

Een nieuw uiterlijk met nieuwe Audi A2 velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Audi A2 velgen krijgt uw wagen een compleet nieuw voorkomen. Door een andere kleur te selecteren, een alternatieve afmeting of een alternatieve spaakgrootte zal iedereen meteen opmerken dat uw wagen er anders uit ziet. Kies onder andere voor een zwarte velg met een bredere spaak voor een stoerdere look, of ga voor iets compleet anders: de keuze is volledig aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een andere optie, en zowel nieuw als gebruikt. Pak deze kans en ga even rondsnuffelen in ons enorme assortiment op de webshop of in de zaak. Want er is altijd een velg die perfect bij uw eisen past, en uw Audi A2 weer laat schitteren als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok